| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 2,452
تشکر شده 5,351 بار در 946 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و همخونه حالت من : | نگـــــــران نباش، حــــال مـــن خـــــــوب اســت بــزرگ شـــده ام … دیگر آنقـــدر کــوچک نیستـم که در دلــــتنگی هـــایم گم شــــوم آمـوختــه ام، که این فـــاصــله ی کوتـــاه، بین لبخند و اشک نامش ” زندگیست ” آمــوختــه ام که دیگــر دلم برای ” نبــودنـت ” تنگ نشــــود… راســــــتی، بهتــــــــــر از قبل دروغ می گویــــم… ” حــــال مـــن خـــــــوب اســت ” … خــــــوبِ خــــوب… | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !Mehrabune topol, #SamaneH#, *dream*, *emo girl*, *negin*, abgine6620, asal 994, behnazhmz, bella94, breathe, chimeh, e.melorina.s, hamsafar tanha, jess!can!lz, jooo jooo, luna.brillante, magzoob, malihe ranjbar, matchless, matin-tanha, NO ONE, RaheBipayan*, RED STAR, reliable, s.m69, S@H@R_70, sahara2, sistana98, sky daughter, S_64, vampire spy, ارشا, جان کریستوفر, دختراسمان, لحظه, لی لی تنها, ویدیلیا, گل ارکیده, گیتی |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 19
تشکر شده 112 بار در 78 پست
| چقدرم خوشگله...... چقدر زود دير شد . شايد فردا وضع بهترشد..... اما فردا همين ديروز بود كه سپرى شد..... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 1,283
تشکر شده 4,414 بار در 933 پست
حالت من : | خیلی بی مزه بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : سرزمین تنهایی
تشکرها: 3,760
تشکر شده 3,387 بار در 875 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب سپهری... حالت من : | تکه والا ....نمی گی دخترای سایت عاشق میشن خورحم کن به دل ما خدایا شکرت ![]() | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) |
| کاربر خودمونی ![]() | طفلك،قيافه كه دست ادم نيست! |
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰
تشکرها: 5,300
تشکر شده 2,171 بار در 1,058 پست
حالت من : | کاملا حق با شماست،خیلی خوشگله!!!!!!!! | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : مهم منم نه جایی که هستم
تشکرها: 10,706
تشکر شده 8,589 بار در 2,121 پست
کتاب مورد علاقه : فلسفی.. حالت من : | مرض!این همه با علاقه و کنجکاوی اومدیم انوخ.... با عرض سلام! به دلیل بی احتیاطی و جعل امضا از دادن امضا به هر بنی بشری معذرویم! بدرود! ![]() http://www.raha-lucky.blogfa.com/ | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : tehran
تشکرها: 1,592
تشکر شده 9,665 بار در 903 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر حالت من : | عجب سلیقه ای داریااا.تحسینت میکنم | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : بندر گز-گرگان
تشکرها: 490
تشکر شده 1,017 بار در 531 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | لبخند ژوکوندش منو کشته...... ...این نیز بگذرد | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت معنوی ایران
تشکرها: 38,085
تشکر شده 25,661 بار در 3,982 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن خیلی... حالت من : | خداییش خیلی زشته | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انتخاب, ایرانی, ترین, خوشگل, شد, پسر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |