ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
آشپزی با گل کلم
گل نقش طاووس



نودهشتیا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11
  1. Top | #1

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    نوشته ها
    1,492
    میانگین پست در روز
    1.31
    محل سکونت
    یه جای دور
    تشکر از کاربر
    8,430
    تشکر شده 31,826 در 1,744 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض آشپزی با گل کلم

    گل کلم سرخ کرده باسس ارده:
    موادلازم:
    یک عددگل کلم متوسط خردشده
    روغن برای سرخ کردن
    نصف پیمانه آردسفید
    دوعددتخم مرغ کمی زده شده
    یک ونیم پیمانه آردسوخاری
    موادلازم برای سس ارده:
    نصف پیمانه ارده
    سه عددسیرخردشده
    یک چهارم قاشق چایخوری نمک
    دوقاشق غذاخوری روغن زیتون
    یک چهارم پیمانه آب لیمو
    یک قاشق چایخوری جعفری خردشده

    طرزتهیه:
    گل کلم هارا3دقیقه می پزیم وآبکش می کنیم.آرد-تخم مرغ وآردسوخاری رامخلوط کرده وگل کلمهارا درآن میغلتانیم وسرخ میکنیم.موادسس راباهم مخلوط می کنیم وباگل کلمهاسرو می کنیم.
    ویرایش توسط *bi gharar* : 1390,10,26 در ساعت ساعت : 14:01
    داغـــــونم...
    بعد از امتحانای ترم جدی جدی پست میذارم

  2. 5 کاربر از پست *bi gharar* تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    کاربر نیمه حرفه ای


    تاریخ عضویت
    دی 1387
    نوشته ها
    782
    میانگین پست در روز
    0.37
    تشکر از کاربر
    4,332
    تشکر شده 7,449 در 958 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    خورشت گل کلم
    ببخشید من دستور این غذا را خودم میذارم برای همینم مقدار دقیق و گرم نداره
    گل گلم را می گیرید و پاک می کنید به اندازه هایی که نه خیلی ریز باشه نه خیلی درشت خد شده مثل توی ترشی ها
    سرخ می کنید تا حدی که از خامی در بیاد لازم نیست حتما کاملا طلایی بشه

    این خورشت را میشه هم با گوشت درست کرد هم با مرغ ولی با مرغ را توصیه می کنم
    مرغ را آبپز می کنید و با رب گوجه و نمک و فلفل میذارید بپزه نیم ساعت قبل از سرو غذا گل کلم سرغ شده را همراه یک تا دو قاشق آبلیمو و یک تا دو قاشق آبغوره ، یک عدد عصاره مرغ ، به مرغ آب پز اضافه کنید . بذارید جا بیفته خیلی هم خو.رشت را هم نزنید

    امیدوارم دوست داشته باشید
    خستـــه شــدم از بس آرزو کـردم و ديـگـران به آن رسيـدنـد... !



    قفسي بايد ساخت هرچه در دنيا گنجشك و قناري هست با پرستوها و كبوترها همه را بايد يكجا به قفس انداخت روزگاري ست كه پرواز در فضا ممنوع است



  4. 6 کاربر از پست mamigigili تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    نوشته ها
    1,492
    میانگین پست در روز
    1.31
    محل سکونت
    یه جای دور
    تشکر از کاربر
    8,430
    تشکر شده 31,826 در 1,744 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    عصرانه پاییزی
    ابتدا گل کلم را به صورت بوته های کوچک در آورده و به دقت می شوییم و می گذاریم با کمی آّب به مدت 10 دقیقه بپزد.

    در یک کاسه دو عدد تخم مرغ و نمک و کمی فلفل قرمز را با چنگال میزنیم. اگر دوست داشتید می توانید چند قطره زعفران آب کرده نیز به این مواد اضافه کنید.

    در یک بشقاب تخت یا سینی پودر سوخاری بریزید. حالا خلال دندان بردارید و در ساقه گل کلم فرو کنید . گل کلم را در تخم مرغ فرو برده و در پودر سو خاری بغلتانید.

    یک قابلمه کوچک یا شیر جوش بردارید و در آن به اندازه ای روغن بریزید که گل کلم ها کامل در آن فرو رود و خلال دندان بیرون از روغن باشد. بگذارید گل کلم ها آن قدر سرخ شود تا طلایی رنگ شود.

    عصرانه شما آماده است و می توانید با سس کچاپ یا سس سفید میل کنید.

    نکته: اگر دوست دارید گل کلم ها سفت باشند آن ها را نپزید.

    برای این که نفخ گل کلم از بین برود، می توانید آن را دو ساعت در آب و نمک بگذارید
    ویرایش توسط *bi gharar* : 1390,09,24 در ساعت ساعت : 14:37

  6. 5 کاربر از پست *bi gharar* تشکر کرده اند .


  7. Top | #4

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    نوشته ها
    1,492
    میانگین پست در روز
    1.31
    محل سکونت
    یه جای دور
    تشکر از کاربر
    8,430
    تشکر شده 31,826 در 1,744 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    خوراک گل کلم باپنیر
    مواد لازم برای 4 نفر:

    گل كلم / یك عدد

    سیر پوست كنده و درشت خرد شده / 3- 2 حبه

    لیمو ترش / یك عدد

    روغن زیتون / به مقدار لازم

    نمك و فلفل / به مقدار لازم

    پنیر پارمیسان / به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    1- فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت از پیش حرارت دهید.

    2- گل های گل كلم را از هم جدا كنید و دریك ظرف نسوز، در فر قرار دهید.

    3- سیر را به گل كلم اضافه كنید و روی آن روغن زیتون و آب لیمو بریزید.

    4- روی مواد فوق، نمك و فلفل بپاشید.

    5- ظرف را بدون درپوش، درون فر داغ شده، قرار دهید و آن را 20- 15 دقیقه یا تا زمانی كه سر گل كلم ها قهوه ای شود حرارت دهید.

    6- برای اینكه ببنید تا چه حد پخته و نرم شده از یك چنگال استفاده كنید.

    7- پس از اینكه كاملا پخته شد، آن را از فر خارج كرده، روی آن پنیر پارمیسان بریزید و میل كنید.
    ویرایش توسط *bi gharar* : 1390,10,26 در ساعت ساعت : 14:00

  8. 5 کاربر از پست *bi gharar* تشکر کرده اند .


  9. Top | #5

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    نوشته ها
    1,492
    میانگین پست در روز
    1.31
    محل سکونت
    یه جای دور
    تشکر از کاربر
    8,430
    تشکر شده 31,826 در 1,744 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    خوراک گل کلم-بروکلی باپنیر
    موادلازم:
    1عددگل کلم کوچک خردشده وبدون ساقه
    1عددکلم بروکلی کوچک خردشده وبدون ساقه
    50گرم آردسفید
    50گرم کره
    500میلی لیترشیر
    1قاشق غذاخوری پودرخردل
    100گرم پنیرپیتزا
    2قاشق غذاخوری ساقه پیازچه خردشده
    نمک وفلفل به مقدارلازم
    طرزتهیه:

    گل کلم را به مدت5دقیقه وکلم بروکلی رادرمدت3می پزیم.آنهاراآبکش کرده ودرظرفی میچینیم.برای تهیه سس کره راذوب کرده ووقتی جوشید آردوخردل رابه تدریج افزوده وهم می زنیم.آنراازروی گازبرداشته وشیررامی ریزیم دوباره روی گازمیگذاریم وهممیزنیم.بعد؟آنرابرمی داریم وپنیروساقه پیازچه ونمکوفلفل رااضافه میکنیموروی گل کلم وبروکلی می ریزیم وبه مدت35تا40دقیقه درفر175درجه سانتی گراد می پزیم.

    پاپکورن گل کلم
    زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه

    مواد لازم برای 4 نفر:

    گل كلم: یك عدد، به گلچه های كوچك تقسیم شود.

    روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

    نمك: به مقدار لازم

    طرز تهیه:• ابتدا فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم كنید.

    • در یك كاسه بزرگ، گل كلم، روغن و نصف قاشق چای خوری نمك را با هم مخلوط كنید.[خوراك گل كلم با پنیر]

    • درون سینی فر، كاغذ مخصوص پخت را قرار داده و مخلوط را به اندازه یك لایه روی كاغذ بریزید.

    • ابتدا یك طرف گل كلم ها را تفت داده، برگردانده و طرف دیگر را تفت دهید تا به رنگ قهوه ای – طلایی درآیند.
    ویرایش توسط *bi gharar* : 1390,12,27 در ساعت ساعت : 14:24

  10. 4 کاربر از پست *bi gharar* تشکر کرده اند .


  11. Top | #6

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    نوشته ها
    1,492
    میانگین پست در روز
    1.31
    محل سکونت
    یه جای دور
    تشکر از کاربر
    8,430
    تشکر شده 31,826 در 1,744 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    سوپ گل كلم

    مواد لازم:
    ۷۵۰ گرم گل كلم، خرد شده به گل هاى كوچك
    سه چهارم ليتر آب مرغ
    ۲ عدد گوجه فرنگى، پوست گرفته و خرد شده
    ۱۷۵گرم پياز، ريز خردشده
    ۴ حبه سير، رنده شده
    ۱ قاشق چايخورى ريحان خشك
    ۵/۱ قاشق سوپخورى آبليمو يا سركه سفيد
    ۲ قاشق سوپخورى شويد خرد شده تازه يا جعفرى خرد شده تازه
    ۱۵ گرم كره
    نمك و فلفل به اندازه كافى
    حدود دو ليتر آب را در ظرفى ريخته و روى حرارت اجاق گاز به جوش بياوريد. گل كلم را در آب جوش بريزيد و يك دقيقه بجوشانيد و بلافاصله در يك آبكش خالى كنيد تا به اين ترتيب گل كلم كاملاً تميز شود.
    آب مرغ را در ظرفى ريخته با گوجه فرنگى، پياز، سير و ريحان روى حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. حرارت را كم كنيد و بگذاريد سوپ به مدت حدود ۱۰ دقيقه بجوشد.
    گل كلم را اضافه كنيد و بگذاريد حدود ۱۰ تا ۱۵ دقيقه تا زمانى كه گل كلم كمى ترد شود بجوشد. سپس دوباره حرارت اجاق را كاهش دهيد و نمك و فلفل سوپ را به اندازه دلخواه اضافه كنيد و بگذاريد سوپ حدود ۱۰ دقيقه ديگر بپزد. شويد يا جعفرى، آبليمو و كره را اضافه كنيد و سوپ را سرو كنيد.
    ویرایش توسط *bi gharar* : 1390,10,26 در ساعت ساعت : 14:21

  12. 4 کاربر از پست *bi gharar* تشکر کرده اند .


  13. Top | #7

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    نوشته ها
    1,492
    میانگین پست در روز
    1.31
    محل سکونت
    یه جای دور
    تشکر از کاربر
    8,430
    تشکر شده 31,826 در 1,744 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    پاى سبزيجات

    مواد لازم:
    ۲ قاشق سوپخورى روغن مايع
    ۲ عدد پياز متوسط، ورقه شده
    ۲ حبه سير، كوبيده
    ۱ قاشق سوپخورى پودر كارى
    ۸۰۰ گرم گوجه فرنگى، خرد شده
    ۳ پيمانه (۳۰۰ گرم) گل كلم، خرد شده
    ۵/۳ پيمانه بروكلى، خرد شده
    ۲ عدد هويج متوسط، حلقه شده
    ۲ قاشق چايخورى سس فلفل تند
    ۶ عدد سيب زمينى متوسط (۱۲۰۰ گرم) پوست گرفته
    ۲ قاشق سوپخورى خامه
    ۲۰ گرم كره
    پياز و سير را در آن تفت دهيد تا پياز نرم شود.
    گوجه فرنگى، گل كلم، بروكلى و هويج را اضافه كنيد و بگذاريد اين سبزيجات حدود ۱۰ دقيقه با آب گوجه فرنگى بپزند و كمى ترد شوند. آن را از روى آتش برداريد و بگذاريد حدود ۱۰ دقيقه بماند تا سرد شود و آن را در يك ظرف نسوز بريزيد.سيب زمينى ها را با مقدارى آب بپزيد. سپس در يك صافى خالى كنيد تا آب اضافى آنها گرفته شود. سپس آنها را خوب بكوبيد تا نرم شوند. خامه و كره را به آن اضافه كنيد و اين مخلوط را روى سبزيجات ريخته با پشت يك چنگال سطح مخلوط سيب زمينى را صاف كنيد.
    پاى را به مدت ۲۵ دقيقه يا تا زمانى كه روى آن برشته و طلايى شود در فر با درجه حرارت متوسط بپزيد.

  14. 4 کاربر از پست *bi gharar* تشکر کرده اند .


  15. Top | #8

    کاربر نیمه حرفه ای


    تاریخ عضویت
    دی 1387
    نوشته ها
    782
    میانگین پست در روز
    0.37
    تشکر از کاربر
    4,332
    تشکر شده 7,449 در 958 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط *bi gharar* نمایش پست ها
    عصرانه پاییزی
    ابتدا گل کلم را به صورت بوته های کوچک در آورده و به دقت می شوییم و می گذاریم با کمی آّب به مدت 10 دقیقه بپزد.

    در یک کاسه دو عدد تخم مرغ و نمک و کمی فلفل قرمز را با چنگال میزنیم. اگر دوست داشتید می توانید چند قطره زعفران آب کرده نیز به این مواد اضافه کنید.

    در یک بشقاب تخت یا سینی پودر سوخاری بریزید. حالا خلال دندان بردارید و در ساقه گل کلم فرو کنید . گل کلم را در تخم مرغ فرو برده و در پودر سو خاری بغلتانید.

    یک قابلمه کوچک یا شیر جوش بردارید و در آن به اندازه ای روغن بریزید که گل کلم ها کامل در آن فرو رود و خلال دندان بیرون از روغن باشد. بگذارید گل کلم ها آن قدر سرخ شود تا طلایی رنگ شود.

    عصرانه شما آماده است و می توانید با سس کچاپ یا سس سفید میل کنید.

    نکته: اگر دوست دارید گل کلم ها سفت باشند آن ها را نپزید.

    برای این که نفخ گل کلم از بین برود، می توانید آن را دو ساعت در آب و نمک بگذارید


    اگه موقع آب پر کردن گل کلم ها توی آب مقداری نمک و سرکه سفید بریزیم خیلی خوشمزه تر میشه و به اصطلاح مزه ها را میکشه به خودش . بعدم کلا یک ده دقیقه بیشتر نباید تو آب بجوشن

  16. 4 کاربر از پست mamigigili تشکر کرده اند .


  17. Top | #9

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    نوشته ها
    4,229
    میانگین پست در روز
    2.52
    تشکر از کاربر
    46,972
    تشکر شده 53,627 در 6,793 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط *bi gharar* نمایش پست ها
    خوراک گل کلم مخصوص
    مواد لازم برای پنج نفر:

    گل کلم 2پیمانه گل شده
    کدوخورشی 1عدد متوسط
    قارچ 5عدد
    گوجه فرنگی 6عدد متوسط
    سیب زمینی 1عدد متوسط
    نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
    زعفران و روغن زیتون به دلخواه


    طرز تهیه :
    مواد را به میزانی که گفته شد تهیه کرده ، تمام آنها را خورد کنید و در قابلمه بریزید، سپس گوجه فرنگیها را که اگر دوست داشته باشید در غذا دیده شود خورد کنید وگرنه رنده کرده و با یک لیوان آب مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را بیفزایید و بگذارید به مدت یک ۱:۱۵ ساعت بپزد پس از زمان معین آن را با روغن زیتون سرو کنید
    پست تکراری
    خوراک گل کلم مخصوص
    حذف

    لطفا قبل پست دادن خوب جستجو کنید تا تکراری نباشن.

  18. 4 کاربر از پست mahdieh67 تشکر کرده اند .


  19. Top | #10

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    نوشته ها
    1,492
    میانگین پست در روز
    1.31
    محل سکونت
    یه جای دور
    تشکر از کاربر
    8,430
    تشکر شده 31,826 در 1,744 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    سالادگل کلم وهویج:
    موادلازم:1عددگل کلم کوچک خردشده
    2عددهویج رنده شده
    1عددپیازخردشده
    2قاشق غذاخوری جعفری خردشده
    1قاشق غذاخوری سرکه
    1قاشق چایخوری خردل
    2قاشق غذاخوری روغن زیتون
    1قاشق غذاخوری سس مایونز
    نمک وفلفل


    طرزتهیه:
    همه ی موادراداخل ظرف می ریزیم وخوب مخلوط می کنیم.

    گفتم شایددوست داشته باشیدباغذاتون گل کلم هم میل کنید!!!

    خوراک میگو با گل کلم
    مواد لازم : ( برای 4 نفر )
    1 عدد گل کلم کاملا سفید و کوچک – 10 عدد میگوی تمیز شده و آب پز
    مواد لازم برای مایونز :
    1 عدد زرده تخم مرغ – 1 قاشق چای خوری خردل – کمی روغن نمک و فلفل – 1 قاشق چای خوری سرکه – 2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی – 2 عدد گوجه فرنگی – چند برگ کاهو
    طرز تهیه :
    گل کلم را درسته در آب محتوی نمک آب پز کنید . قبل از این که خیلی نرم شود از آب خارج کنید . با موادی که شرح داده شده مایونز را آماده کنید . میگو های خرد شده و رب وجه فرنگی را هم با مایونز مخلوط کنید . روی یک ظرف گرد را با برگ های کاهو بپوشانید گل کلم را وسط آن قرار دهید . مایونز را روی گل کلم بریزید . اطراف و روی کاهو را با برش های گوجه فرنگی تزیین کنید .

  20. کاربر زیر از پست *bi gharar* تشکر کرده است .


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. آموزش آشپزی
    توسط n!ika در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 5
    آخرین نوشته: 1392,09,06, ساعت : 20:47
  2. آشپزی با مایکروفر
    توسط raha16 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 25
    آخرین نوشته: 1390,05,29, ساعت : 22:35
  3. آشپزی
    توسط khorush در انجمن تغذیه و خواص مواد غذایی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1390,01,10, ساعت : 18:20
  4. هنر در آشپزی
    توسط My20 در انجمن جالب و خنده دار
    پاسخ ها: 2
    آخرین نوشته: 1389,04,08, ساعت : 12:44
  5. اصطلاحات مهم در آشپزی
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,01,22, ساعت : 09:05

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •