| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,975
تشکر شده 18,265 بار در 900 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز داستان در مورد دختری به نام رها ست که به صورت مادر زادی ناراحتی قلبی داشته که باید در 20 سالگی عمل میکرده اما به دلایلی در حالیکه 29 سالشه هنوز این عمل رو انجام نداده و پدر مادرش که نگار این مشکل و مشکلات روحی رها هسنتد تصمیم میگیرن از دکنر نیکنام کمک بگیرن که اصولا آدم فوق العاده جدی و منطقی و به قول رها سنگه و بالطبع این آغاز سر و کله زدن های این دو است . [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] دوستان خوشحال می شم نظراتتون رو در مورد رمان حتما بگین تا بتونم اگر قسمتی تغییر داده بشه بهتر می شه این کار رو بکنم. منتظر نظراتتون . انتقاداتتون هستم. ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط f_javid : ۲۸ آبان ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۵۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, * Star, *TARA*, -نازلی-, Aji_TanNaZ, ayda3, banner, behnazhmz, cole, dorsa_68, Elahe111, harimeshgh, leila.kh, maedeh7389, makhmal_66, Miss.Maniaa, niloofarane, patrin, REAL LOVE, sahrox7, shafagh 69, Sokout, soushiyant, Star-crossed, ti_na60, الای قیزیم, ایماز, شبنم, فارقليطا, ندایی67, پرمیس, یگانه, ღVampire E.M.Oღ |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 2,550
تشکر شده 1,176 بار در 127 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا اينجا كه خيلــــــــــــــــــــي خوجل نوشتي بي صبرانه منتظره ادامشيم موفق باشي خدايا هرگز نگويم دستم بگير عمريست گرفته اي رهايش مكن... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 437
تشکر شده 23,946 بار در 131 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز باحاله ، مخصوصا قسمته تلاقیه گذشته و حال برایه رها ، به نظرم !بذار بیشتر باشه ، مقایسه خاطراته قبلو خاطراتی که یزدان براش ایجاد کرده | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز به توصیه ات توجه بیشتری میکنم new age عزیز. البته یه کم که داستان جلوتر بره یه جورایی خود یزدان میره تو قالب یاشا و برای مدتی رها تو این کابوس و گم کردن زمان فرو میره. مدتی که اتفاقای زیادی رو به دنبال داره. به نظر خودم تازه از زمانیکه یاشا بر میگرده ایران داستان واقعی برا رها شروع مشیه. یه کم صبر کنین فکر کنم جذابیته داستان بیشتر بشه. ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران - شهرک غرب
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان کاربرا 98ia حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیزم خیلی جالبه .. متفاوت و باحال ... خیلی دوسش دارم ... منمون از اینکه تند تند و زیاد میذاری ... ![]() خُــــدايـــــا!مــي بينـــي: كـودكـــــــــــان گل فروش؟ دختـــركـــــــان تن فروش؟ مــــــــــادران سياه پوش؟ واعــــــــــظان دين فروش؟ محــــــرابهــاي فرشپوش؟ پســــــــــران كليه فروش؟ زبـــانهــاي عشق فروش؟ قصــابهــــاي سگ فروش؟ انســــانهــــاي آدم فروش؟ همــــه رامــي بــــــينــي؟ ميخــواهـم يـك تكــه آسمــانــ كلنگــي بخـــرمــ! ديگـــر، زمينــت بـــوي زنــدگــي و مــانــدن نميـدهــد! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز lممنونم و خوشحالم که دوسش داشتین و امیدوارم من بعدش رو هم دوست داشته باشید. ![]() ![]() ![]() نقل قول:
[فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ![]() [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] رمان های پیشنهادی [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ویرایش توسط f_javid : ۴ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۳۲ بعد از ظهر | |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 565
تشکر شده 382 بار در 171 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من خیلی سخت از رمانها و موضوع هاشون خوشم میاد اما این رمان خیلی جذبم کرده موضوعش جدیده بهت تبریک میگم دوست خوبم زود زود بذار ممنونم ![]() میدونم شاید کار زیاد داشته باشی ولی خواهش میکنم زود بذار چون بعضی از دوستان انقدر دیر به دیر میذارن که کلا یا پشیمون میشیم یا جذابیت داستان از بین می ره بازم مرسی ویرایش توسط پرنیان** : ۵ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۴:۲۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام دوستای عزیز. خوشحالم که موضوع رمان رو دوس داشتین و ممنون که با من همراه شدید این مدت. چشم تمام سعی خورم رو برای تند تر گذاشتن قسمت ها خواهم کرد. معمولا چون شب ها وقت آزاد تری دارم قسمت ها رو یه روز در میون نهایتا و شبها میگذارم. امیدوارم بتونم من بعد داستان رو هم باب میلتون پیش ببرم. ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: TEHRAN
(View Stats)
تشکرها: 17,113
تشکر شده 6,049 بار در 3,096 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منونم ازت . خیلی به این نوع رمان ها علاقه دارم . مخصوصا با این قلم. متشکرم وبی صبرانه منتظر ادامه ش هستم زمستون زیر ابراست ، همین ابرای تیره / همین روزاست اونم ، با من گریه ش بگیره پر از روزای بی تو ، پر از روزای سردم / می دونی چند تا پاییز ، بهارو گریه کردم برای من که عشقو تو چشم تو شناختم / واسه من که خودم رو به دنیای تو باختم تو رو دیدن می تونه بشه روز تولد / میشه چشاتو دید و دوباره عاشقت شد من از روزای بی تو ، دلم خیلی گرفته / تو نیستی جز تو با کی ، بگم از چی گرفته تو که واسه جدایی یه قلب سنگی داشتی / واسه تنهاییم ای کاش ، یه کم دلتنگی داشتی | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز ممنون رها جان. در مورد این سبک نوشتن باید بگم خودم خیلی دوست دارم همیشه وقتی رمانی میخونم بتونم لحظه لحظه رمان حس شخصیت ها رو کامل بدونم و به نظرم این شیوه تا حدودی میتونه این حس رو در مخاطبم ایجاد کنه. در هر حال اگر باز هم احیانا دوستی از این شیوه نگارشی خوشش نیومد یا از روند داستان خوشحال میشم که نظرش رو برام بگذاره. دوستان من منتظر انتقادات و پیشنهاداتتون هستم و از همه تون پیشاپیش ممنون و متشکر. ![]() ![]() ![]() [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| fjavid, است, است|, دیگری, سایت, عشق, معرفی, نقد, و, چیز, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |