| |||
| | #71 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشین همگی ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| |
| | #72 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 34,137
تشکر شده 67,373 بار در 1,766 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی خسته نباشید ![]() | ||||||||
| |
| | #73 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال درسی و دانشجویی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی ........................همگی خسته نباشین! روزگاری است در اين گوشه پژمرده هوا ، هر نشاطی مرده است دست جادويی شب ، در به روی من و غم میبندد... میكنم هر چه تلاش ، او به من می خندد نقشهايی كه كشيدم در روز ، شب ز راه آمد و با دود اندود طرحهايی كه فكندم در شب ، روز پيدا شد و با پنبه زدود ديرگاهی است كه چون من همه را ، رنگ خاموشی در طرح لب است جنبشی نيست در اين خاموشی ، دستها پاها در قير شب است! |
| |
| | #74 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 13,051
تشکر شده 28,618 بار در 637 پست
کتاب مورد علاقه : با بهار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی رمان بعدا اسم می ذارم http://www.forum.98ia.com/t264502.html رمان ترس از عشق http://www.forum.98ia.com/t180706.html دوست داشتن را باید از دختر بچه ها یاد گرفت. آنها در مقابل محبتی که به عروسک خود می کنند از او انتظار محبت متقابلی ندارند آنها بدون هیچ توقعی عروسکشان را دوست دارند و دوست داشتن واقعی یعنی همین. | ||||||||
| |
| | #75 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ناکجاآباد
(View Stats)
تشکرها: 15,674
تشکر شده 38,597 بار در 5,137 پست
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همگی خسته نباشید کاش خدا منو ببینه، ببینه چه گیج و خسته ام دستمو محکم بگیره ، بگه که نترس، من هستم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #76 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین آریایی ها
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گیس سیاه سردار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشید دست همتون درد نکنه ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید از مدیر سایت ، مدیر ارشد ، مدیران بخش و همکاران عزیز خواهش میشه دفعه ی بعدی که لازم دیدند اخطار بدند براش تاریخ انقضا بزارند .. شاید زودتر از اون چه که فکر بکنید اشتباهاتشو یاد بگیره .. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #77 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 42,469
تشکر شده 16,718 بار در 1,167 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون همگی و خسته نباشید. ![]() اگه تازگی یه کتاب خوندید، با ما هم شریک بشید لطفا: خانه کتاب فرشته ی نگهبان | پاتریشیا ویلسون | ترجمه ی Yasnaaaa کاربر انجمن هستي من | كريستين هيگينز | مترجمين نود و هشتي تقسیم عادلانه | نازلی گلستان کاربر سایت | ||||||||
| |
| | #78 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 31,115
تشکر شده 94,803 بار در 3,734 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشید همگی مرسی | ||||||||
| |
| | #79 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 10,619
تشکر شده 29,336 بار در 749 پست
کتاب مورد علاقه : آن سوی نیمه شب | بدون امتیاز : 0 امتیاز همگی خسته نباشیم... | ||||||||
| |
| | #80 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,000
تشکر شده 197,247 بار در 18,583 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز تشکر مجدد قفل دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تايپ, رقص, ققنوس, ماندانا, مطیع, نود, هشتيا, و, گروهي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |