| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #301 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون آبی خدا
(View Stats)
تشکرها: 2,241
تشکر شده 417 بار در 165 پست
کتاب مورد علاقه : رمان، شعر، روانشناسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام.باید بگم زیبا وفوق العاده برای رمانتون کمه.رمانتون چیزی بود فراتر از همه این کلمات. بارمانتون زندگی کردم.به معنای واقعی کلمه عالی بود.وای من چقدر نصیحتای رماناتونو دوست دارم.دلنشینه.خیلی.یزدان شخصیتی بودکه من خیلی دوسش داشتم.عشقش به رها کم نظیر بود.رها هم شخصیت خیلی از دخترای امروزی بود باعشق یکطرفه.ای کاش میشد این رمان چاپ بشه که بشه هرروز ورقش زد وفهمید که واقعا عشق چیز دیگریست. میدونم از نوشتن این رمان زمان زیادی گذشته ولی واقعا خسته نباشید.براتون آرزوی موفقیت میکنم وامیدوارم که این رمانتونوچاپ کنید.شاد وموفق باشید. بهترینهای 98یا برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید جاده زندگی نباید صاف و مستقیم باشد وگرنه خوابمان میگیرد دست اندازها نعمتند | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #302 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: دیار کریمان
(View Stats)
تشکرها: 369
تشکر شده 44 بار در 25 پست
کتاب مورد علاقه : تمام قلبم مال تو | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام جاويد جان من رمان تقلبو تا اينجا دنبال كردم داستان خوبي بود ومن خوشم اومد قلم خوبي داري. براي همين رمان عشق چيز ديگريست رو هم دارم ميخونم البته هنوز كامل نخوندم ولي چند جا غلط املايي داشتي مثل سيقه به جاي صيغه.وردر ضمن زماني كه رها تعريف ميكنه كه وقتي 16 سالش بوده و به يه پارتي مي ره اون موقع موبايلي هنوز به صورت تو بازار نيومده بود كه ياشا ميگه به موبايلت زنگ زدن جواب ندادي . در هر حال خيلي ازت ممنونم بابت رمانت از خيلي از نويسنده هاي انجمن بهتر مي نويسي ونيز نوشتت تو تقلب خيلي پخته تر شده. | ||||||||
| | |
| | #303 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: دیار کریمان
(View Stats)
تشکرها: 369
تشکر شده 44 بار در 25 پست
کتاب مورد علاقه : تمام قلبم مال تو | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من دوباره اومدم يه نقد ديگه به نظرم رسيد اونم اينكه بچه اي كه داره متولد ميشه رو نميشه دوباره برگردوني تو رحم و سروتهش كني و ديگه اينكه برش اپيزياتومي رو با قيچي ايجاد ميكنن نه با چاقو. اينا ريزه كاري هايي هست كه اگه قبلش در موردش معلومات بيشتري كسب كني خيلي بهتر ميتوني بنويسي. بازم ممنون | ||||||||
| | |
| | #304 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 3,480
تشکر شده 44,525 بار در 1,260 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
رمان کامل شدۀ عشق چیز دیگری است | F_JAVID رمان تقلب | F_JAVID ![]() لینک نقد و نظر رمان تقلب | F_JAVID رمان های پیشنهادی عصیان | Banner کاربر انجمن من کودکیم را می خواهم..... پرتو | شایسته بانو کاربر انجمن بازنشسته | mirage کاربر انجمن خانه ای روی ابرها | baran.amad کابر انجمن مستی برای شراب گران قیمت...؟!؟ | shahtut کاربر انجمن | |||||||||
| | |
| | #305 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 3,480
تشکر شده 44,525 بار در 1,260 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #306 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون آبی خدا
(View Stats)
تشکرها: 2,241
تشکر شده 417 بار در 165 پست
کتاب مورد علاقه : رمان، شعر، روانشناسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ازاون لحاظ کاملا باهاتون موافقم.این رمان حیفه حتی یه کلمش جابجا بشه چه برسه به حذف.واقعا جای تحسین داره که برای آروم کردن فکرتون مینویسید ونتیجه اش اینه وای بحال اینکه بخواید بعنوان یک اصل بهش توجه کنید.اون موقع غوغایی درکتابهای رمان ایجاد میکنید.امیدوارم تقلب هم مثل این داستان گردوخاک حسابی درپایانش به پاکنه.موفق باشید دوست عزیز. | ||||||||
| | |
| | #307 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عالی بود دستت درد نکنه معلم برای سفید بودن برگ دفتر نقاشی ام تنبیهم کرد و همه به من خندیدند... اما نمی دانستند من خدایی را کشیدم که همه می گفتن او دیدنی نیست!!!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| fjavid, است, است|, دیگری, سایت, عشق, معرفی, نقد, و, چیز, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |