| |||
| | #101 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: غربت
(View Stats)
تشکرها: 1,817
تشکر شده 6,883 بار در 204 پست
کتاب مورد علاقه : یکی دوتا نیست... | پست معمولی : +1 امتیاز سلام به دوست عزیز و نویسندهٔ گرامی، واقعا که داستانت قشنگترین نوشته ای هستش که من تا اینجا تو این سایت خوندم، بهت افتخار میکنم عزیزم که بی چشم داشت برای ما مینویسی.. قدر خودت رو خیلی بدون، و من که بشخصه خیلی برات احترام قائل هستم، و بی صبرانه منتظر ادامه داستان و نوشتهات.. از قلمِ بهترین دنیا یِ دنیایِ من: خالکوبی | shadow_das کاربر انجمن عصیان | Banner کاربر انجمن عصیان | Banner کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب از دلم رست گیاهی سرسبز سر برآورد درختی شد نیرو بگرفت برگ بر گردون سود این گیاه سرسبز این بر آورده درخت اندوه حاصل مهر تو بود .. | ||||||||
| | |
| | #102 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 3,480
تشکر شده 44,525 بار در 1,260 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
از شما دوستای خوبم که سر میزنید میخوام که تو نقد و نظر شرکت کنید و خوشحالم کنید. ممنون. رمان کامل شدۀ عشق چیز دیگری است | F_JAVID رمان تقلب | F_JAVID ![]() لینک نقد و نظر رمان تقلب | F_JAVID رمان های پیشنهادی عصیان | Banner کاربر انجمن من کودکیم را می خواهم..... پرتو | شایسته بانو کاربر انجمن بازنشسته | mirage کاربر انجمن خانه ای روی ابرها | baran.amad کابر انجمن مستی برای شراب گران قیمت...؟!؟ | shahtut کاربر انجمن | |||||||||
| | |
| | #103 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 163
تشکر شده 58 بار در 22 پست
کتاب مورد علاقه : چشمهایش، بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نمی دونم چی بگم، مث همیشه فکرات بهترینه، جالبه همزمان هم حسای رها رو خوب تصویر میکنی هم یزدان. رها دنبال راهی رفت که هیچوقت به پایان و نتیجه اش فکر نکرده بود. خیلی قشنگ بود. مرسی نگذار دیگران نام تو را بدانند! همین زلال بیکران چشمانت، برای پچ پچ هزارساله آنان کافیست... ویرایش توسط setareh659 : ۳ دي ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۰۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #104 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر سقف خدا
(View Stats)
تشکرها: 31,007
تشکر شده 420 بار در 96 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز بذار حدس بزنم میخوای چیکار کنی یاشا و دخترش برمیگردن بدون زنش(حالا یا مرده یا طلاق) گرفته و شما میخوای دوباره رها را وسوسه کنی برای بودن با یاشا و احتمالا رها بره با یاشا و یک پایان تلخ عزیزم اگه میخوای اونقدر تلخ و ناراحت کننده تمومش کنی بگو تا من دیگه ادامشو نخونم چون با عرض ادب و احترام من از پایان تلخ و بد متنفرم و حتی به خاطر شرایطم نمیتونم بخونم در ثانی حس بسیار بد و کثیفی به آدم دست میده (خیانت ) که تنفرانگیز ترین کار دنیاست و هوس که من اصلا دوست ندارم این جور داستانها را اگه رها فرق عشق و هوسو نفهمه اگه تا حالا حس مقدس مادریو درک نکرده باید بگم شما در نشان دادن یک آدم آشغال به معنی واقعی کلمه موفق بودید اما متاسفانه من دیگه نمیتونم رمانتو همراهی کنم مگر اینکه شما بگید که کلا اینجوری نیست امیدوارم از حرفهام ناراحت نشده باشید اما واقعا حیفه این رمان زیبا و جذاب هم چین پایانی داشته باشه | ||||||||
| | |
| | #105 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #106 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر سقف خدا
(View Stats)
تشکرها: 31,007
تشکر شده 420 بار در 96 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ممنون عزیزم که مثل همیشه لطف داشتی و جوابمو دادید تا حدودی خیالمو راحت کردید و اگه از حرفهام ناراحت شدی عذر میخوام و مشتاقانه منظر رمانت هستم | ||||||||
| | |
| | #107 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: در هیاهوی زمان
(View Stats)
تشکرها: 1,109
تشکر شده 712 بار در 309 پست
کتاب مورد علاقه : پانته آ بانوی زیبای شو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی | ||||||||
| | |
| | #108 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #109 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 719
تشکر شده 70 بار در 22 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب خدارو شکر خیال منم راحت کردی، فکر کردم الان شبیه بر باد رفته داره میشه. ولی ایکاش پسرش نمیمرد، و یاد خوابش میفتدو بچهاش را انتخاب میکرد. مرسی از داستان قشنگت، لطفاً زود به زود پست بذار | ||||||||
| | |
| | #110 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 163
تشکر شده 58 بار در 22 پست
کتاب مورد علاقه : چشمهایش، بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چقدر عشق یزدان به رها خالی از خودخواهی هست، حتی تو لحظاتی که حس مالکیت داره اول رها رو میبینه. یزدان عشقی از جنس عشق داره... رها از احساسش به یاشا جدا شد ولی از رویاهاش نه!! و چقدر تلخه وقتی در مقابل عظمت عشقی که یزدان به پای رها میریزه رها انقدر غرق رویاهاش شده که بارها و بارها یزدان به خودش می قبولونه جایی تو زندگی رها نداره...!! کسی (و درحالی) این احساس رو میکنه که خودش معنی زندگیه و به رها زندگی بخشیده و درمقابل، همه وجودش، احساسش، غرورش شکسته. اساسا بیشتر آدمها تو این مورد نقطه اشتراک دارن که وقتی چیزی رو دارن به معنای واقعی نمی بیننش چه برسه که قدرشو بدونن، و رها هرچند با یزدان زندگی کرد ولی یزدان رو ندید. هرچند بذر عشق یزدان تو وجودش ریشه کرد ولی رها انقدر دلبسته رویاهاش بود که ناخودآگاهش فقط تونست در حد چندتا نجوای کوچیک تو بعضی لحظات کنار گوشش زمزمه کنه. رها وقتی یزدان رو از دست بده تازه معنی عشق رو میفهمه، عظمت عشق یزدان رو درک میکنه و بیدار میشه. ازت ممنوم - بسیار زیبا بود. ویرایش توسط setareh659 : ۱۰ دي ۱۳۹۰ در ساعت ۰۳:۱۱ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| fjavid, است, است|, دیگری, سایت, عشق, معرفی, نقد, و, چیز, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |