| |||
| | #541 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,879 بار در 5,938 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بتم از غمزه و ابرو، همه تیر و کمان سازد به غمزه خون دل ریزد به ابرو کار جان سازد چو در دام سر زلفش همه عالم گرفتار است چرا مژگان کند ناوک چرا ابرو کمان سازد؟ خرابی ها کند چشمش که نتوان کرد در عالم چه شاید گفت با مستی که خود را ناتوان سازد؟ و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #542 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تو دل دلتنگیهام
(View Stats)
تشکرها: 4,816
تشکر شده 2,011 بار در 915 پست
کتاب مورد علاقه : پانته آ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گفتم ای سلطان خوبان رحم کن بر این غریب گفت در دنبال دل ره گم کند مسکین غریب ویرایش توسط ~MAR MAR~ : ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۵۶ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #543 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چو غنچه بسکه تپیدم ز وحشت دل تنگ شکست بر رخ من آشیان طایر رنگ | ||||||||
| | |
| | #544 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ماییم و خاک و وعده گه انتظار و هیچ تا فرصتی نمانده شود آشکار و هیچ | ||||||||
| | |
| | #545 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهـــــران
(View Stats)
تشکرها: 580
تشکر شده 574 بار در 241 پست
کتاب مورد علاقه : هنوز چاپ نشده حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نشیند به هوای تو دل / تا که باز آیی گل گم شده ام شیوه ی جدید مشاعره...! http://www.forum.98ia.com/t361122.html بارکد کشورها: http://www.forum.98ia.com/t349155.html | ||||||||
| | |
| | #546 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو شمع مجلس افروزی ، من سرگشته پروانه مرا آتش به جان زن دیگران را خانه روشن کن | ||||||||
| | |
| | #547 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: TEHRAN
(View Stats)
تشکرها: 17,222
تشکر شده 6,104 بار در 3,110 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با پرچم سفید به پیکار می رویم / ما کمتریم ، حوصله ی شرح قصه نیست | ||||||||
| | |
| | #548 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نی ام آنکه به جرأت وصف لبت رسدم خم و پیم عنان ادب ز تاًمل موج گهر زده ام در حسن ادا به زبان ادب | ||||||||
| | |
| | #549 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهـــــران
(View Stats)
تشکرها: 580
تشکر شده 574 بار در 241 پست
کتاب مورد علاقه : هنوز چاپ نشده حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
گفتند یافت می نشود گشتیم ما / گفتند چه یافت می نشود جانم آرزوست | |||||||||
| | |
| | #550 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مده از خنده فریب و مزن از غمزه خدنگ رو که ما را به تو من بعد نه صلح است و نه جنگ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جالب،معکوس،, حتما لذت میبرید, مشاعره, وارونه, ی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |