بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲۳ آبان ۱۳۹۰, ۱۲:۵۷ بعد از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
رمان نویس انجمن
 
*bi gharar* آواتار ها
 
پست مفید  +3 امتیاز     
پیش فرض آشپزی با گل کلم

گل کلم سرخ کرده باسس ارده:
موادلازم:
یک عددگل کلم متوسط خردشده
روغن برای سرخ کردن
نصف پیمانه آردسفید
دوعددتخم مرغ کمی زده شده
یک ونیم پیمانه آردسوخاری
موادلازم برای سس ارده:
نصف پیمانه ارده
سه عددسیرخردشده
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
دوقاشق غذاخوری روغن زیتون
یک چهارم پیمانه آب لیمو
یک قاشق چایخوری جعفری خردشده

طرزتهیه:
گل کلم هارا3دقیقه می پزیم وآبکش می کنیم.آرد-تخم مرغ وآردسوخاری رامخلوط کرده وگل کلمهارا درآن میغلتانیم وسرخ میکنیم.موادسس راباهم مخلوط می کنیم وباگل کلمهاسرو می کنیم.



داغـــــونم...
بعد از امتحانای ترم جدی جدی پست میذارم

ویرایش توسط *bi gharar* : ۲۶ دي ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۰۱ بعد از ظهر
*bi gharar* آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۲۳ آبان ۱۳۹۰, ۰۲:۰۰ بعد از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای
 
mamigigili آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض

خورشت گل کلم
ببخشید من دستور این غذا را خودم میذارم برای همینم مقدار دقیق و گرم نداره
گل گلم را می گیرید و پاک می کنید به اندازه هایی که نه خیلی ریز باشه نه خیلی درشت خد شده مثل توی ترشی ها
سرخ می کنید تا حدی که از خامی در بیاد لازم نیست حتما کاملا طلایی بشه

این خورشت را میشه هم با گوشت درست کرد هم با مرغ ولی با مرغ را توصیه می کنم
مرغ را آبپز می کنید و با رب گوجه و نمک و فلفل میذارید بپزه نیم ساعت قبل از سرو غذا گل کلم سرغ شده را همراه یک تا دو قاشق آبلیمو و یک تا دو قاشق آبغوره ، یک عدد عصاره مرغ ، به مرغ آب پز اضافه کنید . بذارید جا بیفته خیلی هم خو.رشت را هم نزنید

امیدوارم دوست داشته باشید



خستـــه شــدم از بس آرزو کـردم و ديـگـران به آن رسيـدنـد... !



قفسي بايد ساخت هرچه در دنيا گنجشك و قناري هست با پرستوها و كبوترها همه را بايد يكجا به قفس انداخت روزگاري ست كه پرواز در فضا ممنوع است


mamigigili آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۴ آبان ۱۳۹۰, ۰۱:۰۲ بعد از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
رمان نویس انجمن
 
*bi gharar* آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

عصرانه پاییزی
ابتدا گل کلم را به صورت بوته های کوچک در آورده و به دقت می شوییم و می گذاریم با کمی آّب به مدت 10 دقیقه بپزد.

در یک کاسه دو عدد تخم مرغ و نمک و کمی فلفل قرمز را با چنگال میزنیم. اگر دوست داشتید می توانید چند قطره زعفران آب کرده نیز به این مواد اضافه کنید.

در یک بشقاب تخت یا سینی پودر سوخاری بریزید. حالا خلال دندان بردارید و در ساقه گل کلم فرو کنید . گل کلم را در تخم مرغ فرو برده و در پودر سو خاری بغلتانید.

یک قابلمه کوچک یا شیر جوش بردارید و در آن به اندازه ای روغن بریزید که گل کلم ها کامل در آن فرو رود و خلال دندان بیرون از روغن باشد. بگذارید گل کلم ها آن قدر سرخ شود تا طلایی رنگ شود.

عصرانه شما آماده است و می توانید با سس کچاپ یا سس سفید میل کنید.

نکته: اگر دوست دارید گل کلم ها سفت باشند آن ها را نپزید.

برای این که نفخ گل کلم از بین برود، می توانید آن را دو ساعت در آب و نمک بگذارید

ویرایش توسط *bi gharar* : ۲۴ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۳۷ بعد از ظهر
*bi gharar* آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۴ آذر ۱۳۹۰, ۰۱:۳۴ بعد از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
رمان نویس انجمن
 
*bi gharar* آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض

خوراک گل کلم باپنیر
مواد لازم برای 4 نفر:

گل كلم / یك عدد

سیر پوست كنده و درشت خرد شده / 3- 2 حبه

لیمو ترش / یك عدد

روغن زیتون / به مقدار لازم

نمك و فلفل / به مقدار لازم

پنیر پارمیسان / به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت از پیش حرارت دهید.

2- گل های گل كلم را از هم جدا كنید و دریك ظرف نسوز، در فر قرار دهید.

3- سیر را به گل كلم اضافه كنید و روی آن روغن زیتون و آب لیمو بریزید.

4- روی مواد فوق، نمك و فلفل بپاشید.

5- ظرف را بدون درپوش، درون فر داغ شده، قرار دهید و آن را 20- 15 دقیقه یا تا زمانی كه سر گل كلم ها قهوه ای شود حرارت دهید.

6- برای اینكه ببنید تا چه حد پخته و نرم شده از یك چنگال استفاده كنید.

7- پس از اینكه كاملا پخته شد، آن را از فر خارج كرده، روی آن پنیر پارمیسان بریزید و میل كنید.

ویرایش توسط *bi gharar* : ۲۶ دي ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۰۰ بعد از ظهر
*bi gharar* آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۶ دي ۱۳۹۰, ۱۲:۵۸ بعد از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
رمان نویس انجمن
 
*bi gharar* آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

خوراک گل کلم-بروکلی باپنیر
موادلازم:
1عددگل کلم کوچک خردشده وبدون ساقه
1عددکلم بروکلی کوچک خردشده وبدون ساقه
50گرم آردسفید
50گرم کره
500میلی لیترشیر
1قاشق غذاخوری پودرخردل
100گرم پنیرپیتزا
2قاشق غذاخوری ساقه پیازچه خردشده
نمک وفلفل به مقدارلازم
طرزتهیه:

گل کلم را به مدت5دقیقه وکلم بروکلی رادرمدت3می پزیم.آنهاراآبکش کرده ودرظرفی میچینیم.برای تهیه سس کره راذوب کرده ووقتی جوشید آردوخردل رابه تدریج افزوده وهم می زنیم.آنراازروی گازبرداشته وشیررامی ریزیم دوباره روی گازمیگذاریم وهممیزنیم.بعد؟آنرابرمی داریم وپنیروساقه پیازچه ونمکوفلفل رااضافه میکنیموروی گل کلم وبروکلی می ریزیم وبه مدت35تا40دقیقه درفر175درجه سانتی گراد می پزیم.

پاپکورن گل کلم
زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

گل كلم: یك عدد، به گلچه های كوچك تقسیم شود.

روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

نمك: به مقدار لازم

طرز تهیه:• ابتدا فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم كنید.

• در یك كاسه بزرگ، گل كلم، روغن و نصف قاشق چای خوری نمك را با هم مخلوط كنید.[خوراك گل كلم با پنیر]

• درون سینی فر، كاغذ مخصوص پخت را قرار داده و مخلوط را به اندازه یك لایه روی كاغذ بریزید.

• ابتدا یك طرف گل كلم ها را تفت داده، برگردانده و طرف دیگر را تفت دهید تا به رنگ قهوه ای – طلایی درآیند.

ویرایش توسط *bi gharar* : ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۲۴ بعد از ظهر
*bi gharar* آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۶ دي ۱۳۹۰, ۰۱:۱۶ بعد از ظهر   #6 (لینک مستقیم)
رمان نویس انجمن
 
*bi gharar* آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض

سوپ گل كلم

مواد لازم:
۷۵۰ گرم گل كلم، خرد شده به گل هاى كوچك
سه چهارم ليتر آب مرغ
۲ عدد گوجه فرنگى، پوست گرفته و خرد شده
۱۷۵گرم پياز، ريز خردشده
۴ حبه سير، رنده شده
۱ قاشق چايخورى ريحان خشك
۵/۱ قاشق سوپخورى آبليمو يا سركه سفيد
۲ قاشق سوپخورى شويد خرد شده تازه يا جعفرى خرد شده تازه
۱۵ گرم كره
نمك و فلفل به اندازه كافى
حدود دو ليتر آب را در ظرفى ريخته و روى حرارت اجاق گاز به جوش بياوريد. گل كلم را در آب جوش بريزيد و يك دقيقه بجوشانيد و بلافاصله در يك آبكش خالى كنيد تا به اين ترتيب گل كلم كاملاً تميز شود.
آب مرغ را در ظرفى ريخته با گوجه فرنگى، پياز، سير و ريحان روى حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. حرارت را كم كنيد و بگذاريد سوپ به مدت حدود ۱۰ دقيقه بجوشد.
گل كلم را اضافه كنيد و بگذاريد حدود ۱۰ تا ۱۵ دقيقه تا زمانى كه گل كلم كمى ترد شود بجوشد. سپس دوباره حرارت اجاق را كاهش دهيد و نمك و فلفل سوپ را به اندازه دلخواه اضافه كنيد و بگذاريد سوپ حدود ۱۰ دقيقه ديگر بپزد. شويد يا جعفرى، آبليمو و كره را اضافه كنيد و سوپ را سرو كنيد.

ویرایش توسط *bi gharar* : ۲۶ دي ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۲۱ بعد از ظهر
*bi gharar* آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۶ دي ۱۳۹۰, ۰۱:۲۸ بعد از ظهر   #7 (لینک مستقیم)
رمان نویس انجمن
 
*bi gharar* آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

پاى سبزيجات

مواد لازم:
۲ قاشق سوپخورى روغن مايع
۲ عدد پياز متوسط، ورقه شده
۲ حبه سير، كوبيده
۱ قاشق سوپخورى پودر كارى
۸۰۰ گرم گوجه فرنگى، خرد شده
۳ پيمانه (۳۰۰ گرم) گل كلم، خرد شده
۵/۳ پيمانه بروكلى، خرد شده
۲ عدد هويج متوسط، حلقه شده
۲ قاشق چايخورى سس فلفل تند
۶ عدد سيب زمينى متوسط (۱۲۰۰ گرم) پوست گرفته
۲ قاشق سوپخورى خامه
۲۰ گرم كره
پياز و سير را در آن تفت دهيد تا پياز نرم شود.
گوجه فرنگى، گل كلم، بروكلى و هويج را اضافه كنيد و بگذاريد اين سبزيجات حدود ۱۰ دقيقه با آب گوجه فرنگى بپزند و كمى ترد شوند. آن را از روى آتش برداريد و بگذاريد حدود ۱۰ دقيقه بماند تا سرد شود و آن را در يك ظرف نسوز بريزيد.سيب زمينى ها را با مقدارى آب بپزيد. سپس در يك صافى خالى كنيد تا آب اضافى آنها گرفته شود. سپس آنها را خوب بكوبيد تا نرم شوند. خامه و كره را به آن اضافه كنيد و اين مخلوط را روى سبزيجات ريخته با پشت يك چنگال سطح مخلوط سيب زمينى را صاف كنيد.
پاى را به مدت ۲۵ دقيقه يا تا زمانى كه روى آن برشته و طلايى شود در فر با درجه حرارت متوسط بپزيد.
*bi gharar* آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۶ دي ۱۳۹۰, ۰۱:۴۶ بعد از ظهر   #8 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای
 
mamigigili آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط *bi gharar* نمایش پست ها
عصرانه پاییزی
ابتدا گل کلم را به صورت بوته های کوچک در آورده و به دقت می شوییم و می گذاریم با کمی آّب به مدت 10 دقیقه بپزد.

در یک کاسه دو عدد تخم مرغ و نمک و کمی فلفل قرمز را با چنگال میزنیم. اگر دوست داشتید می توانید چند قطره زعفران آب کرده نیز به این مواد اضافه کنید.

در یک بشقاب تخت یا سینی پودر سوخاری بریزید. حالا خلال دندان بردارید و در ساقه گل کلم فرو کنید . گل کلم را در تخم مرغ فرو برده و در پودر سو خاری بغلتانید.

یک قابلمه کوچک یا شیر جوش بردارید و در آن به اندازه ای روغن بریزید که گل کلم ها کامل در آن فرو رود و خلال دندان بیرون از روغن باشد. بگذارید گل کلم ها آن قدر سرخ شود تا طلایی رنگ شود.

عصرانه شما آماده است و می توانید با سس کچاپ یا سس سفید میل کنید.

نکته: اگر دوست دارید گل کلم ها سفت باشند آن ها را نپزید.

برای این که نفخ گل کلم از بین برود، می توانید آن را دو ساعت در آب و نمک بگذارید


اگه موقع آب پر کردن گل کلم ها توی آب مقداری نمک و سرکه سفید بریزیم خیلی خوشمزه تر میشه و به اصطلاح مزه ها را میکشه به خودش . بعدم کلا یک ده دقیقه بیشتر نباید تو آب بجوشن
mamigigili آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۶ دي ۱۳۹۰, ۰۲:۰۷ بعد از ظهر   #9 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
mahdieh67 آواتار ها
 
پست معمولی  +2 امتیاز     
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط *bi gharar* نمایش پست ها
خوراک گل کلم مخصوص
مواد لازم برای پنج نفر:

گل کلم 2پیمانه گل شده
کدوخورشی 1عدد متوسط
قارچ 5عدد
گوجه فرنگی 6عدد متوسط
سیب زمینی 1عدد متوسط
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
زعفران و روغن زیتون به دلخواه


طرز تهیه :
مواد را به میزانی که گفته شد تهیه کرده ، تمام آنها را خورد کنید و در قابلمه بریزید، سپس گوجه فرنگیها را که اگر دوست داشته باشید در غذا دیده شود خورد کنید وگرنه رنده کرده و با یک لیوان آب مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را بیفزایید و بگذارید به مدت یک ۱:۱۵ ساعت بپزد پس از زمان معین آن را با روغن زیتون سرو کنید
پست تکراری
خوراک گل کلم مخصوص
حذف

لطفا قبل پست دادن خوب جستجو کنید تا تکراری نباشن.
mahdieh67 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۷ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۲۴ بعد از ظهر   #10 (لینک مستقیم)
رمان نویس انجمن
 
*bi gharar* آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

سالادگل کلم وهویج:
موادلازم:1عددگل کلم کوچک خردشده
2عددهویج رنده شده
1عددپیازخردشده
2قاشق غذاخوری جعفری خردشده
1قاشق غذاخوری سرکه
1قاشق چایخوری خردل
2قاشق غذاخوری روغن زیتون
1قاشق غذاخوری سس مایونز
نمک وفلفل


طرزتهیه:
همه ی موادراداخل ظرف می ریزیم وخوب مخلوط می کنیم.

گفتم شایددوست داشته باشیدباغذاتون گل کلم هم میل کنید!!!

خوراک میگو با گل کلم
مواد لازم : ( برای 4 نفر )
1 عدد گل کلم کاملا سفید و کوچک – 10 عدد میگوی تمیز شده و آب پز
مواد لازم برای مایونز :
1 عدد زرده تخم مرغ – 1 قاشق چای خوری خردل – کمی روغن نمک و فلفل – 1 قاشق چای خوری سرکه – 2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی – 2 عدد گوجه فرنگی – چند برگ کاهو
طرز تهیه :
گل کلم را درسته در آب محتوی نمک آب پز کنید . قبل از این که خیلی نرم شود از آب خارج کنید . با موادی که شرح داده شده مایونز را آماده کنید . میگو های خرد شده و رب وجه فرنگی را هم با مایونز مخلوط کنید . روی یک ظرف گرد را با برگ های کاهو بپوشانید گل کلم را وسط آن قرار دهید . مایونز را روی گل کلم بریزید . اطراف و روی کاهو را با برش های گوجه فرنگی تزیین کنید .
*bi gharar* آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
موضوع بسته شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
آشپزی, با, کلم, گل

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
آموزش آشپزی n!ika آشپزی و شیرینی پزی 5 ۶ آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ بعد از ظهر
آشپزی با مایکروفر raha16 آشپزی و شیرینی پزی 25 ۲۹ مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ بعد از ظهر
آشپزی khorush تغذیه و خواص مواد غذایی 0 ۱۰ فروردين ۱۳۹۰ ۰۵:۲۰ بعد از ظهر
هنر در آشپزی My20 جالب و خنده دار 2 ۸ تير ۱۳۸۹ ۱۱:۴۴ قبل از ظهر
اصطلاحات مهم در آشپزی 2012 آشپزی و شیرینی پزی 0 ۲۲ فروردين ۱۳۸۹ ۰۸:۰۵ قبل از ظهر


 

اکنون ساعت ۰۸:۳۸ بعد از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا