| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 654
تشکر شده 17 بار در 8 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رمان خیلی خوب پیش میره مخصوصا این قسمت آخر که با یاد خدا دلها آرام میگیره ،خواهش می کنم ادامه داستان را زودتر بذارید | ||||||||
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: ...
(View Stats)
تشکرها: 4,487
تشکر شده 1,539 بار در 1,064 پست
کتاب مورد علاقه : پر-پرنده خارزار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پست جدیدت واقعا عالی بود.ممنوووووووون | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 3,480
تشکر شده 44,525 بار در 1,260 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ممنون بهار جان. خوشحالم که دوست داشتی تا اینجای رمان رو. انشالا من بعدش رو هم دوست داشته باشی دوست عزیز. رمان کامل شدۀ عشق چیز دیگری است | F_JAVID رمان تقلب | F_JAVID ![]() لینک نقد و نظر رمان تقلب | F_JAVID رمان های پیشنهادی عصیان | Banner کاربر انجمن من کودکیم را می خواهم..... پرتو | شایسته بانو کاربر انجمن بازنشسته | mirage کاربر انجمن خانه ای روی ابرها | baran.amad کابر انجمن مستی برای شراب گران قیمت...؟!؟ | shahtut کاربر انجمن ویرایش توسط f_javid : ۱۶ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۴:۴۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
نقل قول:
دوستان منتظر نقد و نظر شما هم هستم. ویرایش توسط f_javid : ۱۶ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۴:۵۱ بعد از ظهر | ||||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران - شهرک غرب
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان کاربرا 98ia حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیزم مثل همیشه زیبا بود ... ![]() هر وخــت کــه حوصــلـه نـداری و دوس داری تـنـهـا باشی، همـه میریزن سـَـرِتـــ ؛ امـــا هـر وخــت میخوای بـا یـکـی حرفــ بزنـی ، هیچکـس دور و بــَـرِتــ نـیـس . . . کـلاً وخـتـی حـالــت بـــده ، شرایط برای بــدتر شدن حــالــت جـور میـشــه . . ![]() | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: در هیاهوی زمان
(View Stats)
تشکرها: 1,109
تشکر شده 712 بار در 309 پست
کتاب مورد علاقه : پانته آ بانوی زیبای شو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای عالی بود خیلی این قسمت عروسیشونو دوست دارم هورااااا ببین این یزدان خیلی...:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
ممنون آیدا جان این نظر لطفته. دوستان از همتون باز هم ممنونم و منتظر نظراتتون هستم. | |||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 1,003
تشکر شده 708 بار در 162 پست
کتاب مورد علاقه : 3d max حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی احساسی بود مرسی | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: در هیاهوی زمان
(View Stats)
تشکرها: 1,109
تشکر شده 712 بار در 309 پست
کتاب مورد علاقه : پانته آ بانوی زیبای شو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عالی عالی عالی من عاشقه این قسمت شدم وای این یزدان خیلی باحاله...ممنون عزیزم...قلمت خیلی قشنگه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یعنی توصیفاتت فوق العاده ست آدم حس میکنه تو هر لحظه خودش حضور داره![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| fjavid, است, است|, دیگری, سایت, عشق, معرفی, نقد, و, چیز, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |