| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: همسایه ی خدا اینا
(View Stats)
تشکرها: 232
تشکر شده 355 بار در 154 پست
کتاب مورد علاقه : ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شاه خوبان و منظور گدایان شده ای قدر این مرتبه نشناخته ای یعنی چه پروردگارا !!!!!! ارادت !!!!! ویرایش توسط آوای مهتاب : ۲ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۴۹ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی در این نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : harry potter-twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگر رفیق شفیقی درست پیمان باش رفیق خانه و گرمابه گلستان باش | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی در این نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : harry potter-twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگر رفیق شفیقی درست پیمان باش رفیق خانه و گرمابه گلستان باش | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف اسمان
(View Stats)
تشکرها: 2,307
تشکر شده 30,684 بار در 1,703 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه مهرو مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بی من از کوچه گذر کردی و رفتی بی من از شهر سفر کردی و رفتی قطرهای اشک درخشید به چشمان سیاه تا خم کوچه بدنبال نگاه | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهـــــران
(View Stats)
تشکرها: 580
تشکر شده 574 بار در 241 پست
کتاب مورد علاقه : هنوز چاپ نشده حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() چه ربطی به بیت نفر قبلی داشت؟ ![]() دوستان عزیز ، لطفا دقت کنید و ابیات صحیح بکار ببرید متشکرم از همکاریتون ![]() شیوه ی جدید مشاعره...! http://www.forum.98ia.com/t361122.html بارکد کشورها: http://www.forum.98ia.com/t349155.html | |||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 387
تشکر شده 489 بار در 188 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فروغ روی تو در جام می فتاد امشب ز آفتاب شنیدیم « نوش باد» امشب... خدایا ما را آنی به حال خودمان وامگذار... | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهـــــران
(View Stats)
تشکرها: 580
تشکر شده 574 بار در 241 پست
کتاب مورد علاقه : هنوز چاپ نشده حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وقتی چنین نشاط کسی را مسلم است کاســبـاب عـــیش دارد انـــدر زمـــان برف ![]() | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,879 بار در 5,938 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرغ سبز فلکم دیدم و داس مه تو یادم از کشته ی خویش آمد و هنگام درو و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html ویرایش توسط رز صورتی ... : ۳ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۴۱ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,879 بار در 5,938 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 387
تشکر شده 489 بار در 188 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای روی تو نور بخش خلوتگاهم یاد تو فروغ دل ناآگاهم آن سرو بلند باغ زیبایی را دیدن نتوان با نظر کوتاهم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جالب،معکوس،, حتما لذت میبرید, مشاعره, وارونه, ی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |