| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر آسمون ابری
حالت من : | اينجوري ميشه كه آدم خودشو گم ميكنه حالا كه رفته ای ساعتهابه اين می انديشم كه چرا زنده ام هنوز؟مگر نگفته بودم كه بی تو می ميرم؟ خدا يادش رفته است مرا بكشد يا تو قرار است برگردی! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: حرم آقا امام رضا(ع)،زير سايه رحمت خدا
کتاب مورد علاقه : اوديسه2003 حالت من : | سلام همه چیز به اسم ایران تموم میشه ها برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید كودكي تنهاو ساده سالها من بي تو بودم در ميان اين هياهوي جهان من بي تو بودم عمر كوتاهم گذشتو رفت در طوفان اين ثانيه ها از ميان خاطراتت رفتمو باز هم من بي تو بودم سر خود را مزن اینگونه به سنگ دل دیوانه تنها دل تنگ منشین در پس این بهت گران مدر آن جامه جان را مدران مکن ای خسته در این بغض درنگ دل دیوانه تنها دل تنگ... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید http://www.forum.98ia.com/blogs/35894-mahdidusti.html برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید only real madrid | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | همه دنیا دارن میان ایران فرهنگ ما ایرانی ها رو یاد بگیرن ما داریم فرهنگ خارجی هارو ترویج میکنم واقعا که تعجب داره ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: هرجا خدا بگه
کتاب مورد علاقه : یادم رفت باز! | نقل قول:
مقدسات ، همه چیز رو توجیه میکنه ، حتی منکرات رو! زندگی ... یعنی اینکه ، یاد بگیری ، چطور از « زجر کشیدن » ، لذّت ببری | |||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
تشکرها: 2,758
تشکر شده 3,545 بار در 675 پست
حالت من : | یکم هم برای دین فروشها و بی آبروهای داخل کشور اسلامی ایران هم متاسف باشید اونایی که لباس مذهبی میپوشن و....... | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: تو قلب همه
تشکرها: 2,717
تشکر شده 1,122 بار در 468 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی نامه خودم (اگه ک حالت من : | من بهشون افتخار نمیکنم ولی خودمو در حدی نمیدونم که ازشون بد بگم. ابروی ایران بخاطر فرهنگ و طرز تفکرشون رفته. قرار نیست با اینکارا ابروی دیگه ایی بره من بهشون افتخار نمیکنم ولی خودمو در حدی نمیدونم که ازشون بد بگم. ابروی ایران بخاطر فرهنگ و طرز تفکرشون رفته. قرار نیست با اینکارا ابروی دیگه ایی بره بدترین چیز این است که مدیون محبت کسی باشی که بی نهایت در حقش ظلم کردی | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: انتهاي سالن سمت چپ
تشکرها: 556
تشکر شده 1,039 بار در 264 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن حالت من : | چي بگم ؟ از كجا بگم؟ از اين همه بي آبرويي؟ بگم؟ خدايا امروز زيباترين سرنوشت را براي عزيزاني كه اين نوشته را ميخوانند مقدر كن خدايا بهترين روزگاران را برايشان رقم بزن و آنها را در تمامي لحظات درياب مبادا خسته بيمار افتاده ويا غمگين شوند دلشان را سرشار از شادي كن و آنچه را كه به بهترين بندگانت عطا ميكني به آنها نيز عطا بفرما. آمين يا رب العالمين دمت گرم + بزن ![]() | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر گنبد کبود
تشکرها: 3
تشکر شده 410 بار در 249 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت،آتوسا،دزی حالت من : | همینو کم داشتیم دیگه آبروریزی از این بیشتر؟؟؟؟؟؟ هیچکس تنها نیست! مسوولی یکتا!!!!! هر کی هر نوع درد و دل،اعتماد به نفس کاذب و روحیه شاد و سرحال می خواد ناراحت نباشه چون مسوولی اینجاست!!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین خوشبختی
تشکرها: 1,043
تشکر شده 529 بار در 376 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-دالان بهشت حالت من : | چی میشه گفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: yejai hamin nazdikia
تشکرها: 670
تشکر شده 1,199 بار در 691 پست
کتاب مورد علاقه : romane elahe naz, monshi modir حالت من : | شرم آوره........... نمیﺗﻮﺍﻧﯽ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺭﺍ "ﻣﺠﺒﻮﺭ" ﺑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻨﯽ "ﻣﺠﺒﻮﺭ" ﺑﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺣﺴﯽ. ﺩﺭ **ﻧﻬﺎﯾﺖ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﻣﯽﺭﺳﯽ ﮐﻪ ﻣﯽﻓﻬﻤﯽ ﻫﺮﮐﺲ ﺩﻟﯿﻞ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ... ﻭ ﻓﻘﻂ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯽ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﺑﺎﺷﯽ ﺗﺎ ﺩﻟﯿﻞﮐﺴﯽﺷﻮﯼ ﻭ ﺩﻟﯿﻞ ﮐﺴﯽ ﺑﻤﺎﻧﯽ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ایرانی, در, رقص, زننده, عکس, مالزی, مختلط, و, گروه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |