| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 8,440
تشکر شده 13,346 بار در 2,440 پست
کتاب مورد علاقه : ×ابله× حالت من : | پست بسیار مفید : +9 امتیاز سلام. اینجا یه بخش واسه رادیو نداره؟؟؟؟ من نمیدونستم خبر رادیوییم رو کجا بزارم.اما گفتم تو این بخش شاید نزدیک تر باشه.حالا بیخیال. یه خبر خوب تو سایت رادیو جوان خوندم...احسان علیخانی از 30مهر ماه یعنی دو شنبه شب (فکر میکنم به جای فرزاد حسنی) روی آنتن پخش زنده داره.توی برنامه ی اینجا شب نیست که هر شب ساعت 00 تا 2 بامداد پخش زنده داره احسان علیخانی برای اولین بار مجری این برنامه میشه. تا اونجایی که من با این برنامه همراه هستم و گوش میدم شنبه ها سید علی ضیا/ یکشنبه ها طوفان مهردادیان / دوشنبه ها فرزاد حسنی/ سه شنبه ها ابوالفضل اینانلو / چهارشنبه ها سید حسن اسماعیل پور و سجاد شهرابی / پنج شنبه ها سعید پور محمودی /و جمعه ها هم باز طوفان مهردادیان و البته شاهین شرافتی مجری های این برنامه هستند. ![]() ![]() ![]() ویرایش جدید( گرچه اون پایین ویرایش کردم اما اینجا هم میزارم تا بعضی از دوستان خوب ببینند) احسان علیخانی شبهای یکشنبه به همراه توفان مهردادیان این برنامه رو بعد از محرم اجرا میکنه. تابستان 92 بــا تلخ تــــــــــــر ---------------- منتظر باشید... ![]() ویرایش توسط فاطیما+ : ۲۷ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۰۶ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *9092*شادی, *bi gharar*, *mahsa*, *Nafise.a9*, *spectacular*, *مهسان*, ...ARAD..., ...rainy, .LiLiM., 0003030, 3TAREYE SHAB, :.: aTLaS :.:, ar_77, asal_cheshmak, bahooneh10, bihamtaa, champoin, dokhtare babash, frokni, gara bala, hiva, homa90, iryane, kodaki, layahashemi, mahboobeh 98, mahtabiiiiii, mandana.nn, mary1, N A F A S, negin-joon, nsim, nutty, R.A.H.A, reyhane.s, sabooha, sahar 2, same eshgh, saminaz, shima14, sky daughter, start the game, sulli, tenten, Tikooli, Tulip, zahra///, zibayejahani, ~N!na jOojOo~, آبان, آندانته, الهام1995, باروون, خانم فسقلی, سرو آزاد, فهیم, ليلی, ملیسا m.n, مو فرفری, نام کاربری, نگین, نیما60, ياابالفضل, ღNikiღ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
کتاب مورد علاقه : ×ابله× حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز احسان علیخانی مجری برنامه"اینجا شب نیست" رادیو جوان شد اینجا شب نیست" برنامه ای از گروه جوان وفرهنگ رادیو جوان است که از شنبه تا جمعه ساعت 24 تا 2 بامداداز این شبکه پخش می شود. به گزارش روابط عمومی رادیو جوان ، احسان علیخانی اجرای برنامه "اینجا شب نیست " را که دوشنبه ها ازساعت 24 تا 2 بامداد پخش می شود، به عهده گرفت.نخستین همکاری علیخانی با این برنامه دوشنبه 30 آبان از شبکه جوان پخش می شود. گفتنی است احسان علیخانی قبلا هم تجربه اجرای در رادیو راداشته واز ویژگی های اجرای در رادیو وتفاوت آن با اجراهای تلویزیونی آگاه است. این هم نقل سایت رادیو جوان. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : خونه خودمون!
تشکرها: 1,481
تشکر شده 1,089 بار در 352 پست
کتاب مورد علاقه : سنگی بر گوری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون عزیز من تا حالا اجرای رادیوییشو نشنیدم ![]() " تمام چیزی که باید از زندگی آموخت تنها یک کلمه است: میگذرد... " | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : ×ابله× حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم نشنیدم.اما خیلی حرف میزنه ![]() این که دیگه رادیو ه.اما امیدوارم خوب در بیاد... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تهــــران
تشکرها: 394
تشکر شده 1,208 بار در 377 پست
کتاب مورد علاقه : راننــــده سرویــــس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوسش دارم در حد بنز!!!!!!!! بچه ها اره من مشکل اخلاقی دارم الانم بای نودهوشتیا.... از همتون متنفرم... بچه ها به وبـــه من و دوستم سر بزنین و نظر بدین: | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : قبرستون
تشکرها: 22,688
تشکر شده 9,075 بار در 1,829 پست
کتاب مورد علاقه : twilight|غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم دوسش دارم خيلي باحاله مرسيييي | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : وسط زمین خدا
تشکرها: 3,400
تشکر شده 931 بار در 334 پست
کتاب مورد علاقه : من او حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز شب های دوشنبه از ساعت 12 الی 2 بامداد..... سلام!یکی از بچه ها راجع به برنامه ی رادیویی اینجا شب نیست تاپیک زده بود اما من این تاپیکا زدم چون از این هفته به بعد شب دوشنبه یا به عبارتی یکشنبه شب ها احسان علیخانی در اینجا شب نیست برنامه داره! امیدوارم بیاید و نظرتون را راجع به شبایی که صدای مجری توانمند ماه عسل در رادیو جوان پخش میشه ارائه بدید! گفتم شاید دل ماه عسلیا واسه حرفای ارام بخش اقای مجری تنگ شده باشه! امیدوارم از این برنامه لذت ببرید.... یا علی مددی...تا بعد !!!! و من این حرف اخر نیست به ارتفاع ابدیت دوستت دارم. حتی اگر به رسم پرهیزگاری های سوفیانه از لذت گفتنش امتناع کنم.... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 244
تشکر شده 1,204 بار در 515 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من وقتی رادیو موبایلمو روشن میکنم فقط به عشق رادیو جوانو اینجا شب نیسته مرسی که خبر دادی مقایسه ۲ جمله از من و اینشتین انیشتین میگه : میز ، صندلی ، ظرفی میوه و یک ویولن . انسان برای شاد بودن به چیز دیگری نیاز دارد ؟ من می گم: لپ تاپِ اینترنتِ فایرفاکس . انسان برای شاد بودن به چیز دیگری نیاز دارد ؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : ...:::ایــــــــــــــران عزیــــــــز:::...
تشکرها: 6,368
تشکر شده 1,742 بار در 584 پست
کتاب مورد علاقه : کـنتــ مونـتـ کریستو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واییییییییییی مرسییییییییییییییی عاشق حرفاشم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
تشکرها: 574
تشکر شده 69 بار در 37 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میشه موج رادیو جوانو بگی ؟ دنبال خوشبختی گشتن اشتباهه خوشبختی پیدا شدنی نیست بلکه ساختنیه ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| احسان, اینجا, اینجا شب نیست, در, شب, طرفداران, علیخانی, نیست |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |