بازگشت   نودهشتیا > کتاب > متفرقه کتاب > معرفی و نقد کتاب > نوشته کاربران سایت

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۱ آذر ۱۳۹۰, ۱۰:۰۲ بعد از ظهر   #21 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال

پرنیان** آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

با این که خیلی یزدان رو دوست دارم ولی خوب برای رهای لوس هم ناراحتم به هر حال عاشقه خیلی سخته بعد اینهمه انتظار اما خیلی بی تربیته گناه داره خوب یزدان...
پرنیان** آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۲ آذر ۱۳۹۰, ۰۱:۰۴ قبل از ظهر   #22 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

f_javid آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط پرنیان** نمایش پست ها
با این که خیلی یزدان رو دوست دارم ولی خوب برای رهای لوس هم ناراحتم به هر حال عاشقه خیلی سخته بعد اینهمه انتظار اما خیلی بی تربیته گناه داره خوب یزدان...
منم باهات موافقم پرنیان جان. واقعا سخته. ولی خیلی خودخواهه رها. فکر میکنه تو عالم فقط یدونه خودشه و همه چیز هم بر وفق مرادش باید باشه و اگه نبود همه باید تاوانش رو پس بدن. ولی منم باهات موافقم خیلی بی ادبه. ولی یزدان بلده درستش کنه یا لااقل ساکتش کنه ناراحت نباش.

دوستان اومدین سر زدین نقد و نظر یادتون نره.
f_javid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۲ آذر ۱۳۹۰, ۰۱:۱۲ قبل از ظهر   #23 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

setareh659 آواتار ها

setareh659 به Yahoo ارسال پیام
بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلام
رمان جالبی هست، بارها سر میزنم تا ادامه اش رو بخونم
بنظر من اخلاق و رفتار رها بچگونه هست اما باید علتش رو هم دید، رها تو 16 سالگی عاشق شده و وفادار به عشقی که چند ساله بیخیال اون زندگی خودشو داشته و یه دفعه تمام امید و آرزوهاش بر باد رفته و رویاروی با این قضیه واقعا سخته از طرفی به دلیل مریضیش چون از بچگی مورد توجه بوده خب لوس و خودرای بزرگ شده. به دلیل اینکه بعد یاشا هیچ ارتباطی هم نداشته پس روحیاتش بر خلاف سنش تو همون سن مونده، حالا مقابل یکی مث یزدان قرار گرفته. یزدان باشخصیت، باهوش، زیرک و مهربون و منطقی هست ولی تمام این ویژگیای یزدان در مقابل یکی مث (رها) هست که (بیشتر) رنگ میگیره و خودشو نشون میده. و اتفاقا همین بچگیها و بی منطق بودنا و لجاجتهای رها و منطق و درک یزدان مقابل هم هست که باعث میشه داستان جدای اتفاقاتی که پیش میاد جذابیت داشته باشه و باعث شه همه مشتاق خوندن ادامه اون باشن.
setareh659 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۲ آذر ۱۳۹۰, ۰۱:۲۱ قبل از ظهر   #24 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

f_javid آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

منم باهات موافقم ستاره جان. شاید اگر قرار بود رها هم یکی مثل یزدان باشه اصلا نه تو اون عشق بچگی میموند و نه انقدر درک و کنار اومدن با مسائل و وفق دادنه خودش با شرایط براش سخت میشد. منم گاهی بهش حق میدم. ولی خوب شاید اگر جاش بودم و اینهمه درک و محبت رو میدیم خیلی راحت یزدان رو قبول میکردم. هرچند من نمیتونم خیلی نظر بدم در این مورد.
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۳ آذر ۱۳۹۰, ۱۰:۴۷ قبل از ظهر   #25 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

shatot آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

داستانت قشنگه دوستش دارم. نميدونم چي ميشه شايد غش كنه شايدم خيلي خونسرد البته در ظاهر باهاش رفتار كننه.
shatot آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۳ آذر ۱۳۹۰, ۰۳:۱۷ بعد از ظهر   #26 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

f_javid آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط shatot نمایش پست ها
داستانت قشنگه دوستش دارم. نميدونم چي ميشه شايد غش كنه شايدم خيلي خونسرد البته در ظاهر باهاش رفتار كننه.
نه دوستم. قطعا غش نمیکنه. چون اونوقت یه کم خنده دار میشه به نظرم. البته من تجربه نکردم برا همینم شاید واقعا خنده دار نباشه و من اینطور فکر میکنم. تو این قسمت می خونید چی میشه. روی نظر دومت یه کم فکر میکنم.
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۳ آذر ۱۳۹۰, ۰۳:۴۲ بعد از ظهر   #27 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال

پرنیان** آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

خوب در حقیقیت برای رها خیلی سخته من درکش میکنم اما مطمئنا ار هوش نمیره یا هیچ حرکت شتابزده ای انجام نمیده این رو به طور قطع میگم، من همچنین فردی رو از نزدیک دیدم که تو عروسیه عشقه چندین ساله اش شرکت میکنه و با کمال آرامش البته ظاهری برخورد میکنه حتی از همه هم خوشحال تر نشون میده میدونین ما آدما خوب یاد گرفتیم که تو شرایط خیلی حساس و مهم چه عکس العملی داشته باشیم، در این داستان هم یزدان تو این قسمت کمک رها میکنه مطمئنا...بی صبرانه منتظرم ببینم چی میشه...
پرنیان** آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۳ آذر ۱۳۹۰, ۰۳:۵۰ بعد از ظهر   #28 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

f_javid آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

تا حدودی درست حدس زدی پرنیان جان. البته قطعا یزدان به رها خیلی کمک میکنه تو اون لحظه ولی یه اتفاق بد هم میفته با دفاعی که یزدان میکنه. البته اتفاق تو وجود رها ها نه انفاق به معنی کلمه. تا شب میذارم قسمت رو. . راستی ممنون از اینکه میاین و نظر میدین.
بازم میگم دوستای گلی که رمان رو دنبال میکنین شما هم بیاین یه نظری بدین. خوشحال میشم.
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۳ آذر ۱۳۹۰, ۰۳:۵۴ بعد از ظهر   #29 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

f_javid آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

منتظر باشیم همه که امشب ادامه داستان ببینیم چی میشه
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۳ آذر ۱۳۹۰, ۱۱:۰۲ بعد از ظهر   #30 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

raha007 آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

فکر می کنم رها امشب خیلی واقعی یزدان رو میبینه و حضورش رو در زندگیش مهم می دونه و محبت یزدان رو با تمام وجود تو قلبش جا میده.
raha007 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
fjavid, است, است|, دیگری, سایت, عشق, معرفی, نقد, و, چیز, کاربر, کتاب

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش