| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,178 بار در 5,610 پست
| پست بسیار مفید : +29 امتیاز سلام دوستان عزيز تا آخر شب جمعه فرصت داريد تا سوالاتتون رو از feedback بپرسيد . نفرات بعدی اعلام آمادگی خودشون رو به من از طريق پیام خصوصی (کسانی که توسط کاربران شناخته شده هستند و مدتی از فعالیتشون می گذره) اطلاع بدهند. قوانین صندلی داغ قانون شماره 1 : از پرسیدن سوال های آن چنانی و این چنین خودداری کنید . قانون شماره 2 : از هرگونه توهین و کلمات زشت کاملا بپرهیزید . در صورت مشاهده با نویسنده پست شدیدا برخورد خواهد شد. قانون شماره 3: فردی که روی صندلی داغ قرار میگیرد به سوالاتی که توان جوابش ر انداردخط تیره قرار بدهد . (البته تا جایی که امکانش وجود دارد پاسخ بدهد). قانون شماره 4 : تمامی افرادی که روی صندلی داغ می نشینند یک عکس به عنوان یادگاری قرار بدهند (عکس می تواند هرچیزی باشد عکس یک شخصیت ، منظره و ...) قانون شماره 5 : شخصی که بر روی صندلی داغ می نشیند ، برای پاسخ گویی به هرسوال باید ، سوال را نقل قول کند سپس پاسخ آن را پایین آن قرار دهد . قانون شماره 6 : این قانون بدین شکل میباشد که افراد سوالات خود را در تاپیک مربوطه ارسال میکنند و هرگونه کل کل، شکلک تنها و هرگونه حرف یا موضوعی غیر از سوال بدون اخطار حذف خواهد شد. قانون شماره 7 : تمامی افرادی که در صندلی داغ شرکت میکنند باید این قوانین رو مطالعه کنند . درغیر این صورت با کاربری که غیر از این قوانین رو انجام بدهد برخورد خواهد شد. قانون شماره 8 : هیچ اجباری برای پاسخ به سوالات شخصی نیست . قانون شماره 9 : کسانی که قصد پرسیدن سوال رو دارند ابتدا تمام سوالات را بخوانند تا سوال تکراری پرسیده نشود . قانون شماره 10 : تمام سوالاتتون در یک پست باشند و از ارسال چندین پست پشت سر هم خودداری کنید . لطفا تعداد سوالاتتون کم باشه که بتونیم صندلی داغ رو ادامه بدیم . پستی که حاوی سوال زیادی باشد پاک می شود . با تشکر پ.ن : لطفا از گذاشتن زنبیل و گرفتن نوبت خودداری کنید و سوالاتتون رو یه دفعه توی یه پست بفرستید . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() | پست بسیار مفید : +14 امتیاز سلام داداش سهيد خوفي؟ ![]() 1.چه حسي داري از اين كه روي صندلي داغ نشستي و بچه ها مي خوان ازت سوال بپرسن؟ 2.بيوي كامل بده؟ ![]() 3.چي شد كه به رمان نوشتن علاخه پيدا كردي؟ ![]() 4.اولين رمانتو كه تموم كردي چه حسي داشتي؟ ![]() 5.توي تاپيك نقد رمان اوليت از نقد كي بيشتر خومشت اومد؟ ![]() 6.توأم موافقي بهترين سايت نودهشتياست؟ ![]() 7.چي توي نودهشتيا پايبندت كرده؟ ![]() 8.منو شقدر موشناسي؟ 9.ماهي شطوريه؟ ![]() 10.از بين مديرا و همكارا به جز داش ژنرالمون كي مهربون تره؟ ![]() 11.بابا ادي مهربون تره يا شبنم؟ ![]() 12.بابا ادي جدي تره يا شبنم؟ ![]() 13.نظرت درباره ي: بابا ادي شبنم علي بلا امير هلي مينا ميس ميني يگانه آنيتا جوني خانومي آيلا فرشيد نيلو . . . 14.يه نصيحت براي من ![]() ![]() 15.تونم موافقي درس خوندن مسخره ترين و لذت بخش ترين كارِ دنياست ؟ سهيد خوجحال نشو بازم ميام مي پرسم ها سوالام خوب بود؟راستي اينم جواب بده چرا نام كاربريت اين بيدش؟ ویرایش توسط خانم فسقلی : ۲۸ آبان ۱۳۹۰ در ساعت ۰۹:۰۹ بعد از ظهر |
| |
| تشکر شده توسط : | !FAR5NIA, * sogi jOoOn *, **shiny**, 3TAREYE SHAB, alonegirl, ashoka, Beautiful Jasmine, believe me, birdana2, brain storm, Breaved, DOKHTAR_SHEITON, elahe.goddess, elahe70, elnaz89, farshid23, fatima_59, feedback, ghazali_ gavazn, jullub, mina68, Miss.mona, Nafa3 Hamatonam, ozil_m, PRISON BREAK, saba_lovly, sahely, sara_n, secret196, sistana98, s_donia323, Tikooli, zm.matin, ~jOojoO.tAlA~, ابی دریا, تورال, دخترک کولی, رهگذر13, رودنا, سمن ناز, فوتو, لیا, مهشاد, ه.سلطانی, پرواز ... |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: خدا جونم!آغوشت را برایم باز کن.من جایی ندارم
(View Stats)
تشکرها: 18,032
تشکر شده 11,607 بار در 2,747 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید! حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز به به ببین کی رو صندلیهههههههههههههههههههه هههه...فید بکککککککککککککککککک ![]() سلام سلام سلام سعید..خوبی؟ جات خوبه؟گرمه؟داغه؟چطوریاس؟؟ خو دیگه بریم سراغ اصل مطلب: 1.بزرگترین ارزوی سعید چیه؟ 2.اگه بخای تو یه جمله زندگی رو تعریف کنی چی میگی؟ ![]() 3.تاثیر گذارترین فرد تو زندگیت چه کسانی هستند؟ ![]() 4.خودتو تو یه جمله تعریف کن ![]() 5.روز رو ترجیح میدی یا شب رو؟ ![]() 6.امروز رو بیشتر دوست داری یا فردا؟ ![]() 7.نظرت راجب 98ایا چیه؟ ![]() 8.اگه گیر یه ادم فضول بیافتی چیکار میکنی ![]() 9.از چی متنفری؟ 10.چه چیزی باعث عصبانیتت میشه ![]() بریم سراغ سوالای بی ربط11.چرا وجدانتو بهم قرض ندادی ![]() 12.منو میشناسی ![]() 13.یه سوتی خفن که تا حالا دادی تعریف کن از اینجا دوباره جدی میشه 14.یکی از به یادموندنی ترین خاطراتی که تو این سایت داری چیه؟ ![]() 15.میدونستی رمان ناباورانت خیلی خیلی قشنگ بود؟ 16.اینو خوب فک کن جواب بده..علم بهتر است یا ثروت؟ 17.حالا این یکی..علم بهتر است یا دانش؟ 18.دوست داری دوباره بچه شی؟ 19.بهترین کادو تولدی که گرفتی چی بود؟ 20.غذاهایی که بلدی رو نام ببر..غیر املت ![]() 21.سوال دیگه نمیاد به ذهم خسته شدی؟22.خسته نباشید..چقدر از این کلمه در طول روز استفاده میکنی؟ 23. ...قشنگ ترین شعری رو که تو حافظت حک شده بگو فک کردی سوالام تموم شد نه.......24.از چه سنی رفتی تو کار اهنگ؟ 25.به چه سازهایی علاقه داری؟ 26.از چه خواننده وطنی خوشت میاد؟؟یک مورد نام ببرید دیگه واقعا سوالام ته کشید..ببخشید دسته بندی نکردم. ببخشید اگه خیلی بی محتوا بود..همیشه موفق و خوشبخت باشی دلت شاد و لبات خندون باشه زندگی عالی متعالی![]() بای خدایم خداییست که اگر سرش فریاد بزنم بجای اینکه با مشت به دهانم بزند با انگشتان مهربانش نوازشم می کند و میگوید: می دانم جز من کسی نداری برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !FAR5NIA, * sogi jOoOn *, **shiny**, alonegirl, Bavar, Beautiful Jasmine, birdana2, brain storm, Breaved, elahe.goddess, elahe70, farshid23, fatima_59, feedback, ghazali_ gavazn, jullub, mina68, Miss.mona, saba_lovly, sahely, secret196, s_donia323, ~jOojoO.tAlA~, ابی دریا, تورال, خانم فسقلی, دخترک کولی, رهگذر13, سمن ناز, لیا, هانی عسل, پرواز ... |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: ساری اما تهرانی ام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گندم.همخونه.دالان بهش حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز سلام اقا سعید خوبین؟؟ اولین میتینگی ک رفتین چه احساسی داشتین؟؟؟؟ بهترین و بدترین رمان؟؟؟ مدل گوشیتون چیه؟؟ از مرد سالاری خوشتون میاد؟؟ کوروش کبیرو دوست دارین؟؟؟چرا؟؟ از کدوم درس متنفرین؟؟؟ و وقتی خیلی ناراحتین کدوم اهنگ بهتون ارامش میده؟؟ فکر نکنم منو بشناسین در هر صورت ایول ک اومدین صندلی داغ بازم میام فعلا قدبلندای نودهشتی http://www.forum.98ia.com/group678.html عشَق اســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــت پرسپولیس چه جاهل بودند اعرابی که در آن روزها دختران شیرخواره را زنده به گور می کردند! چه جاهل ترید شما که این روزها دختران بالغ را زنده به گورِ عقاید خود می کنید!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید parijon.loxblog.com | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !FAR5NIA, * sogi jOoOn *, **shiny**, alonegirl, Beautiful Jasmine, believe me, birdana2, brain storm, Breaved, elahe.goddess, elahe70, farshid23, fatima_59, feedback, ghazali_ gavazn, jullub, mina68, Miss.mona, saba_lovly, sahely, secret196, s_donia323, ~jOojoO.tAlA~, ابی دریا, تورال, خانم فسقلی, رهگذر13, سمن ناز, لیا, پرواز ... |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: ALIABAD
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 122 بار در 50 پست
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز ميس ميني يگانه آنيتا جوني خانومي آيلا فرشيد ریحونه BATISTA123 متفکر دیوانه ![]() شبي را گفتمش با بي قراري به غير از من كسي را دوست داري؟ دو چشمش از خجالت بر هم آمد ميانه گريه هايش گفت : آري ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر چتر بارون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کسی می اید حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز با عرض سلام ![]() خب من با این شما رو نوشناسم ولی امده بیدیم داغ وکنیم شما رو ![]() 1.از زندگیت چی میخوای؟ ![]() 2.هدفی واسه زندگیت داری؟ ![]() 3.به چن درصد از آرزوهات رسیدی؟ ![]() 4.شده کاری کنی که الانم بهش فکر می کنی خودتو سرزنش کنی؟ ![]() 5.خصوصیت اخلاقیت که خودت دوست داری چیه؟ اونی که دوست نداری چیه؟![]() 6.به نظر دوستات چه جور آدمی هستی؟ ![]() 7.خمیر دندونت چیه؟ ![]() 8.مسواکت مارکش چیه؟ ![]() 9.رپ گوش میدی ؟ ![]() 10.خواننده ی مورد علاقه ی رپ؟ ![]() 11.برادر زن علی ، دایی زن محمد میشه، علی چکاره زن محمد میشه؟ ![]() 12.تيم ايراني و خارجي و ملي مورد علاقه ![]() 13.آدم آرومی هستی یا عصبی؟ 14.وقتی عصبی میشی چیکار میکنی تا آروم شی؟ ![]() 15.وقتی دلتنگی دوست داری چیکار کنی؟ ![]() 16.هزينه تلفن همرات در ماه چقدر ميشه ؟ ![]() 17.آخرین باری که رفتی سینما کی بود؟با کی رفتین ؟چه فیلمی دیدین ![]() 18.كسی هست كه باید ازش حلالیت بگیری؟ ![]() 19.دوست داری نصیحت كنی یا نصیحت بشنوی ؟ ![]() 20.دوس داشتی چی از زندگیت حذف بشه؟ ![]() فعلا همینا رو بجواب شاید باز اومدم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !FAR5NIA, * sogi jOoOn *, 3TAREYE SHAB, alonegirl, Beautiful Jasmine, believe me, birdana2, brain storm, elahe.goddess, elahe70, farshid23, fatima_59, feedback, ghazali_ gavazn, mina68, Miss.mona, saba_lovly, sahely, sara_n, secret196, s_donia323, ~jOojoO.tAlA~, ابی دریا, تورال, خانم فسقلی, رهگذر13, لیا, پرواز ... |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تویه قلبه باباییم...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : قرآن حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام 1 کجا و چطوری با نودهشتیا اشنا شدی؟ ![]() 2.دوست داری معروف بشی؟اگر اره از چه راهی؟ ![]() 3. دمای صندلی داغ به نظرت زیاده یا کم؟ ![]() 4.تا حالا دوست داشتی ادم بکشی؟ ![]() 5.به نظرت من چه جور ادمی هستم؟ ![]() 6 بهترین خصوصیت اخلاقیت که خودت دوسش داری؟ ![]() 7. بدترین خصوصیت اخلاقیت که خودت دوسش نداری؟ ![]() 8. توی این سایت با کی از همه راحت تری؟ ![]() 9.مهمترین شخصیت توی زندگیت کیه؟(با ذکر دلیل) ![]() 10.اگر الان بهت بگن امروز روز اخر زندگیته ...3 تا کاری که برات اولویت داره برای انجام دادن رو بگو. ![]() 11.بزرگترین خرابکاری که توی زندگیت انجام دادی چی بوده؟ ![]() 12.یه جمله که فکر میکنی معنیش قشنگ و موندگاره بگو... ![]() ببخشید اگر زیاد سوال پرسیدم ![]() من دارم بین آدمکا دستو پا میزنم شما برام از پریا میگید؟؟؟؟ | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,753
تشکر شده 146,859 بار در 14,740 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز سـلام بـرادر سـعيد چـطورين! به به صندلي داغ ![]() انــگيزه ت چي بود؟ ![]() چه ماهي رو دوست داري؟ ![]() چه روزي؟ ![]() چه سالي به ياد موندني بوده واسه ت ؟سوالهاي زير هر كدام در يك جمله ![]() * نامردي؟ ![]() * بي ضرفيتي؟ (؟)* دوست؟ ![]() * دشمن؟ ![]() * از پشت خنجر خوردن؟ ![]() خوبي؟ ![]() تاپيك خاطره نويسي؟ ![]() زندگي؟ ![]() آسمون؟ ![]() زمين؟ ![]() خدا؟ ![]() بهشت؟ ![]() جهنم؟ ![]() خسته نباشي پيش پيش
| ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !FAR5NIA, 3TAREYE SHAB, alonegirl, Bavar, Beautiful Jasmine, believe me, birdana2, brain storm, Breaved, elahe.goddess, elahe70, farshid23, fatima_59, feedback, ghazali_ gavazn, jullub, Mahed, mina68, Miss.mona, saba_lovly, sahely, secret196, s_donia323, ابی دریا, خانم فسقلی, رهگذر13, سمن ناز, لیا, پرواز ... |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جاها
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گیلدا حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز به به ببین کی رفته اونجا نشسته ![]() از اینا بگیر بخور بیکار نباشی ![]() امیدوارم اخر هفته کله ت اینجوری نشده باشه ![]() ![]() ![]() من از الان گفته باشم سوالام کمه ها.... ![]() سری قبل کل 200 سوالمو یه جا پرسیدم دوام کردن واسه همین کم کم میپرسم ![]() 1- نوازنده ساز سنگین وزن اروپایی کیه ؟ بگو که جدولم کاملشه 2 - جدول حل میکنی ؟ اگه اره خودت حل میکنی یا هی از دیگران می پرسی؟ 3 - چه گلی دوست داری؟ همین طور چه سازی؟ 4 - طلا یا انگشتر اینا داری؟؟اهلش هستی؟؟ یا زنجیر؟؟ 5 - از کدوم تاپیک خوشت میاد ؟ از کدوم بدت میاد؟ 6-انگیز از موندن تو این سایت؟؟ 7-نظرت راجع به جو اینجا؟؟ 8 - خوش خطی ؟ 9- هدفت از زندگیت؟ 10 - اگه بخوای یه فیلم بسازی کدوم بازیگرا رو تو فیلمت دعوت میکنی؟ 11- تا حالا به مامان و بابات اس ام اس دادی که دوسشون داری ؟ 12- تا حالا شده دلت بخواد یه سبد پر از پروانه های رنگی داشته باشی؟ 13 - چه درسی رو بیشتر دوست داری؟ 14 - معدلت چند شد؟ 15- پارک رو بیشتر دوست داری یا کتاب خونه؟ ادامه دارد..... ![]() ![]() سری اول ![]() تنها دارویی که دو خاصیت داره رنگ چشم های زیبای توست که هم درمون می کنه هم داغون کولی | مژگان مظفری (تایپ) جای خالی دستانت !!! | زهره فصل بهار | تایپ کیمیا | baanoo کاربر انجمن | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جاها
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گیلدا حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز راستی سلام ![]() خوبی برادر؟؟ ![]() من گفته باشم حالا حالا مونده سوالام ها تا به هدفم که اینجوری شدن موهاته نرسم ولت نمیکنم ![]() ![]() 16 - کتک خوردی تا حالا؟ 17 - بدترین کتکی که خوردی از کی بوده ؟ 18 - اهل دعوا هستی؟ 19 - چه تیپی میزنی میری بیرون ؟ 20 - چه رنگی رو دوست داری؟ 21 - لباس چه رنگی دوست داری؟ 22 - شلوار چی میپوشی؟ 23 - اگه یکی بیاد بهت فهش بده چی کار می کنی؟ 24 -تا حالا دهتری بهت ابراز علاقه کرده؟ 25 - سرگرمیت چیه توی تابستون ؟ 26 - کلاس چی میری؟ 27 - روزی چند ساعت پای نت میشینی؟ 28 - خسته نشدی؟ 29 - تاحلا تصادف کردی؟ 30 - بدترین تصادفی که کردی چی بوده ؟ 31 - کی رو توی دنیا بیشتر از همه دوست داری؟ 32 - مدل موهات چه جوریه ؟ 33 - رنگ کفشت ؟ 34 - اسم ساعتت چیه ؟ 35 - اسم گوشیت چیه ؟ 36 - اگه کچل بشی چی کار می کنی ؟ 37 - چه کتابی رو دوست داری ؟ 38 - قشنگترین فیلم ایرانی که دیدی ؟ 39 - قشنگترین فیلم خارجی که دیدی ؟ 40 - ادامس یا شکلات ؟ ادامه دارد.... ![]() سری دوم ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !FAR5NIA, alonegirl, Bavar, Beautiful Jasmine, believe me, birdana2, brain storm, Breaved, elahe.goddess, elahe70, farshid23, fatima_59, feedback, ghazali_ gavazn, jullub, mina68, Miss.mona, saba_lovly, sahely, secret196, spong bob, s_donia323, ابی دریا, خانم فسقلی, دخترک کولی, رهگذر13, ساحلي, لیا, نازلی جون..., پرواز ..., ♥الیزا♥ |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| feedback, با, تاریخ, داغ, صندلی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |