| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 2,452
تشکر شده 5,351 بار در 946 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و همخونه حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نگـــــــران نباش، حــــال مـــن خـــــــوب اســت بــزرگ شـــده ام … دیگر آنقـــدر کــوچک نیستـم که در دلــــتنگی هـــایم گم شــــوم آمـوختــه ام، که این فـــاصــله ی کوتـــاه، بین لبخند و اشک نامش ” زندگیست ” آمــوختــه ام که دیگــر دلم برای ” نبــودنـت ” تنگ نشــــود… راســــــتی، بهتــــــــــر از قبل دروغ می گویــــم… ” حــــال مـــن خـــــــوب اســت ” … خــــــوبِ خــــوب… | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 2,902
تشکر شده 2,638 بار در 546 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | اینا تو ایرانم اومده؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 2,452
تشکر شده 5,351 بار در 946 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و همخونه حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,755
تشکر شده 800 بار در 355 پست
کتاب مورد علاقه : ربــه کا حالت من : | مرسی ولی من هیچوقت عروسک بازی نمیکردم همیشه عروسک هامو جلوی آینه کچل میکردم فکر میکردم موهای اونا هم بلند میشه همه عروسک های خواهرامو هم همینطور ![]() دو هفته پیش مامانم رفته بود اصفهان وقتی برگشت دریغ از یه دونه گز یا پولکی که برامون آورده باشه! امروز واسمون مهمون اومده بود،مامانم خونه نبود زنگ زده میگه: یه چای دم کن،بعد برو توی اتاق من،توی کمد لباسام پشت چمدون سیاهه یه بالش آبیه اونو بردار! زیرش یه ملافه ی سبزه،اونم بردار! زیرش یه ساکِ کوچیکِ قهوه ایه،بازش کن! توش یه ساک زرشکیه،اونم باز کن! توی اون ساک زرشکیه لای یه پارچه زرد یه پلاستیک بنفشه! از توی پلاستیک یه بسته سوهان عسلی بردار با اون چای که دم کردی بذار جلوی مهمونا تا من بیام جاشو دوباره عوض کنم! حواست باشه دست به گز و پولکی ها بزنی با من طرفی ..! ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : 021
تشکرها: 2,088
تشکر شده 873 بار در 424 پست
حالت من : | خیلی ناز بودن با باربی قبلی متفاوتن مرسی وقتی دو عاشق از هم جدا میشن ... دیگه نمیتونن مثل قبل دوست باشن ... چون به قلب همدیگه زخم زدن ... نمیتونن دشمن همدیگه باشن ... چون زمانی عاشق بودن ... تنها میتونن آشناترین غریبه برای همدیگه باشن ... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹
تشکرها: 27,279
تشکر شده 14,145 بار در 3,155 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 5,385
تشکر شده 26,253 بار در 7,247 پست
حالت من : | چه لبایی دارن ولی من اون مدل قبلی ها رو بیشتر دوست داشتم نیازی به انتقام نیست فقط منتظر بمان ... آنها که آزارت می دهند ... سرانجام به خود آسیب می زنند ... و اگر بخت مدد کند | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 11,184
تشکر شده 5,819 بار در 1,079 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر.. حالت من : | اینا باربی نیستن براتز ان دلم می خواد دوباره بچه شم تا با اینا ها بازی کنم در خود فرو میروم... باتلاق غریبه و آشنا نمیشناسد... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر اسمان خدا
تشکرها: 1,175
تشکر شده 1,234 بار در 443 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | ممنون ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : هرجا که بتونم تنها باشم
تشکرها: 9,587
تشکر شده 14,071 بار در 1,197 پست
کتاب مورد علاقه : سینوهه حالت من : | باربی خودمونو عشق است یادش به خیر بالا سر مامانمون وای میایستادیم تا واسش لباس بدوزن کی توی قلبت جای من اومد ♥ اسممو از تو خاطر تو برد ♥ کی بوده اینقدر اینقده راحت ♥ باعثش بود که خاطراتمون مرد ♥ چی شده حالا که از این دنیا ♥ زندگی رو بدون من میخوای ♥ چه جوری میشه چه جوری میتونی ♥ میتونی با خودت کنار بیای..... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| باربی, خیلی, عکس, ناز, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |