| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جایی همین ورا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری / گندم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز دکتر کمره ای نیز در این زمینه میگوید: «اگر یک فارغ التحصیل برق دارای تواناییهای لازم باشد، با مشکل بیکاری روبرو نخواهد شد. در حقیقت امروزه مشکل اصلی این است که بیشتر فارغ التحصیلان توانمند و با استعداد این رشته به خارج از کشور مهاجرت میکنند و ما اکنون با کمبود نیروهای کارآمد در این رشته روبرو هستیم.» ساکت که می مانی، می گذارند به حساب جواب نداشتن تو! عمرا بفهمند که داری جان می کنی تا حرمت ها را نگه داری... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید میدانی؟! دنیای عجیبی ست ... همین قدر که من از تو دورم ، بس است برای عجایبش ...! عجایب دیگر دنیا را نمی خواهم. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جایی همین ورا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری / گندم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز یکی از اساتید مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران نیز در مورد فرصتهای شغلی فارغ التحصیلان این رشته میگوید: "طبق نظر کارشناسان و متخصصان انرژی در کشور، با توجه به نیاز فزاینده به انرژی در جهان کنونی و همچنین نرخ رشد انرژی الکتریکی در کشور، سالانه باید حدود ۱۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید کشور افزوده شود که این نیاز به احداث نیروگاههای جدید و همچنین فارغ التحصیلان متخصص برق و قدرت دارد. | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری / گندم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز فرصت های شغلی یک مهندس کنترل نیز بسیار گستردهاست چون در هر جا که یک مجموعه عظیمی از صنعت مهندسی مثل کارخانه سیمان، خودروسازی، ذوب آهن و... وجود داشته باشد، حضور یک مهندسی کنترل ضروری است. در ایران فارغ التحصیلان این رشته می توانند در صنایع نظامی وابسته به وزارت دفاع و یا در صنایع هسته ای شروع به کار کنند. شرکت های خصوصی اتوماسیون صنعتی و ابزار دقیق می تواند گزینه دیگری برای شروع به کار باشد. و بالاخره یک مهندس مخابرات یا الکترونیک می تواند جذب وزارتخانه های پست و تلگراف و تلفن، صنایع، دفاع و سازمان های مختلف خصوصی و دولتی شود. | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری / گندم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز وضعیت تحصیل در مقاطع بالاتر از کارشناسی فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی برق که مدرک خود را در یکی از چهار گرایش الکترونیک، مخابرات، قدرت و کنترل میگیرد، میتواند در یکی از این گرایشها (اختیاری) یا رشتهای که برق زیر مجموعهای برای آن تعریف شده، ادامه تحصیل نماید. این رشته به صورت: مهندسی برق- الکترونیک، برق- قدرت، برق- مخابرات (شامل گرایشهای: میدان، سیستم، موج، رمز، مایکرونوری) برق- کنترل، مهندسی پزشکی (گرایش بیوالکتریک)، مهندسی هستهای (دو گرایش مهندسی راکتور و مهندسی پرتو پزشکی، مهندسی کامپیوتر (معماری کامپیوتر، هوش مصنوعی و رباتیک) است. برای تحصیل در مقطع دکترای تخصصی، میتوان، در هر یک از زیرشاخههای تخصصیتر گرایشهای یاد شده میزان مورد نیاز واحدها را اخذ کرد و رساله دکتری را در همان موضوع خاص ارائه داد. مسلم است این زیر شاخهها، گرایشهای تخصصی تر این چهار گرایش است. رشته برق به دلیل کاربردی بودن آن در بسیاری از علوم مهندسی دیگر، برای فارغ التحصیلان امکان تحصیل در بسیاری گرایشها و دانشها را فراهم میکند. | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری / گندم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز منابع جزوه آشنایی با دانشگاه صنعت آب و برق منشر شده توسط روابط عمومی دانشگاه انجمن فیزیکدانان ایران سایت سازمان علمی دانشجویی مهندسی برق ایران پایگاه تخصصی میکروکنترلر و الکترونیک ایران | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری / گندم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مهندسی مخابرات یکی از گرایشهای مهندسی برق است. مخابرات نوری، میدان و امواج، سامانه و مخابرات رمز از زیرمجموعههای آن هستند. مخابرات، گرايشي از مهندسي برق است كه در حوزه ارسال و دريافت اطلاعات فعاليت مي كند. | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری / گندم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مهندسي مخابرات با ارائه نظريه ها و مباني لازم جهت ايجاد ارتباط بين دو يا چند كاربر، انجام عملي فرايندها را به طور بهينه ممكن مي سازد. پس هدف از مهندسي مخابرات، پرورش متخصصان در چهار زمينه اصلي اين گرايش شامل فرستنده، مرحله مياني، گيرنده و گسترش شبكه است. | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری / گندم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز رشتهٔ مهندسی مخابرات در دانشگاه دانشجویان رشته مهندسی برق در دوره کارشناسی پس از گذراندن دروس پایه (ریاضی، فیزیک، آمارو..) و گذراندن دروس اصلی (مدار الکترونیک ۱ ماشین مغناطیس و...) میبایست دروس اختصاصی مخابرات فیلتر وسنتز میدان وموج آنتن و مایکروویو، مخابرات دیجیتال و ... را بگذرانند تا با مدرک مهندسی برق گرایش مخابرات فارغ التحصیل شوند. | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری / گندم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز این رشته در دوره کارشناسی ارشد به چهار گرایش میدان و سیستم و شبکه و کدینگ (رمز) تقسیم میشود گرایش سیستم به بررسی مواردی همچون فشرده سازی اطلاعات، نحوه ذخیره سازی و بازیابی اطلاعات مدولهسازی اطلاعات رمز گذاری تشخیص خطا و مانند این میپردازد. گرایش میدان به بررسی انتقال امواج در محیطهای مختلف طراحی آنتنها طراحی مدارات مایکروویو رادار محافظت ها و خطرات الکترومغناطیسی و مانند این می پردازد. | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری / گندم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز این رشته با توجه به ارتباط نزدیک خود با الکترونیک در تحول ادوات و قطعات الکترونیکی نقش به سزایی داشتهاست. به طوری که مدارات در مقیاس مخابراتی را میتوان حاصل کوشش در طراحی مدارات پیشرفته الکترونیک جستجو کرد. این رشته در گرایش سیستم از این ادوات پیشرفته الکترونیکی در طراحی سامانههای پیچیده مخابراتی استفاده مینماید. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برق, به, راجع, مهندسی, همه, چیز |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |