| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: بی خانمانم....
(View Stats)
تشکرها: 3,776
تشکر شده 1,646 بار در 776 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برق لب و مداد دلیلیم نداره همینجوری ازشون خوشم میاد!!!! گــاهــــی دِلَـم مــیـخـواد یـــکـی اَزَم اِجـازِه بـــخـواد ؛ کِـه بـیـاد تـو تَـنــــهـایـیــــم .... وَ مَــن اِجـازه نَـدَم ! وَ اون بــی تَـفـاوُت بـه مُـــخــالِـفَــتَـم بـیــــاد تـو و آروم بَـغَــــلَــم کُــنِــه و بــگـه : مَــگِــه مَـن مُــردَم کِـــه تَـــنـــهـــا بــمـــونـــی ... !!! ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() http://amir73201173.blogfa.com ![]() امیر (.:AMIR:.) زود برگرد... خیلی خیلی مرسی واسه همه چی... | ||||||||
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: ???
(View Stats)
تشکرها: 148
تشکر شده 39 بار در 32 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مداد و خط چشم چون خیلی دوست دارم | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: mashhad
(View Stats)
تشکرها: 1,353
تشکر شده 595 بار در 363 پست
کتاب مورد علاقه : ghazal حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لاك و رژ چون خيلي دوس دارم | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: پای منقل!!!!
(View Stats)
تشکرها: 456
تشکر شده 431 بار در 281 پست
کتاب مورد علاقه : دیکشنری!!!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب من دختر نیستم که بتونم در مورد این موضوع حرفی بزنم!! | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: cemetry
(View Stats)
تشکرها: 850
تشکر شده 715 بار در 356 پست
کتاب مورد علاقه : majnon tar az farhad حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فقططططططططططططططططططططططط ططط خط چشم ![]() مـن رفـتم و تـو فـقـط گـفـتی بـرو بـه ... مـدت هـاست کـه بـی تـابـم بـی تـاب ِبـازگـشـتت و کلـام آخـرت راسـتی “بـه سـلامـت” بـود یـا “بـه جـهـنــم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: همین نزدیکیا
(View Stats)
تشکرها: 484
تشکر شده 2,653 بار در 600 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای پزشکیم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نظر بدین دیگه..... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: کنج دل مهربونا
(View Stats)
تشکرها: 2,361
تشکر شده 2,956 بار در 1,554 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اولیش رزلب بعدیش لااااااااااااااااااک | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: هر جا كه باشم.فضولي؟
(View Stats)
تشکرها: 5,047
تشکر شده 3,021 بار در 653 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من ناخودآگاه به سمته لاک ها میرم آخه به طراحی ناخن علاقه دارم لیست کتاب های خودم: ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: نمیدونم.هیچ جا آرامش ندارم
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه-برزخ اما بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیشتر ریمل و خط چشم.چون زیبایی چشم مهمترین چیزه صبر یک دروغ است سالهاست با غوره ها کلنجار میروم حلوا نمیشوند برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف اسمان
(View Stats)
تشکرها: 2,307
تشکر شده 30,687 بار در 1,703 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه مهرو مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من ریمل را دوست دارم البته اگر تقلبی نباشد مژه هایم را بریزد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آرايشی, اولين, بیان, تو, دخترا, فقط, كه, ميخری, وسيله, چيه؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |