بازگشت   نودهشتیا > کتاب > متفرقه کتاب > معرفی و نقد کتاب > نوشته کاربران سایت

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۴ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۱:۱۴ قبل از ظهر   #301 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

va-p2012 آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلام.باید بگم زیبا وفوق العاده برای رمانتون کمه.رمانتون چیزی بود فراتر از همه این کلمات.بارمانتون زندگی کردم.به معنای واقعی کلمه عالی بود.وای من چقدر نصیحتای رماناتونو دوست دارم.دلنشینه.خیلی.یزدان شخصیتی بودکه من خیلی دوسش داشتم.عشقش به رها کم نظیر بود.رها هم شخصیت خیلی از دخترای امروزی بود باعشق یکطرفه.ای کاش میشد این رمان چاپ بشه که بشه هرروز ورقش زد وفهمید که واقعا عشق چیز دیگریست.میدونم از نوشتن این رمان زمان زیادی گذشته ولی واقعا خسته نباشید.براتون آرزوی موفقیت میکنم وامیدوارم که این رمانتونوچاپ کنید.شاد وموفق باشید.

بهترینهای 98یا

جاده زندگی نباید صاف و مستقیم باشد وگرنه خوابمان میگیرد

دست اندازها نعمتند
va-p2012 هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۱۱:۴۹ قبل از ظهر   #302 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

mojgan.am آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلام جاويد جان من رمان تقلبو تا اينجا دنبال كردم داستان خوبي بود ومن خوشم اومد قلم خوبي داري. براي همين رمان عشق چيز ديگريست رو هم دارم ميخونم البته هنوز كامل نخوندم ولي چند جا غلط املايي داشتي مثل سيقه به جاي صيغه.وردر ضمن زماني كه رها تعريف ميكنه كه وقتي 16 سالش بوده و به يه پارتي مي ره اون موقع موبايلي هنوز به صورت تو بازار نيومده بود كه ياشا ميگه به موبايلت زنگ زدن جواب ندادي . در هر حال خيلي ازت ممنونم بابت رمانت از خيلي از نويسنده هاي انجمن بهتر مي نويسي ونيز نوشتت تو تقلب خيلي پخته تر شده.
mojgan.am آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۶:۵۶ بعد از ظهر   #303 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

mojgan.am آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلام من دوباره اومدم يه نقد ديگه به نظرم رسيد اونم اينكه بچه اي كه داره متولد ميشه رو نميشه دوباره برگردوني تو رحم و سروتهش كني و ديگه اينكه برش اپيزياتومي رو با قيچي ايجاد ميكنن نه با چاقو. اينا ريزه كاري هايي هست كه اگه قبلش در موردش معلومات بيشتري كسب كني خيلي بهتر ميتوني بنويسي. بازم ممنون
mojgan.am آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۷:۴۷ بعد از ظهر   #304 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

f_javid آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojgan.am نمایش پست ها
سلام من دوباره اومدم يه نقد ديگه به نظرم رسيد اونم اينكه بچه اي كه داره متولد ميشه رو نميشه دوباره برگردوني تو رحم و سروتهش كني و ديگه اينكه برش اپيزياتومي رو با قيچي ايجاد ميكنن نه با چاقو. اينا ريزه كاري هايي هست كه اگه قبلش در موردش معلومات بيشتري كسب كني خيلي بهتر ميتوني بنويسي. بازم ممنون
سلام دوست عزیز. واقعا ممنونم از نظرات و نقدای خوبتون. بعضی جاها که زیاد هم هست ایرادات نگارشی و تایپی داره که الان دارم ویرایش میکنم خورد خورد. بعضی موارد اشتباهات کلمه ای هست مثل همین مورد چاقو و قیچی که اصولا اصلا واژه چاقو تو جراحی نداریم که رسیدم بهشون درست میکنم و مطلب بعد یکسری عملیات جراحی که از جمله مورد وازکتومی و ... من اصلا اطلاعاتی در این زمینه نداشتم و هر چیزی که ذکر کردم منبهش خواهرم که جراح زنان و زایمان هستن بوده و اینکه ممکنه شیوه کار در کشورهای مختلف تا حدودی متفاوت باشه و البته ممکن هم هست من موقع توضیح دادن اومدم کلمات رو کمی قابل فهم کنم و ایراد دارش کردم. به هر حال زمان ویرایش دقت میکنم رو مطالب عنوانیتون. ممنونم و امیدوارم مورد پسندتون قرار بگیره رمان.
f_javid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۷:۴۹ بعد از ظهر   #305 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

f_javid آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط va-p2012 نمایش پست ها
سلام.باید بگم زیبا وفوق العاده برای رمانتون کمه.رمانتون چیزی بود فراتر از همه این کلمات.بارمانتون زندگی کردم.به معنای واقعی کلمه عالی بود.وای من چقدر نصیحتای رماناتونو دوست دارم.دلنشینه.خیلی.یزدان شخصیتی بودکه من خیلی دوسش داشتم.عشقش به رها کم نظیر بود.رها هم شخصیت خیلی از دخترای امروزی بود باعشق یکطرفه.ای کاش میشد این رمان چاپ بشه که بشه هرروز ورقش زد وفهمید که واقعا عشق چیز دیگریست.میدونم از نوشتن این رمان زمان زیادی گذشته ولی واقعا خسته نباشید.براتون آرزوی موفقیت میکنم وامیدوارم که این رمانتونوچاپ کنید.شاد وموفق باشید.
سلام دوست عزیز. خوشحالم که رمان رو دوست داشتید و اما در مورد چاپ رمان باید بگم اولا درگیرتر از اونم که زمان آزادی برای این کار پیدا کنم در حال حاضر. ولی شاید یه زمانی رفتم دنبالش. فعلا اگر مینویسم برای خستگی فکر و ذهنم رو خالی کردن از کار و مشغله ست. ولی مطلب بعدی اینه که اصولا زمان چاپ در ایران انقدر رمانت رو حذف میکنن که دیگه برای خودت هم کششی ایجاد نمیکنه برای خوندن. این برات قابل هضم نیست.
f_javid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۱۱:۱۸ بعد از ظهر   #306 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

va-p2012 آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

ازاون لحاظ کاملا باهاتون موافقم.این رمان حیفه حتی یه کلمش جابجا بشه چه برسه به حذف.واقعا جای تحسین داره که برای آروم کردن فکرتون مینویسید ونتیجه اش اینه وای بحال اینکه بخواید بعنوان یک اصل بهش توجه کنید.اون موقع غوغایی درکتابهای رمان ایجاد میکنید.امیدوارم تقلب هم مثل این داستان گردوخاک حسابی درپایانش به پاکنه.موفق باشید دوست عزیز.
va-p2012 هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۴:۰۰ بعد از ظهر   #307 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

الناز گوگولی آواتار ها

الناز گوگولی به Yahoo ارسال پیام
بدون امتیاز  0 امتیاز     

عالی بود دستت درد نکنه

معلم برای سفید بودن برگ دفتر نقاشی ام تنبیهم کرد و همه به من خندیدند...
اما نمی دانستند من خدایی را کشیدم که همه می گفتن او دیدنی نیست!!!!
الناز گوگولی آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
fjavid, است, است|, دیگری, سایت, عشق, معرفی, نقد, و, چیز, کاربر, کتاب

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش