| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 278
تشکر شده 1,354 بار در 381 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +9 امتیاز اگه رفتی تو مغازه لوازم آرایش دوست داری کدوم لوازم آرایش و اول برداری ؟ چرا؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | Aji_TanNaZ, ayn@z, blue-girl, dara67, enchantress, farnazamini68, flavia, homaa, malihe ranjbar, maryam.khakbaz, min0000, nooshin.s, sayeh ninja, se7en-1991, shafagh 69, sistana98, دختربرف, زاپــاتــا, سنگ صبور, سها22, سويل, فاطيما1365, قاصدك تنها, لیلاحمیده, لیلی2, مرگم, من ایرانیم, نسیم پاکزاد, ویولت بودلر |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: near the window
(View Stats)
تشکرها: 1,558
تشکر شده 2,641 بار در 656 پست
کتاب مورد علاقه : hamkhoune حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برق لب هم سادس هم دخترونه *باورت گر بشودگر نشود حرفی نیست نفسم میگیرد درهوایی که نفسهای تونیست* رمانهای دوستای گلم که دارم میخونم: آوای بی قراری | بی کس کاربر سایت [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] من...تو...او...دیگری! | sun daughter کاربر انجمن [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] پرتو | شایسته بانو کاربر انجمن [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] لحظه ها | # NEGAR # [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] اینم رمان خودم!: اعترافی شیرین اما دیر | *bi gharar* کاربر انجمن [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] اعترافی شیرین اما دیر | *bi gharar* کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] یه رمان خوشمل هم توی راه دارم!!!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: تو خودم
(View Stats)
تشکرها: 1,102
تشکر شده 2,167 بار در 859 پست
کتاب مورد علاقه : D: حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز منم اومدم ببینم خانوم واسه خرید چی ازم پول میگیره؟ ![]() دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه... از فکرش بیا بیرون | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: bandarabbas
(View Stats)
تشکرها: 2,106
تشکر شده 1,067 بار در 400 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-درچشم من طلوع ک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رژ....................... چو محرم شدی حافظ راز باش که محرم به یک نقطه مجرم شود [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: پای لپ تاپ
(View Stats)
تشکرها: 15
تشکر شده 541 بار در 308 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.گندم. یاسمی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خط چشم دلیل خاصیم نداره وقتی یکی را دوست دارید، حتی فکر کردن به او باعث شادی و آرامشتان می شود وقتی یکی را دوست دارید، در کنار او که هستید، احساس امنیت می کنید وقتی یکی را دوست دارید، حتی با شنیدن صدایش، ضربان قلب خود را در سینه حس می کنید وقتی یکی را دوست دارید، زمانی که در کنارش راه می روید احساس غرور می کنید وقتی یکی را دوست دارید، تحمل دوری اش برایتان سخت و دشوار است وقتی یکی را دوست دارید، شادی اش برایتان زیباترین منظره دنیا و ناراحتی اش برایتان سنگین ترین غم دنیاست وقتی یکی را دوست دارید، حتی تصور بدون او زیستن برایتان دشوار است وقتی یکی را دوست دارید، شیرین ترین لحظات عمرتان لحظاتی است که با او گذرانده اید وقتی یکی را دوست دارید، حاضرید برای خوشحالی اش دست به هر کاری بزنید وقتی یکی را دوست دارید، هر چیزی را که متعلق به اوست، دوست دارید وقتی یکی را دوست دارید، در مواقعی که به بن بست می رسید، با صحبت کردن با او به آرامش می رسید وقتی یکی را دوست دارید، برای دیدن مجددش لحظه شماری می کنید وقتی یکی را دوست دارید، حاضرید از خواسته های خود برای شادی او بگذرید وقتی یکی را دوست دارید، به علایق او بیشتر از علایق خود اهمیت می دهید وقتی یکی را دوست دارید، حاضرید به هر جایی بروید که فقط او در کنارتان باشد وقتی یکی را دوست دارید، ناخود آگاه برایش احترام خاصی قائل هستید وقتی یکی را دوست دارید، تحمل سختی ها برایتان آسان و دلخوشی های زندگیتان فراوان می شوند وقتی یکی را دوست دارید، او برای شما زیباترین و بهترین خواهد بود اگرچه در واقع چنین نباشد وقتی یکی را دوست دارید، به همه چیز امیدوارانه می نگرید و رسیدن به آرزوهایتان را آسان می شمارید وقتی یکی را دوست دارید، با موفقیت و محبوبیت او شاد و احساس سربلندی می کنید وقتی یکی را دوست دارید، واژه تنهایی برایتان بی معناست وقتی یکی را دوست دارید، آرزوهایتان آرزوهای اوست وقتی یکی را دوست دارید، به زندگی هم عشق می ورزید با همه ی اینا تاحالا فکر کردی با این همه عشقی که بهش داری ممکنه دوست نداشته باشه | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهـــــــرانــــــــــ
(View Stats)
تشکرها: 46
تشکر شده 93 بار در 48 پست
کتاب مورد علاقه : غزال،بامداد خمار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لاک و رژ لب مایع.بدون دلیل خاصی تو اینقدر در عاشقانه هایم غریبه شدی که دیگر داری تبدیل به شما میشوی...! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتب لمونی اسنیکت،هری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لاک به باغت بل بل پر بسته ام من به بامت صید پا بشکسته ام من بده تیر وکمانت را ببوسم ترحم کن عزیزم خسته ام من ![]() آبجی های عزیزم: فهیمه نارین آیلار آیدا دوستتون دارم زندگي چيره ي ناچيزي ست مثل يك فنجان چاي و كنارش [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] مثل يك حبه ی قند زندگي را با [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] نوش جان بايد كرد ... ! ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تو قلبش
(View Stats)
تشکرها: 2,211
تشکر شده 274 بار در 184 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب سپهری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من رژ اخه خیلی دوست دارم و لاک دوست دارم رنگ رژ با لاکم ست باشه از رنگهای ملیح هم استفاده میکنم دخترونه جیگر تو . . . . . . | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تو قلبش
(View Stats)
تشکرها: 2,211
تشکر شده 274 بار در 184 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب سپهری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من رژ اخه خیلی دوست دارم و لاک دوست دارم رنگ رژ با لاکم ست باشه از رنگهای ملیح هم استفاده میکنم دخترونه | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: سحابي چشم خدا
(View Stats)
تشکرها: 831
تشکر شده 1,402 بار در 405 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز لاک.چون دوست دارم دیگه. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آرايشی, اولين, بیان, تو, دخترا, فقط, كه, ميخری, وسيله, چيه؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |