| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
تشکرها: 46,555
تشکر شده 52,774 بار در 6,779 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز شال زنانه Gauge ضخامت نخ طوري باشه كه اگه با ميل 5 ،17 تا دونه سربندازيد و22 رج ببافيد يه مربع 10*10 حاصل بشه اندازه شال 35 در 150 سانته و با اين gauge كه گفتم سه تا كلاف 100 گرمي نياز داره واما مدل:17 تا دونه در نظر بگيريد وبراي 4 رج اينطور پياده كنيد رج اول مدل: دوتا يكي از زير، دوتا يكي از زير، دوتا يكي از زير،يه ژوته،يكي از زير، يه ژوته،يكي از زير، يه ژوته،يكي از زير، يه ژوته،يكي از زير، يه ژوته،يكي از زير، يه ژوته،دوتا يكي از زير،دوتا يكي از زير،دوتا يكي اززير رج دوم مدل:همه اززير رج سوم مدل:همه از زير رج چهارم:همه از رو بافت شال:61 تا دونه رو ميل (البته دوتا ميل با هم) سربندازيدو بعد يه ميل رو در بايريد وشروع به بافتن كنيد. رج اول(روي كار):5 تا دونه از زير(كه بايد در رجهاي بعدي هم از زير بافته بشه مثل بافت ابري)،بعد مدل رو پياده مي كنيد ومدام تكرار مي كنيد تا 5 تا دونه اخركه اونا رو از زير ميبافيد. رج روم،سوم وچهارم رو همونطور كه در مدل گفته انجام ميدين. رج 5 :دوباره تكرار ميكنين وبافت رو تا 150 سانت ادامه مي دين وسپس كور مي كنين. دور بافت هم قلاب داره :يه پايه بلند توي لبه شال بعد 3 تا زنجيره ،يه سانت ميري جلو دوباره يه پايه بلند همينطور دور تادور شال رو قلاب ميزني. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهدیه جون عکس از مدلش نداری؟ |
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : دیار صاحب بن عباد
تشکرها: 576
تشکر شده 912 بار در 232 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کاش عکسشم بود............ درد تنهایـــــــــی کشیـــــــــــــــــــــد ن، مثلِ کشیدنِ خطهایِ رنگی روی کاغذِ سفـــــــــید، شاهکاری میسازد به نامِ دیوانــــــــــگی...! و من این شاهکــــارِ را به قیمتِ همهٔ فصلهایِ قشنگِ زندگیم خرید ام... تو هر چه میخواهـــــــــی مـــــــرا بخوان.... دیوانـــــه، خود خــــواه،بی احساس................. ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 24,355
تشکر شده 10,330 بار در 5,232 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام یه سوال دارم برا بافت شال گردن معمولی چکار باید کنیم منظورم اینه که چندتا زیر و چند تا رو باید باشه؟ ممنون کاش میشد سرنوشت را از سر نوشت... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با اجازه مهدیه جون. شال رو بهتره کشباف ببافیم تا دو طرفش لوله نشه. یا یک دونه زیر یک دونه رو. یا دوتا زیر دو تا رو. اینها بهترین حالتها هست. |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر سقف آسمون
تشکرها: 823
تشکر شده 809 بار در 287 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه یکی با عکس و توضیح کامل بذاری(من تا حالا بافتنی نبافتم) ![]() خیلی خوب میشه در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن...شرط اول قدم آن است که مجنون باشی دخترم، هیچ کس و هیچ چیز را در این جهان نمیتوان یافت که شایسته آن باشد که دختری ناخن پای خود را به خاطر آن عریان کند… برهنگی بیماری عصر ماست. به گمان من تن تو باید مال کسی باشد که روحش را برای تو عریان کرده است."چارلی چاپلین" ![]() «انسان باش، پاکدل و یکدل؛ زیرا که گرسنه بودن، صدقه گرفتن و در فقر مردن، هزار بار قابل تحملتر از پست و بی عاطفه بودن است.» ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر سقف آسمون
تشکرها: 823
تشکر شده 809 بار در 287 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه یکی با عکس و توضیح کامل بذاری(من تا حالا بافتنی نبافتم) ![]() خیلی خوب میشه ویرایش توسط yasaman@bahar : ۳ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۴۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : دور از خود...
تشکرها: 114
تشکر شده 4,327 بار در 629 پست
کتاب مورد علاقه : عسل | بدون امتیاز : 0 امتیاز عکس نداری ازش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اموزش, بافتنی, زنانه, شال |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |