| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
تشکرها: 35,651
تشکر شده 37,939 بار در 3,885 پست
کتاب مورد علاقه : روانشناسی حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خاموش باش وگوش فراده! هنگام دعا،آن قدربا خدا حرف می زنیم که نمی توانیم پاسخ «او»را بشنویم. خاموش بودن را بیاموزیم تا بشنویم. تا زمانی که ندای «او»را نشنیده ایم،به ارتباط کامل با «او»نرسیده ایم. هر روز به سوی تو می آیم چهار اثر ...فلورانس اسکاول شین هرلحظه خدارا سپاس رها شدن از مشکل گروه بانوان نیکو کاری مجازی التماس دعا برای همه ی بیماران و گرفتاران................ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 502
تشکر شده 672 بار در 215 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | نمیدونم چرا با دیدنشون یاد تابستون افتادم خیلی قشنگ بودن ممنون | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹
تشکرها: 6,390
تشکر شده 3,784 بار در 1,319 پست
حالت من : | متنوع و خوشگل بودند مرسی با هیچکس برسر باورش نمیجنگم .... چراکه خدای هرکس همان است که درونش به او میگوید. | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
| دلمان تعطيلات خواست!.... مرسي خوشمل بودن!بخصوص دومينه! روزگاری است در اين گوشه پژمرده هوا ، هر نشاطی مرده است دست جادويی شب ، در به روی من و غم میبندد... میكنم هر چه تلاش ، او به من می خندد نقشهايی كه كشيدم در روز ، شب ز راه آمد و با دود اندود طرحهايی كه فكندم در شب ، روز پيدا شد و با پنبه زدود ديرگاهی است كه چون من همه را ، رنگ خاموشی در طرح لب است جنبشی نيست در اين خاموشی ، دستها پاها در قير شب است! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت: آنجا که دل خوش است
تشکرها: 1,045
تشکر شده 3,838 بار در 208 پست
کتاب مورد علاقه : تو فقط عشق منی | فکرش رو بکن تویه تابستون رویه مبلایی بشینی که از یخ درست شده باشن باحاله نه من که از این فکرم یخ میزنم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: در آغوش باد
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | چقدر خوشگن مرسی عزیزم ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان کرج
تشکرها: 479
تشکر شده 190 بار در 135 پست
کتاب مورد علاقه : نوتریکا.اریکا.راننده حالت من : | [QUOTE=azam 24;3379882] ![]() موخوامممممممم ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون ماله منه ...
تشکرها: 1,516
تشکر شده 1,817 بار در 449 پست
کتاب مورد علاقه : *کافــــــه پیانــو* حالت من : | همشونو می خوام ![]() می خوااااااااااااااااام رمانــــ منـــ : پیوند سنگــــ با آبــــ پیوند سنگ با آب | yasifabrik کاربر انجمن پیوند سنگ با آب | yasifabrik کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان
کتاب مورد علاقه : هری پاتر،twilight،چشم های حالت من : | آخ آخ چرا منو تو این موقعیت قرار میدی؟ تازه من اگه این ساحلای خصوصی رو داشتم از این کاناپه هام میخریدم! یه وقته که می بینی اُوپــــــــس (O0pS)دنیا گرده ... اصلا گوشه نداره ...! یهو می بینی که وسط یه دایره ایستادی ... فقط خودتی و خودت!!! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 672
تشکر شده 665 بار در 365 پست
حالت من : | دومی و آخری عالی بود | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تابستانی, های, کاناپه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |