| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: در هیاهوی زمان
(View Stats)
تشکرها: 1,109
تشکر شده 712 بار در 309 پست
کتاب مورد علاقه : پانته آ بانوی زیبای شو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با این که خیلی یزدان رو دوست دارم ولی خوب برای رهای لوس هم ناراحتم به هر حال عاشقه خیلی سخته بعد اینهمه انتظار اما خیلی بی تربیته گناه داره خوب یزدان... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 3,480
تشکر شده 44,525 بار در 1,260 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
![]() دوستان اومدین سر زدین نقد و نظر یادتون نره. رمان کامل شدۀ عشق چیز دیگری است | F_JAVID رمان تقلب | F_JAVID ![]() لینک نقد و نظر رمان تقلب | F_JAVID رمان های پیشنهادی عصیان | Banner کاربر انجمن من کودکیم را می خواهم..... پرتو | شایسته بانو کاربر انجمن بازنشسته | mirage کاربر انجمن خانه ای روی ابرها | baran.amad کابر انجمن مستی برای شراب گران قیمت...؟!؟ | shahtut کاربر انجمن | |||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 163
تشکر شده 58 بار در 22 پست
کتاب مورد علاقه : چشمهایش، بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام رمان جالبی هست، بارها سر میزنم تا ادامه اش رو بخونم بنظر من اخلاق و رفتار رها بچگونه هست اما باید علتش رو هم دید، رها تو 16 سالگی عاشق شده و وفادار به عشقی که چند ساله بیخیال اون زندگی خودشو داشته و یه دفعه تمام امید و آرزوهاش بر باد رفته و رویاروی با این قضیه واقعا سخته از طرفی به دلیل مریضیش چون از بچگی مورد توجه بوده خب لوس و خودرای بزرگ شده. به دلیل اینکه بعد یاشا هیچ ارتباطی هم نداشته پس روحیاتش بر خلاف سنش تو همون سن مونده، حالا مقابل یکی مث یزدان قرار گرفته. یزدان باشخصیت، باهوش، زیرک و مهربون و منطقی هست ولی تمام این ویژگیای یزدان در مقابل یکی مث (رها) هست که (بیشتر) رنگ میگیره و خودشو نشون میده. و اتفاقا همین بچگیها و بی منطق بودنا و لجاجتهای رها و منطق و درک یزدان مقابل هم هست که باعث میشه داستان جدای اتفاقاتی که پیش میاد جذابیت داشته باشه و باعث شه همه مشتاق خوندن ادامه اون باشن. | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز منم باهات موافقم ستاره جان. شاید اگر قرار بود رها هم یکی مثل یزدان باشه اصلا نه تو اون عشق بچگی میموند و نه انقدر درک و کنار اومدن با مسائل و وفق دادنه خودش با شرایط براش سخت میشد. منم گاهی بهش حق میدم. ولی خوب شاید اگر جاش بودم و اینهمه درک و محبت رو میدیم خیلی راحت یزدان رو قبول میکردم. هرچند من نمیتونم خیلی نظر بدم در این مورد. | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: کلبه تنهایی
(View Stats)
تشکرها: 7,609
تشکر شده 232 بار در 39 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | بدون امتیاز : 0 امتیاز داستانت قشنگه دوستش دارم. نميدونم چي ميشه شايد غش كنه شايدم خيلي خونسرد البته در ظاهر باهاش رفتار كننه. | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نه دوستم. قطعا غش نمیکنه. چون اونوقت یه کم خنده دار میشه به نظرم. البته من تجربه نکردم برا همینم شاید واقعا خنده دار نباشه و من اینطور فکر میکنم. تو این قسمت می خونید چی میشه. روی نظر دومت یه کم فکر میکنم. | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: در هیاهوی زمان
(View Stats)
تشکرها: 1,109
تشکر شده 712 بار در 309 پست
کتاب مورد علاقه : پانته آ بانوی زیبای شو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب در حقیقیت برای رها خیلی سخته من درکش میکنم اما مطمئنا ار هوش نمیره یا هیچ حرکت شتابزده ای انجام نمیده این رو به طور قطع میگم، من همچنین فردی رو از نزدیک دیدم که تو عروسیه عشقه چندین ساله اش شرکت میکنه و با کمال آرامش البته ظاهری برخورد میکنه حتی از همه هم خوشحال تر نشون میده میدونین ما آدما خوب یاد گرفتیم که تو شرایط خیلی حساس و مهم چه عکس العملی داشته باشیم، در این داستان هم یزدان تو این قسمت کمک رها میکنه مطمئنا...بی صبرانه منتظرم ببینم چی میشه... | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تا حدودی درست حدس زدی پرنیان جان. البته قطعا یزدان به رها خیلی کمک میکنه تو اون لحظه ولی یه اتفاق بد هم میفته با دفاعی که یزدان میکنه. البته اتفاق تو وجود رها ها نه انفاق به معنی کلمه. تا شب میذارم قسمت رو. . راستی ممنون از اینکه میاین و نظر میدین. بازم میگم دوستای گلی که رمان رو دنبال میکنین شما هم بیاین یه نظری بدین. خوشحال میشم. | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منتظر باشیم همه که امشب ادامه داستان ببینیم چی میشه | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: TEHRAN
(View Stats)
تشکرها: 17,222
تشکر شده 6,104 بار در 3,110 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز فکر می کنم رها امشب خیلی واقعی یزدان رو میبینه و حضورش رو در زندگیش مهم می دونه و محبت یزدان رو با تمام وجود تو قلبش جا میده. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| fjavid, است, است|, دیگری, سایت, عشق, معرفی, نقد, و, چیز, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |