| |||
| | #81 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: Manchester
تشکرها: 21,203
تشکر شده 26,660 بار در 1,344 پست
کتاب مورد علاقه : ghazal,ashegham bash حالت من : | دوست میداریم احسان جون | ||||||||
| | |
| | #82 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه!
تشکرها: 272
تشکر شده 708 بار در 543 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب! حالت من : | مرسی. نمیدونستم ازدواج کرده. | ||||||||
| | |
| | #83 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
کتاب مورد علاقه : غزال-هم خونه-رمان خودم حالت من : | ممنونمممممممممم | ||||||||
| | |
| | #84 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | همسر خوبی هم داره ماشالا |
| | |
| | #85 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹
تشکرها: 1,351
تشکر شده 479 بار در 294 پست
کتاب مورد علاقه : رکسانا-تقدیراین بود ک- حالت من : | مرسیووووووووووووووو دلــــَــ م خیلـے گرفتــِ ه ! دلــــَـ م یـﮧ آرامش ِ واقعــے و یـﮧ خنــدهـ از تـﮧ ِ دل می خواد ! آرامشــے ڪـﮧ بعدش طوفانـے در ڪـار نباشه ! خنــده اے ڪـﮧ بعدش بغض و گریـﮧجاش رو نگیره ! | ||||||||
| | |
| | #86 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: روي سرزمین خدا
تشکرها: 2,312
تشکر شده 28,510 بار در 340 پست
حالت من : | آخی نازیی هرگز نمي گيرد كسي در قلب من جاي تو را هرگز نديدم بر لبي لبخند زيباي تو را خورشيد عشق تو هنوز سوزد مرا سر تا زپاي در كوي راه زندگي روشن كند راه مرا | ||||||||
| | |
| | #87 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
تشکرها: 261
تشکر شده 588 بار در 326 پست
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | مرسی ممنون قشنگ بود و این دنیا پر است ازصدای پای آدم هایی که در حالی که تورا می بوسند در ذهن خود طناب دار تو را می بافند ............. ![]() زیباترییین سسللاامم طلوع خورشیدعشششق است و من آن را بدون غروبش تقدیم تو می کنم ![]() هر گاه شادم یادتو غمگینم می کند هرگاه غمگینم یاد تو شادم می کند پپس هر دو را دوست دارم چون حکایت از تو می کند ![]() دوستت دارم" را برای هر دویمان فرستادی ، هم من ، هم او ، خیانت میکردی یا عدالت ؟ | ||||||||
| | |
| | #88 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 33
تشکر شده 55 بار در 44 پست
کتاب مورد علاقه : Each book is worth reading once حالت من : | جالب بود، ممنون ... اما زیاد واضح هم نبود! Be inverted to live | ||||||||
| | |
| | #89 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 560
تشکر شده 710 بار در 335 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | با اینکه تکراری بود اما سپاس جالب است دل من پر درد است و وزبانم پر از حرف اما هر روز یادداشت هایم کوتاهتر میشود....چرا؟؟؟؟نمیدانم..... شاید بخاطر این است که بعضی حرف ها اگر نوشته شوند پوچ می شوند. | ||||||||
| | |
| | #90 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: آن طرفتر ز جنگل انبوه
کتاب مورد علاقه : همخونه و یادم نمیاد | مرسی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| احسان, امیری, خواجه, درکنسرت, رضا, صادقی, عکس, وهمسرش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |