| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر حالت من : | پست بسیار مفید : +41 امتیاز اینجام نظرتون رو راجعبه امضای کاربر قبلی بگین! ![]() یعنی امضاش چی می خواد بگه؟ بخند تا دنیا به روت بخنده ![]() کاش تنها یک خاطره برای ماندنمان کافی بود دیرگاهیست که خاطره ها کوتاه و رنگارنگ شده اند ::در سایت چه خبر است:: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید جهت بالا بردن فرهنگ فروم استفاده کنیدیادمان باشد که قرآن یک کتاب آسمانیست ویرایش توسط thunder555 : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۹ در ساعت ۰۷:۲۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: دریاچه ی ارواح
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هری پاتر،د حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز آموزنده س!!!! می خواد بگه که غصه ی لین دنیا رو نخور و بخند! [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ![]() [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز غمگینه ولی قشنگه | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: دریاچه ی ارواح
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هری پاتر،د حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حقیقته محضه! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 583
تشکر شده 1,654 بار در 494 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز غمگینه.همین بچه ها توروخدا ما کنکوری هارو هم دعا کنید...یعنی آدم سگ بشه کنکوری و پیش دانشگاهی نشه | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کمباد بود چی بود اسمه گیمه inanmak yolun yaris'de |
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: ...
(View Stats)
تشکرها: 16,310
تشکر شده 29,258 بار در 3,229 پست
کتاب مورد علاقه : ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من نميتونم معني كنم ![]() نظري ندارم دیـگران را همانـگــونه که هسـتند بپذیریــد! [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: غرب تهران
(View Stats)
تشکرها: 5,703
تشکر شده 2,379 بار در 878 پست
کتاب مورد علاقه : گل مریم من حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی قشنگه این شریعتی واقعا معرکه بود ما برای پرسیدن نام گلی ناشناس چه سفرها کرده ایم ، چه سفر ها کرده ایم ما برای بوسیدن خاک سر قله ها چه خطرها کرده ایم ، چه خطر ها کرده ایم ما برای آنکه ایران گوهری تابناک شود خون دلها خورده ایم ، خون دلها خورده ایم ما برای آنکه ایران خانه ی خوبان شود رنج دوران برده ایم ،رنج دوران برده ایم ما برای بوییدن گل نسترن چه سفر ها کرده ایم ، چه سفر ها کرده ایم ما برای نوشیدن شورابه های کویر چه خطر ها کرده ایم ، چه خطر ها کرده ایم ما برای خواندن این قصه ی عشق به خاک خون دلها خورده ایم ، خون دلها خورده ایم ما برای جاودانه ماندن این عشق پاک رنج دوران برده ایم ، رنج دوران برده ایم……. | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سایه اسمون
(View Stats)
تشکرها: 1,433
تشکر شده 4,487 بار در 2,265 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بااااااااااااااااااااااری ک. ![]() توپه توپ. کلاس ریاضی بود ./ معلم روی تخته 2 خط موازی رسم کرده بود/ خط اول نگاهی به خط دوم انداخت و گفت : ما میتونیم با هم خوشبخت بشیم./ خط دوم گفت : آره ، میتونیم خط کشی یک جاده باشیم و یا خط نیمکت یک پارک و با هم تا آخر جهان زندگی کنیم.../ در همین زمان معلم گفت : دو خط موازی هیچ وقت بهم نمیرسند./ و بچه ها هم تکرار کردند:/ دو خط موازی هیچ وقت بهم نمیرسند/ فرناز-15 [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال عکس ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واسه عاشقاس [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] چه کسی میگوید که من هیچ ندارم...؟ من چیزهای با ارزشی دارم ....! حنجره ای برای بغض ... چشمانی برای گریه... لبهایی برای سکوت... دستهایی برای خالی ماندن... پاهایی برای نرفتن.... شبهایی بی ستاره.... پنجره ای به سوی کوچه بن بست... و وجودی بی پاسخ..... |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امضاء, به, راجع, راجعبه, قبلی, نظرت, چیه؟, کاربر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |