| |||
| | #961 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: چه فرقی میکنه
(View Stats)
تشکرها: 281
تشکر شده 49 بار در 30 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ورود اقايان ممنوع | ||||||||
| | |
| | #962 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: غار تنهایی
(View Stats)
تشکرها: 213
تشکر شده 152 بار در 63 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عاشق شدی نترس رفته است و مهرش از دلم برون نمیرود ای ستاره ها چه شد که او مرا نخواست؟ ای ستاره ها،ستاره ها،ستاره ها پس دیار عاشقان جاودان کجاست؟ | ||||||||
| | |
| | #963 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: دنیای مجازی !!
(View Stats)
تشکرها: 764
تشکر شده 261 بار در 194 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن !!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سوت پایان ......... اگر سراب دیدی تظاهر کن که ازش آب خوردی و رد شو,نذار به دروغش افتخار کنه... اینجا زمین است, زمین گرد است ! تویی که مرا دور زدی ........ فردا به خودم خواهی رسید!!!!!! حال و روزت دیدنیست............ | ||||||||
| | |
| | #964 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: hamedan
(View Stats)
تشکرها: 30
تشکر شده 45 بار در 19 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نرگس... | ||||||||
| | |
| | #965 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: نوشهر
(View Stats)
تشکرها: 17
تشکر شده 118 بار در 29 پست
کتاب مورد علاقه : شازده كوچولو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سنتوری.... | ||||||||
| | |
| | #966 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: چه فرقی میکنه
(View Stats)
تشکرها: 281
تشکر شده 49 بار در 30 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز يك خوشكل و هزار مشكل ویرایش توسط رولا : ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۵۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #967 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی زیر آسمون آبی
(View Stats)
تشکرها: 1,954
تشکر شده 1,132 بار در 560 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لورل و هاردی........... در بی کرانه زندگی دو چیز افسونم کرد: آبی آسمان که می بینم و می دانم نیست و خدایی که نمی بینم و می دانم هست. " دکتر شریعتی" | ||||||||
| | |
| | #968 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: س.ب ( سراوان)
(View Stats)
تشکرها: 326
تشکر شده 179 بار در 121 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یک جنایت منصفانه | ||||||||
| | |
| | #969 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خرمگس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هانیبال.................... رمان های در حال تایپ من: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان هایی که خیلی دوست دارم: رمانی که پیشنهاد می کنم بخونین: | ||||||||
| | |
| | #970 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: *اصــفــهــان*
(View Stats)
تشکرها: 450
تشکر شده 739 بار در 182 پست
کتاب مورد علاقه : ارباب حلقه ها و.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لانه ی خرگوش...... به علاوه ی خدا که باشی منهای مشکلات زندگی می کنی .. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آخرین, اخرین, اسم, این, با, بگو, بگو؟, حرف, دیگه, فیلم, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |