| |||
| | #241 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: چابهار
(View Stats)
تشکرها: 1,855
تشکر شده 1,695 بار در 598 پست
کتاب مورد علاقه : بوف کور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رژ و خط لب | ||||||||
| | |
| | #242 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: فضا!
(View Stats)
تشکرها: 1,094
تشکر شده 1,277 بار در 333 پست
کتاب مورد علاقه : زيادن....كتاب خونم كلا!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من اول كرم و مداد ابرو ميخرم.... بعدش خط چشم... بعدش خط و رژ لب بعدش پنكك لاك اسپري مو به ترتيب نوشتم! من اگر به جای نیمه ی گمشدم دنبال دایناسور میگشتم تا الان یقینا پیدا کرده بودم! | ||||||||
| | |
| | #243 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: م ا ک و
(View Stats)
تشکرها: 1,579
تشکر شده 1,235 بار در 732 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای مودب پور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اول لاک!اونم از نوع کمرنگ و مات...بعدش برق لب...بعدش ریمل!ک چشای خوجل سبز ابیمو خوشگلتر کنه!.. ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #244 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 626
تشکر شده 796 بار در 651 پست
کتاب مورد علاقه : سهم من -یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ریمل.....مداد چشم... ![]() | ||||||||
| | |
| | #245 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر اسمون ابی
(View Stats)
تشکرها: 1,634
تشکر شده 309 بار در 151 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاترها- دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اول لاک که خیلی دوست دارم بعدم رژ که کمتر میخرم دخترای ننه دریا رو زمین عشق نموند خیلی وقت پیش بار و بندیلشو بست خونه تکوند ![]() | ||||||||
| | |
| | #246 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: zire saghfe khoODA
(View Stats)
تشکرها: 1
تشکر شده 28 بار در 19 پست
کتاب مورد علاقه : sahme man حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مداد | ||||||||
| | |
| | #247 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: قلب کسانی که دوستم دارند
(View Stats)
تشکرها: 429
تشکر شده 3,212 بار در 661 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هر چیزی از لوازمم که در حال تموم شدن باشه معمولا هم اول ریمل بعد رژ ه ![]() نقل قول:
الانم که سوم دبیرستانم همیشه آرایش میکنم و میرم بیرون خودتان را سفت بچسبید. ارزان نفروشید خودتان را؛ به لبخندی، به حرفی، به نقلی، به هدیه ای، به اندک توجهی یا حتی به مبلغی ناچیز. ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| | #248 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: تمام ایران سرای منست
(View Stats)
تشکرها: 616
تشکر شده 78 بار در 44 پست
کتاب مورد علاقه : مروارید درخونگاه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رژ واسپری ... | ||||||||
| | |
| | #249 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 6,101
تشکر شده 1,585 بار در 198 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه رژ صورتی ناز خیلی دوست دارم ای خُـــدایـــی کـِـــه هَمــــه چیــــز را زوج آفـــریـــدیـــ . . . مــــــــا رو یــــادتــــ رَفــتـــ ؟*** امیدوارم امشب خدا خوابیده باشه چون بد دلم شکسته واگه خدا بشنوه صدامو ببینه گریه هامو یه روزی یه جایی یه جوری دل اونطرف رو میشکنه اما نمیخوام دلش بشکنه چون خیلی دوسش دارم خدایا بخواب! | ||||||||
| | |
| | #250 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: زمین
(View Stats)
تشکرها: 51
تشکر شده 70 بار در 41 پست
کتاب مورد علاقه : با ثریا تا ثریا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم مداد چشم و ریمل میگیرم عجب تاپیک جالبی بود مرسی....................... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آرايشی, اولين, بیان, تو, دخترا, فقط, كه, ميخری, وسيله, چيه؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |