| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: قزوین
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال-بوسه ی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سللللللللللللام همون طور که از عنوان این موضوع مشخصه با اخرین حرف اسم این فیلم یه فیلم دیگه نام ببرید. درباره ی الی بار اخر من ورق را با دلم بر مي زنم! بار ديگر حكم كن! اما نه بي دل!با دلت دل حكم كن! هر كه دل دارد بياندازد وسط! دل كه روي دل بيففتد عشق حاكم مي شود! پس به حكم عشق بازي مي كنيم! ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: قزوین
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال-بوسه ی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یس من............. | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز نارنيا............... Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: تــــــــــهـــــــــران
(View Stats)
تشکرها: 451
تشکر شده 653 بار در 365 پست
کتاب مورد علاقه : نماد گمشده حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اين ترانه عاشقانه نيست so close no matter how far couldnt be much mor from the heart forever trusting who we are and nothing else matters | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال-بوسه ی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این ترانه عاشقانه نیست.................. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: هر جا که دل انجاست
(View Stats)
تشکرها: 18,017
تشکر شده 17,958 بار در 2,139 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز troy......... زندگی باور میخواهد ان هم از جنس امید که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد یک امید قلبی به تو گوید که خدا هنوز هست ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: قزاقستان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ان سوی خیال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ی نمیدونم اخه من اینجام............. کاش میدانستم بعد از مرگم اولین اشک از چشمان چه کسی جاری میشود و اخرین سیاه پوشی که مرا به فراموشی میسپارد کیست تا قبل از مرگم جانم را فدایش کنم --------------------------------------------------- عضو گروه انفجار ستون و ضد پسر ها ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: هر جا که دل انجاست
(View Stats)
تشکرها: 18,017
تشکر شده 17,958 بار در 2,139 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز mama mia!....... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال-بوسه ی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز a cinderella story..... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 1
تشکر شده 37 بار در 12 پست
کتاب مورد علاقه : پریچهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز year one...... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آخرین, اخرین, اسم, این, با, بگو, بگو؟, حرف, دیگه, فیلم, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |