| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 834
تشکر شده 1,671 بار در 662 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.رایکا. زیان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا حرف حق میدونم که یه روزی یکی از همین روزا یکی با موی سیا میاد از پشت همین ستاره ها و دل ِ من رو می بره من می دونم که یه روزی یه فرشته یا پری از اونا که یدونس اونم فقط تو قصه هاس چشاشون مشکیه و موشون سیاس میاد از پشت همین ستاره ها و دل من رو می بره سحر 20 تهران | ||||||||
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قربون شما عزيزم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز و سکوت بالاترین واژه است...... پر معنی و تامل برانگیزه گاهی سکوت پرمعنا تر از هر حرفی ست........ | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنونم دوست عزيز ولي من از امضا شما چيزي متوجه نشدم ببخشين آيكيوم نم كشيده | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دقیقا موافقم ولی گاهی سکوت هم راهی به جایی نمیبره | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 834
تشکر شده 1,671 بار در 662 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.رایکا. زیان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تایپیکو بخون بابایی ولی یا من اسمه دواء و ذکره شفاء واقعآ موثره ها | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بله با شما موافق هستم يا من اسمه دواء و ذكره شفا | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: شهر من گم شده است من با تب خانه ای در طرف دیگرشب ساخته م
(View Stats)
تشکرها: 56,484
تشکر شده 38,301 بار در 7,649 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی در پیش رو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پر معنا ترین چیز سکوته ببخشیدم اگر، صبر من کم بود و خطای تو زیاد , اگر تحمل من اندک بود و اشتباهاتِ تو بی شمار! ببخشیدم اگر,صدای گریه شبانه ام خوابت را آشفت ,اگر دیدن اشکهای من دلت را آزرد ! ببخشیدم اگر , من پر از عشق بودم و تو پر از نفرت,اگر بخشیدن عادت من بود و خصلت تو نبخشیدن! ببخشیدم، به خاطر این همه دوستت داشتن...به خاطر تا آخرین نفس پایِ تو ایستادن! ![]() | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عجب دوستان همه از اين سكوت خششون اومدا اتفاقا در اتاق كارم اين نوشته رو روي سر خودم زدم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امضاء, به, راجع, راجعبه, قبلی, نظرت, چیه؟, کاربر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |