| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران: سعادت آباد.
تشکرها: 659
تشکر شده 1,210 بار در 209 پست
کتاب مورد علاقه : رمان. تا ته دنیا. حالت من : | سلام این دوتا عکس جدیدترین عکس های احسان خواجه امیری هستش که گذاشتم اینجا. ![]() ![]() ![]() ![]() منتظر نظر قشنگ شما هستم دوستان عزیز![]() ویرایش توسط رها نگاریان : ۹ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۶:۵۰ قبل از ظهر دلیل: عکس جدید اضافه شد در این پست | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # بلوط #, $nooshin$, **shiny**, :.AmiN AzhdaR.:, ahmad900, azi& ar, bahar.d65, Blast Off, Elin-sky, fadiya, ghazale96, h_a_1234, Irani, jojo.tala, Katra, kian, kodaki, l0vin, Lair_Nilo, madnes, maryam1, MARYAMGOL, Maryam_H, memo#l#, Mino Bookworm, n.b.f.r, nasim6037, negin.b, Niloufarjojo, niloufar_rose, osweh, ramid94, roza23, saye roshan, sayeloyal, silverstar, still alive, tayyebemishvari, TCR 68, zahra256, zahra_jk, zeinab-ag, z}{r, ~mAryAm~, اسمون ابری, بازیگوش, راما, ساحلي, عقل و احساس, فاطيما1365, مانی-مانیا, محمـد, نیما60, وفادار, پرتو1 |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف خدا
تشکرها: 575
تشکر شده 1,161 بار در 226 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه حالت من : | از صداش خوشم میاد ...ممنون خواندی:زیر باران باید رفت............ ورفتی از باران بدم می اید دیگر...!!! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
تشکرها: 708
تشکر شده 1,313 بار در 309 پست
حالت من : | صدای قشنگی داره. عکس دومیشم که تو بام تهرانه... قصه از حنجـــــــره ایست که گــــــره خورده به بــــغض! یک طرف خاطــــــره ها، یک طرف فاصـــــــله ها! در همه آوازها، حرف آخــــــــر زیباست! آخرین حرف تـــــو چیست که به آن تکیه کنم؟ حرف من دیــدن پــــــرواز تو در فـــــــــرداهاست! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهـــــران
تشکرها: 580
تشکر شده 574 بار در 241 پست
کتاب مورد علاقه : هنوز چاپ نشده حالت من : | دستت مرسی عاشق صداشم و ترانه هاشو شبیه خودش ولی با صدای خودم پیش دوستام میخونم صدای قابل تحملی دارم خواننده ی ارزشمندیه ![]() شیوه ی جدید مشاعره...! http://www.forum.98ia.com/t361122.html بارکد کشورها: http://www.forum.98ia.com/t349155.html | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران: سعادت آباد.
کتاب مورد علاقه : رمان. تا ته دنیا. حالت من : | ویرایش توسط رها نگاریان : ۲۹ آبان ۱۳۹۰ در ساعت ۰۴:۰۵ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : رمان. تا ته دنیا. حالت من : | نقل قول:
خواهش میکنم. سلام بله عکس دومی در بام تهران هستش. این دو آقا به آقا احسان کمک میکنند تا پرواز کنه. ویرایش توسط رها نگاریان : ۲۹ آبان ۱۳۹۰ در ساعت ۰۴:۱۵ قبل از ظهر | |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
تشکرها: 3,469
تشکر شده 1,764 بار در 558 پست
حالت من : | صداش با احساسه یه آرامش خوشم میاد ازش ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : رمان. تا ته دنیا. حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: همسایه خدا
تشکرها: 2,602
تشکر شده 796 بار در 471 پست
کتاب مورد علاقه : شقایق و برف حالت من : | منم خیلی صداشو دوست دارم ممنون وحشت از عشق که نه ............ ترس من از فاصله هاست !!! وحشت از غصه که نه................ ترس من خاتمه هاست !!! ترس بیهوده ندارم صحبت از خاطره هاست .................. صحبت از کشتن ناخواسته ی عاطفه هاست !!! کوله باری ست پراز هیچ که برشانه ی ماست .............. گله از دست کسی نیست...................... مقصر دل دیوانه ی ماست !!! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | صداي خيلي خوب و آرامبخشي داره عكس دومش قشنگ تره | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| احسان, از, امیری, بسیار, جدید, خواجه, دو, زیبا, عکس, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |