| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 19,681
تشکر شده 27,631 بار در 6,716 پست
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط نیکان : ۲۳ آبان ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۲۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **shiny**, - MONA -, .Mehrnoosh., Cute Calm, Elham.E, fati_joon, golbo, gorestan man, hamsafar tanha, haniehhh, hannan jooon, hasti_azadi, luna.brillante, M mehrane, M.Gh74926, m@hs@1992, mahdi1994, man!, mandana.nn, manli_3, misagh joon, narg-s, nasim angel, nazi shirazi, Niloufarjojo, roksana-97, S s@10, samin67, Sati_Faeze, saye roshan, sevda-ss, shahriyar, TAGHDIR, yasamin-73, yasna M, z}{r, آنشرلي, المـیـــــرا, الیــــسا, اميرجان, برادپیت, بی بی گل, راز مخفی, مامانی جون, ژاندارک |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر نور ماه
تشکرها: 2,229
تشکر شده 770 بار در 300 پست
کتاب مورد علاقه : سه گانه کوئیلو حالت من : | ها ![]() چیشد؟ ![]() عکس آخریه شرا اینجوریه؟ ![]() یوگاهه؟ تو فقط میخوای بری / بری هرجایی شده / رد پاهات توی برف / چه تماشایی شده قدمای اولت یکم آهسته تره / توو دلم میگم خدا / یعنی میشه که نره ؟! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : Manchester
تشکرها: 22,692
تشکر شده 28,257 بار در 1,364 پست
کتاب مورد علاقه : ghazal,ashegham bash حالت من : | ![]() ![]() این پسر بالای با این پسر سمت چپی خیلی شبیه هم هستن خیلی...فامیلاشون هم یکی چه نسبتی باهم دارن؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 25,119
تشکر شده 7,828 بار در 3,506 پست
حالت من : | نقل قول:
![]() عكساي زيبايي بود ولي بخشايي از سريال لو رفت ✘حُوصِلـِہ اَتـْـ کـِہ سَرْ مے رَوَدْ با دِلَمـْـ بازی نَکُـטּْ مَـטּْ دَرْ بے حُوصِلِگے هایَمـْـ بآ تو زنْدِگے کَرْدَمـْــ | |||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : همین ورا یه کم اونورتر !
تشکرها: 11,040
تشکر شده 157,167 بار در 978 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه.تلافی. حالت من : | به به چشممان روشن دور باش اما نزدیک ، من از نزدیک بودنهای دور میترسم _________________________________________________ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 19,681
تشکر شده 27,631 بار در 6,716 پست
| | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : قزوین
تشکرها: 175
تشکر شده 855 بار در 561 پست
حالت من : | ممنون........... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تو لباسام
تشکرها: 11,595
تشکر شده 14,887 بار در 6,202 پست
کتاب مورد علاقه : مولانا حالت من : | بابت عکساممنون آهای ادما ؛ فراموش شدن همیشه از نبودن نیست ! گاهی از نزدیک شدن زیاد فراموش میشی . . | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر اسمان خدا
تشکرها: 1,175
تشکر شده 1,234 بار در 443 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | من این خیلی دوست دارم.ممنون ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جایی زیر همین اسمون
تشکرها: 185
تشکر شده 2,722 بار در 1,279 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا حالت من : | عکسا رو دوباره بذار باز نمیشن چـــ ـاره ایــ ـی جُـــ ـز بـــ ـاور نـــ ـا بـــ ـاورــی هــ ـا نــ ـیـس. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, بازیگران, جدید, سریال, سفید, عکس, های, وضعیت |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |