| |||
| | #1261 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 3,627
تشکر شده 29 بار در 7 پست
| پست معمولی : 0 امتیاز مرسی کتابت خیلی خیلی قشنگه و بیشتر از اون مرسی که اینقدر زود به زود می زاری![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #1262 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: روي سرزمین خدا
(View Stats)
تشکرها: 2,312
تشکر شده 28,510 بار در 340 پست
حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز مرسي آجي جون رمانت هم قشنكه هم خوندني بهت تبريك مي كم هرگز نمي گيرد كسي در قلب من جاي تو را هرگز نديدم بر لبي لبخند زيباي تو را خورشيد عشق تو هنوز سوزد مرا سر تا زپاي در كوي راه زندگي روشن كند راه مرا | ||||||||
| | |
| | #1263 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,037
تشکر شده 274 بار در 80 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اين روزا زحمت مضاعف كشيدي زود زود اپ كردي مرسي | ||||||||
| | |
| | #1264 (لینک مستقیم) | |||||||||
| Banned تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,704
تشکر شده 850 بار در 223 پست
کتاب مورد علاقه : دختر ستاره ای حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
از این آدم های سو استفاده گر هستن که ![]() خدایا.... | |||||||||
| | |
| | #1265 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,704
تشکر شده 850 بار در 223 پست
کتاب مورد علاقه : دختر ستاره ای حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز یکی از طرف من دهن این فرزامو سرویس کنه.... بعدا باهاش نقدی حساب می کنم ایشاالله فاتحه تو بخونم.............. | ||||||||
| | |
| | #1266 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جا
(View Stats)
تشکرها: 989
تشکر شده 955 بار در 489 پست
کتاب مورد علاقه : یک زرافه و نیم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز واااي خورشيد ايول ايول احسنت!!!خيليييي خوشم اومد از پستت!فرزام كه بوسش كرد خوشم اومد...آخه باعث شد بلوط ازش متنفر شه ديگه؟!البته اگه نخوان باز آشتي كنن!خيلس مناظر پست بعديتم كه ببينم وقتي با ونداد روبه رو ميشه تو مجتمع با چشم هاي گريون چه جوريه؟!!!!واااي زودي از كلاس برگرد...ناهار بخور....انرژي بگير....بدون كه ١٠٠نفر منتظرن! دریا باش تابعضی ها از باتو بودن لذت ببرند وبعضی ها که لیاقت تورا ندارند غرق شوند؟ كافه لويى | عماد احمدى برای دوستداران قهوه. رمانی که هر ورقش بوی قهوه را به مشامتان میرساند | ||||||||
| | |
| | #1267 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
(View Stats)
تشکرها: 6,783
تشکر شده 2,066 بار در 670 پست
کتاب مورد علاقه : از حال بد به حال خوب حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز ظهرت بخیر خورشید خانوم دختر جون ،چه میکنی تو با این مغز من!؟ اصلا نمیتونم از صفحه رمانت خارج شم! کلی کار دارم امروز. کلی که میگم یعنی خیلی زیاد! اصلا متمرکز نمیشه ذهنم روی کارم! چقدر زیبا و آهسته داری ونداد رو به ذهن بلوط تزریق میکنی! من منتظر تسخیر کامل احساساتشم! راستی رمانت همزمان کلی حرف و پند و نصیحت خاموش داره ،اینو میدونستی؟! همونقدر که به ذهنت نمی رسه واسه من راهگشابوده! دارم یاد می گیرم ببینم چیزهای خوبی رو که نمیدیدم! حتی اگه نخوای داری یه کتاب پر از ویژگی هایی که کمک کننده است می نویسی. بهت تبریک میگم! و یه سوال دارم: نمیشه این کتاب اصلا تموم نشه عزیزم؟؟ خسته نباشی.................. ![]() | ||||||||
| | |
| | #1268 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جا
(View Stats)
تشکرها: 989
تشکر شده 955 بار در 489 پست
کتاب مورد علاقه : یک زرافه و نیم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز چقدر زیبا و آهسته داری ونداد رو به ذهن بلوط تزریق میکنی! من منتظر تسخیر کامل احساساتشم! راستی رمانت همزمان کلی حرف و پند و نصیحت خاموش داره ،اینو میدونستی؟! همونقدر که به ذهنت نمی رسه واسه من راهگشابوده! دارم یاد می گیرم ببینم چیزهای خوبی رو که نمیدیدم! حتی اگه نخوای داری یه کتاب پر از ویژگی هایی که کمک کننده است می نویسی. من با تمام حرفات موافقم يه پندهايي گرفتم...وندادرو هم خيلي عالي داري تزريق ميكني به قول بالايي! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #1269 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
(View Stats)
تشکرها: 6,783
تشکر شده 2,066 بار در 670 پست
کتاب مورد علاقه : از حال بد به حال خوب حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
سلام دوست عزیز پایینی نظر قبلی من!باران جان: شما که کتاب به این زیایی رو می خونی، پیگیر نقدش هم هستی، با نظر منم موافقی اساسی، خوب عزیز دلم، اسمم نگاه میکردی دختر خوب: من فرنازم نه بالایی ....! ![]() خورشید جان یه نکته:لطفا روی بعد از این قسمت داستان خیلی وقت بذار،هرچند شما بداهه می نویسی در حد صد سال تفکر....اما موضوع به طرز فوق العاده ای الان حساس شده،ونداد و نوع حضور و برخوردش بسیار مهمه آفتاب تابان! می بوسمت.... | |||||||||
| | |
| | #1270 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: !؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
(View Stats)
تشکرها: 1,885
تشکر شده 1,031 بار در 258 پست
کتاب مورد علاقه : !!!!! حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلااااااااااااااااااااااا اااااامممممممممممم اخ چه چسبید ....اخیش.... اول اینکه خیلی کیف کردم بلوط منتظر تماس ونداد بود....ذهن بلوط کاملا وندادو قبول کرده اما خودش و غرورش هنووز نه....چون ذهنش کاملا در گیر ونداد...دایما داره مقایسه میکنه.... اییییییییییششششششششششششش فرزام چندش...بد ...بد ![]() پرو پسر خاله شدن خورده یک ابم روش.....چرت و پرت که میگه....فضول از خود راضی اونقدر بدم میاد گوشیمو بردارن بدون اجازه برن تو برنامه هاش....حالا هرچی یک مدت همو میشناختن ولی یک چیزایی بر میگرده به تربیت و شخصیت که این فرزام بویی ازش نبرده(خیلی عالی به تصویر کشیدی....حس همه رو درگیر کردی....)....صحنه اخرم که کولاک بود دایما یاد اون پستی بودم که وندادم میخواست.....با هم مقایسه کردم....الهی حتما بلوطم داشت مقایس میکرد....خیلی تکان دهنده بود یعنی پرویی به حد علا رسوند.....بلوط امیدوارم بره خونه...اول ببینه ونداد بهش پیام داده...نه از فضولی از سر دلسوزی...بعدم ونداد با روی باز بهش خیر مقدم بگه...نه برای اینکه ازش استفاده کنه....اصلا اقایی از سرو روی این ونداد میباره امیدوارم اون حالت تاریکی ذهن بلوط روشن بشه و همه این اقایی با جسم و روحش احساس کنه..... من منتظرم خورشیدم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط melodeee : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۴۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| daughter, sun, بررسی, زندگی, سایت, سایت|نقد, غیر, مشترک, مشترک|sun, معرفی, نقد, و, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |