| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: سلسله جزاير خندان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-دهل | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه چون تو دلم نمیذارم الا خیلی مغرور بشم...که محاله...آره...جدیدا...گاهی وقتا ![]() تا حالا شده...چشم انتظار ..باشی..ولی کسی...نباش...نفهم | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد رو عشقست
(View Stats)
تشکرها: 519
تشکر شده 1,621 بار در 685 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب | بدون امتیاز : 0 امتیاز چشم انتظار که فراوون بودم......... تا حالا شده بایکی دعواکنی بعد بفهمی اشتباه کردی؟ | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: سلسله جزاير خندان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-دهل | بدون امتیاز : 0 امتیاز آره با یه بچه پرووووووووووووو ![]() تا حالا شده از برگردوندن کسی پشیمون بشی افتض...بگی کاش باز دعواش کنم | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد رو عشقست
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب | بدون امتیاز : 0 امتیاز آره زیاد ![]() تا حالا شده بخوری زمین اونم جلوی کسی که دوس نداری؟ | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: کوچه پس کوچه های تهرون
(View Stats)
تشکرها: 1,013
تشکر شده 1,304 بار در 461 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی در دیار باقی... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا دلت بخواد... تا حالا شده عاشق بشی؟! ✿ツ رقاص ڪـﮧ باشے ، دیگر آهنگ خاصے مــعنے ندارد بـا هـر آهنگے بـاید برقـصے !!! و ایـن روزهـا . . . چه بـد آهنگــ هایـے مےزنـد روزگــــار ، و مـن . . . هر روز برایش مےرقــصم . . .!!!✿ツ | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-دهل | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه نشده چون هرجا بخورم زمین پا میشم میخندم ![]() نه عاشق جکی بیش نیست ....نه محاااااااااالات...بلا به دور ![]() تا حالا شده از کسی بدت بیاد ولی مجبور باشی......تحملش کنی ....اونم خیلی نزدیک ویرایش توسط hasti_24 : ۲۴ آبان ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۵۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جاها...
(View Stats)
تشکرها: 1,742
تشکر شده 542 بار در 306 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه اصلا...... . تاحالا شده 1 چیزی از خدا بخوای بعد سریع بهت بده؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب | بدون امتیاز : 0 امتیاز آره فراوون..... تا به حال شده به کسی ترحم کنی؟ | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو کتاب خونه....
(View Stats)
تشکرها: 5,716
تشکر شده 2,769 بار در 1,733 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی را از نو آغاز کن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه زیاد تا حالا شده تو خیابون یه جات.. بخاره نتونی بخارونیش ![]() ویرایش توسط 0r!ent@L G!rL : ۲۴ آبان ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۰۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-دهل | بدون امتیاز : 0 امتیاز از ترحم متنفرم.....نه ..نه...اسمشم...حالم بهم ...میزن.....نریز من بهم ![]() نه ........................ ![]() تا حالا شده فکر کنی کسی فقط بخاطر ترحم .......بوده...هست....مونده | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تا, حالا, شده؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |