| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: my dreams
(View Stats)
تشکرها: 21,105
تشکر شده 6,745 بار در 1,408 پست
کتاب مورد علاقه : Phantom of the Opera in Paris | بدون امتیاز : 0 امتیاز eclips......... حالا راه تو دوره دل من چه صبوره کاشکی بودی و می دیدی زندگیم چه سوت و کوره | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 11,495
تشکر شده 4,123 بار در 1,051 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ساحره من همون maaah هستم | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: my dreams
(View Stats)
تشکرها: 21,105
تشکر شده 6,745 بار در 1,408 پست
کتاب مورد علاقه : Phantom of the Opera in Paris | بدون امتیاز : 0 امتیاز honey...... | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جایی همین ورا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری / گندم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز you and me ساکت که می مانی، می گذارند به حساب جواب نداشتن تو! عمرا بفهمند که داری جان می کنی تا حرمت ها را نگه داری... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید میدانی؟! دنیای عجیبی ست ... همین قدر که من از تو دورم ، بس است برای عجایبش ...! عجایب دیگر دنیا را نمی خواهم. | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: قزاقستان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ان سوی خیال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میم مثل مادر ببخشید e نمیدونم کاش میدانستم بعد از مرگم اولین اشک از چشمان چه کسی جاری میشود و اخرین سیاه پوشی که مرا به فراموشی میسپارد کیست تا قبل از مرگم جانم را فدایش کنم --------------------------------------------------- عضو گروه انفجار ستون و ضد پسر ها ![]() | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: کنار دریا زیر آسمان آبی
(View Stats)
تشکرها: 5,351
تشکر شده 20,671 بار در 2,047 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه، شطرنج عشق | بدون امتیاز : 0 امتیاز rock the city دست من نیست نفسم از عطر تو کلافه می شه لحظه ای که حسی از تو به دلم اضافه می شه | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: قزوین
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال-بوسه ی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز enemy at the cates بار اخر من ورق را با دلم بر مي زنم! بار ديگر حكم كن! اما نه بي دل!با دلت دل حكم كن! هر كه دل دارد بياندازد وسط! دل كه روي دل بيففتد عشق حاكم مي شود! پس به حكم عشق بازي مي كنيم! ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بحث و گفتگو تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: بهشت دنیا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز super man .... | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 41
تشکر شده 402 بار در 154 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز Nine and a Half Weeks زندگی گرمی دلهای به هم پیوسته اس ********** تا در آن دوست نباشد همه درها بسته اس سال نو مبارك | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جایی زیر چتر خدا-تهران
(View Stats)
تشکرها: 31
تشکر شده 250 بار در 110 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز saw....... [CENTER] باران رحمت خدا می بارد ، تقصیر منه که کاسه ام رو بر عکس گرفته ام. ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آخرین, اخرین, اسم, این, با, بگو, بگو؟, حرف, دیگه, فیلم, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |