| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 704
تشکر شده 1,566 بار در 868 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا حالت من : | اخی!! خیلی سخته کسیو دنبال خودت بکشونی و عاشقش بکنی بعدش بگی دیگر تورا نمی خواهم ![]() | ||||||||
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 502
تشکر شده 672 بار در 215 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | افشار با چادر چه خوشگل شده برعکس مهناز افشار هیچوقت از گلزار خوشم نیومد ممنون | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: IR/IRAN
کتاب مورد علاقه : booooogh حالت من : | مگه اینجاها افشار چادر بپوشه....... ----------------------------------------------------------------------------------- هر شب مرا با خود میبری میبری به جایی که تاریک است و روشنایی آن تویی هرشب مرا به اوج میبری میرسیم به جایی که نگاهت همیشه آنجا بود ما یکی شده ایم با هم همیشگی شده عشقمان، بگو از احساست برای من… همیشه میگویم تو تا ابد برایم یکی هستی ، یکی که عاشقانه دوستش دارم ، یکی که برایم یک دنیاست…. دنیای زیبایی که درون آنم ببین یک دیوانه دائم نگاهش به چشمان توست ، من همانم! . ------------------------------------------------------------------- | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: پای منقل!!!!
تشکرها: 456
تشکر شده 431 بار در 281 پست
کتاب مورد علاقه : دیکشنری!!!!! حالت من : | مطمئنین این مهناز افشاره؟؟؟؟ ![]() من فکر کنم لباس تنش نبوده با فتوشاپ این چادرو کردن سرش!!! | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
تشکرها: 944
تشکر شده 1,555 بار در 425 پست
کتاب مورد علاقه : نهج البلاغه حالت من : | خوش به حالشون رفتن مکه و مدینه ![]() ![]() ![]() هی گنه کرده و گفتیم خدا می بخشد عذر آورده و گفتیم خدا می بخشد بخششی هست ولی قهر و قضایی هم هست آی مردم به خدا روز حسابی هم هست آی هشدار دمی قافله را گم نکنیم تاکه امکان وضو هست تیمم نکنیم ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ببین, بین, رفته, عمو, فشار, ومهناز, پورنگو, گلزار |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |