| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران دوست داشتنی
تشکرها: 18,956
تشکر شده 361,486 بار در 2,699 پست
حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز پولانسکی، سینماگر لهستانی – فرانسوی، در نخستین گفتوگوی تلویزیونی بعد از حبس خانگیاش در سوییس، گفت که از داشتن رابطه جنسی غیرقانونی با دختری زیر سن قانونی پشیمان است. به گزارش البرز نیوز، برنده جایزه اسکار در گفتوگویی که روز یکشنبه در تلویزیون سوییس پخش شد، گفت: ۳۳ سال است که پشیمانم. البته که پشیمانم. رومن پولانسکی در سال ۱۹۷۷ در آمریکا به اتهام داشتن رابطه جنسی با سامانتا گیمر ۱۳ ساله مجرم شناخته شد. او در سال ۱۹۷۸، ۴۲ روز را در زندانی در آمریکا سپری کرد و پس از شنیدن شایعاتی مبنی بر اینکه قاضی میخواهد بار دیگر، و این بار برای مدتی طولانیتر او را به زندان محکوم کند، در شب صدور حکم، از آمریکا گریخت. رومن پولانسکی دیگر هیچگاه به آمریکا بازنگشت و در مراسم اسکار سال ۲۰۰۳ برای دریافت جایزه بهترین کارگردانی برای فیلم پیانیست حضور نیافت. او در سال ۲۰۰۹ در زوریخ دستگیر شد و پس از نزدیک به ده ماه حبس خانگی در ۱۲ ژوئیه ۲۰۱۰ آزاد شد. رومن پولانسکی تاکنون بارها از سامانتا گیمر پوزش خواسته و در دهه ۹۰ نیز در دادگاهی به حل و فصل پرونده شکایت سامانتا پرداخت. در سال ۲۰۰۳ سامانتا گیمر که در این مدت خانواده تشکیل داده است، اعلام کرد پولانسکی را بخشیده است و از دادگستری کالیفرنیا درخواست کرد که این پرونده بسته شود. اما دادگستری کالیفرنیا اعلام کرد که از نظر حقوقی پرونده پولانسکی همچنان باز است. رومن پولانسکی که کارگردانی فیلمهایی نظیر تس و بچه رزمری را در کارنامه خود دارد، در رومن پولانسکی: یک فیلم مموآر که در زمان حبس خانگیاش ساخته شده گفته است: سامنتا گریمر قربانی مضاعف است. قربانی من و قربانی مطبوعات. او در گفتوگو با شبکه سوییسی تی اس آر از گذشته دردناک خود هم سخن گفت و از جمله به دورانی اشاره کرد که در جنگ جهانی دوم، زمانی که یک کودک یهودی بود، در یک گتوی لهستانی زندگی میکرد. بخشی از سخنان او نیز به ماجرای قتل همسرش شارون تیت در سال ۱۹۶۹ اختصاص داشت. رومن پولانسکی گفت: من به مرگ عادت دارم، کمی شبیه جراحها که به دیدن شکم بازشده عادت دارند. پولانسکی از کشور سوییس تشکر کرد که دادگاهش درخواست آمریکا را برای استرداد به آمریکا نپذیرفت. او گفت: ملت شما صاحب ارزشهایی است که در سایر نقاط دنیا رو به نابودی است. رومن پولانسکی در این گفتوگو گفت:من تحمل مصلحتسنجی را که زشتیهای همه ما را زیر یک پوشش پنهان میکند ندارم. همه ما شبیه هم هستیم، با تعداد کمی استثنا مثل من که این پوشش برای آنها کمی نازکتر میشود. هفته گذشته رومن پولانسکی جایزه یک عمر دستاورد هنری را با دو سال تاخیر، از جشنواره فیلم زوریخ دریافت کرد. | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, *sami.l*, anana, degeer, fereshte.h, hala, hanye, kolonel, lale joon, meysan, mozhmozh, nimar123, S_64, tatar, { }, ~pArnYa~, بازیگوش, برادپیت, خانم فسقلی, دارابي, دختر رویایی, نی لو فر, کوروش بزرگ, ܓܨبردیاܓܨ, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : گرگان..تورویاهام وپاتوقم که خیلی وقته بهش سر نزدم..
تشکرها: 608
تشکر شده 625 بار در 244 پست
کتاب مورد علاقه : حافظ..زیادن.. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در موردش خوندم...ادم عجیبیه.... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : ایران
تشکرها: 14,217
تشکر شده 277,012 بار در 1,500 پست
کتاب مورد علاقه : خرمگس حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز چه جالب ابن همه تحت تعقیب بوده | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 7,695
تشکر شده 28,350 بار در 3,444 پست
کتاب مورد علاقه : رمان-تاریخ-علمی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز واقعا که حالا افتخار هم می کنه که پشیمونه لابد پشیمون بودنش را یه مزیت برای شخصیت خودش می دونه چه گناهی را به جای آوردیم ای مادر تا دو بار بمیریم یک بار در زندگی بمیریم و دیگر بار در مرگ زهر تاوان (رمانی که من عاشقشم) لمس واژه عشق(رمان دوست گلم سارا) نقطه ای در تاریکی(رمان جدید سارا) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : ديگه ديگه
تشکرها: 162
تشکر شده 394 بار در 245 پست
کتاب مورد علاقه : غافله دل حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نميدونم چي بگم از بس كه اينا................................ think about that you living in glass world so trying not throw ston to anyone because the thing that will be broken is your word[/CENTER ![]() | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 268
تشکر شده 1,924 بار در 478 پست
کتاب مورد علاقه : سرمه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اووووووووووههههههههه این که خیلی قدیمیه. | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : فعلا ایران
تشکرها: 766
تشکر شده 566 بار در 269 پست
کتاب مورد علاقه : داوینچی کد حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من هیچ لذتی در تجاوز نمیبینم هیچ فرقی هم در اندام یک دختر 18 ساله با 13 ساله نمیبینم واقعا چرا ؟!؟!؟!؟!؟!؟ من واقعا از دیدن فیلم پیانوش لذت بردم و اصلا باورم نمیشه یکی عاشق هنر باشه و ... برای خودم متاسف شدم همیشه اسم تو بوده اول و آخر حرفام بس که اسم تو رو خوندم بوی تو داره نفسهام عطر حرفای قشنگت عطر یک صحرا شقایق تو همون شرمی که از اون سرخه گونه های عاشق | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران دوست داشتنی
تشکرها: 18,956
تشکر شده 361,486 بار در 2,699 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آره من خودم نمیدونستم خوندم شوکه شدم فیلماش عالین!!!! .... | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تهـــــران
تشکرها: 588
تشکر شده 652 بار در 245 پست
کتاب مورد علاقه : هنوز چاپ نشده حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ![]() شیوه ی جدید مشاعره...! http://www.forum.98ia.com/t361122.html بارکد کشورها: http://www.forum.98ia.com/t349155.html | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت
تشکرها: 384
تشکر شده 774 بار در 304 پست
کتاب مورد علاقه : ابی ترین احساس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پولانسکی چطور تونسته به یه دختر13 ساله تجاوز کنه ![]() این روزا ادم چه خبرایی میشنوه khodam parandamat vaghti dar sher hayam balat dadam Hala range aseman haye digar ra be rokham mikeshi??? ![]() | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| به, تجاوز, جنسی, دختر, ساله, عکس, معروف, کارگردان, ۱۳ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |