| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 3,056
تشکر شده 1,060 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : seday pay sohrab_boofkor_twilight حالت من : | دوسش دارم....مرسی... | ||||||||
| | |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
حالت من : | همه عکساش قشنگههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههه یه عالمه مرسی ازت سخته عاشق باشی ولی هیچکی ندونه اشکاتو زودی پاک کنی کسی نفهمه سخته دوسش داشته باشی ولی ندونه سخته نگاهش بکنی اما نخونه وای که چه سخته قشنگیه عشق که میگن شاید همین جاست تو اونو دوست داشته باشی شاید خدا خواست سخته به قربون چشاش بری تو رویا قدم قدم گریه کنی کنار دریا قدم قدم گریه کنی کنار دریا سخته همش تو فکرباشی شاید نخوادت خاطره هات ورق ورق بیاد بیادت خاطره هات یکی یکی بیاد به یادت سخته به قربون چشاش بری تو رویا قدم قدم گریه کنی کنار دریا قدم قدم گریه کنی کنار دریا ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: khunamun
کتاب مورد علاقه : یاسمین.نوتریکا حالت من : | باحاله دندوناشم خرگوشیه | ||||||||
| | |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 214
تشکر شده 467 بار در 365 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | صداشو دوس ذارم............................. | ||||||||
| | |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: رو یه کره خاکی
تشکرها: 571
تشکر شده 650 بار در 253 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | کلا هر کی مجاز میخونه بدم میاد به جز مرتضی پاشایی ولی به هر حال مرسی | ||||||||
| | |
| | #56 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
حالت من : | عالیههههههههههههههههههههه هههه | ||||||||
| | |
| | #57 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون کبود......
تشکرها: 1,661
تشکر شده 998 بار در 507 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | صداش رو خیلی می دوستم..مرسی روی قـلــبــــــــــ♥ــــــــے نـوشـــتــه بـود : شــکســــتـــــنــــے اســــت مـواظـــــــب بـاشــــــــیـن ولـــــــــــے ... مـــن روـــے قــلــــــ♥ــــــبــم نـوشــــتـم : شــکـســ ــــ ـــتـه اســــت , راحــــــــــــــت بـــاشــــیـن... !!!...... ![]() ......!!! | ||||||||
| | |
| | #58 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: قبرستون!
تشکرها: 8
تشکر شده 178 بار در 122 پست
حالت من : | نینیاز بودن مرسییییییییییییی! دوست داشتن خیلی بهتر از عشقه ![]() | ||||||||
| | |
| | #59 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | خیلی دوسش دارم.......... خواننده یعنی اینا..... نیگا حالشو ببر..... | ||||||||
| | |
| | #60 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: کهکشان راه شیری
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | صدای خوبی داره...باباش هم فک کنم قبل از انقلاب خواننده یا نوازنده بوده خداوند به هر طریق ممكن تطهیرت میكند. فقط طلا نیست كه باید از كوره بگذرد تا خالص شود؛ انسان نیز.این آتش برای انسان؛ همان رنج عاشقی است. رمان لمسِ زندگی |zahra256 کاربر سایت بخونیدش خوشحال میشم. سعی کردم موضوعش جدید باشه. ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| احسان, از, امیری, بسیار, جدید, خواجه, دو, زیبا, عکس, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |