| |||
| | #5001 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: دهکده عشق
(View Stats)
تشکرها: 1,243
تشکر شده 1,850 بار در 661 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگر حرفی برای گفتن باقی نماند چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آنکه مست آمد و دستی به دل ما زد و رفت خواست تنهایی ما را به رخ ما بکشد ... | ||||||||
| | |
| | #5002 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 17
تشکر شده 62 بار در 29 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فیلسوفی؟ | ||||||||
| | |
| | #5003 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: پشت سرت
(View Stats)
تشکرها: 12
تشکر شده 55 بار در 19 پست
کتاب مورد علاقه : ........... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی قشنگ بود | ||||||||
| | |
| | #5004 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جایی....!!!
(View Stats)
تشکرها: 260
تشکر شده 144 بار در 80 پست
کتاب مورد علاقه : بادبادک باز،من او حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() ![]() ![]() نفر قبلیم امضا ندارههههههههههههههه!!!!!!!! چو کنم؟؟؟؟!!!!! وقتی جهان از ریشه جهنم و ادم از عدم وسعی از ریشه های یاس میاید وقتی که یک تفاوت ساده در حرف کفتار را به کفتر تبدیل میکند باید به بی تفاوتی واژه ها و واژه های بی طرفی مثل نان دل بست نان را از هرطرف که بخوانی نان است! "قیصر امین پور" | ||||||||
| | |
| | #5005 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: گرگان
(View Stats)
تشکرها: 10
تشکر شده 322 بار در 185 پست
کتاب مورد علاقه : فقط کتاب های تست حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جالب بود مخصوصا نان رو از هر طرفی بخونی نان است کاغذ سفید راهر چقدر هم که تمیز و زیبا باشد ، کسی قاب نمی گیرد. برای ماندگاری در ذهن باید حرفی برای گفتن داشت. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5006 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 56
تشکر شده 1,588 بار در 690 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی جالب بود | ||||||||
| | |
| | #5007 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 14,007
تشکر شده 13,589 بار در 2,595 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز جالب بود اورین برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5008 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 3,154
تشکر شده 804 بار در 374 پست
کتاب مورد علاقه : برایم بمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوبه.......... | ||||||||
| | |
| | #5009 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: یزد
(View Stats)
تشکرها: 2,229
تشکر شده 2,448 بار در 169 پست
کتاب مورد علاقه : طالع نحس.قصه عشق. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این که امضا نداره. چی بگم؟؟؟ هرگزدلم کم و بیش غم نداشت آری نداشت غم که بیش و کم نداشت در دفتر زمانه فتد نامش از قلم هر ملتی که مردم صاحب قلم نداشت در پیشگاه اهل خرد نیست محترم هر کس که فکر جامعه را محترم نداشت با آن که حبیب و جام من از مال و می تهی است ما را فراغتی است که جمشید جم نداشت انصاف و عدل داشت موافق بسی ولی چون فرخی موافق ثابت قدم نداشت زنده یاد فرخی یزدی | ||||||||
| | |
| | #5010 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: همه جای ایران سرای من است
(View Stats)
تشکرها: 1,036
تشکر شده 1,448 بار در 442 پست
کتاب مورد علاقه : رازم را نگه دار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قشنگ بود البته همه سخن های دکتر شریعتی قشنگه برای تا ابد ماندن باید رفت.....گاهی به قلب کسی....گاهی از قلب کسی ![]() ![]() ![]() نگین:20 از گلستان | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امضاء, به, راجع, راجعبه, قبلی, نظرت, چیه؟, کاربر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |