| |||
| | #18071 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: بی سرزمین تر از باد
(View Stats)
تشکرها: 7,683
تشکر شده 15,208 بار در 1,868 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب بود همشون فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن لینک نقد : فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب من حواسم به تو بود و تو دلت سر به هوا... | ||||||||
| | |
| | #18072 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: گیلان
(View Stats)
تشکرها: 1,277
تشکر شده 1,182 بار در 653 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من این جمله از دکتر شریعتی رو خیلی دوست دارم... حالا که میروی اهسته برو... هر قدمت دورتر... نفسم تنگ تر.. بگذار چشمم اهسته اهسته... ندیدنت را بیاموزد... | ||||||||
| | |
| | #18073 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 3,223
تشکر شده 2,735 بار در 1,600 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی قشنگه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #18074 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: خونمون
(View Stats)
تشکرها: 1,118
تشکر شده 965 بار در 412 پست
کتاب مورد علاقه : گیسو-پنجره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چي بگم اخه..... ![]() ![]() به دلیل حجم زیاد ویرایش شد / شبنم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #18075 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: سلسله جزاير خندان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-دهل | بدون امتیاز : 0 امتیاز نوشته بالای عکس قشنگ بود | ||||||||
| | |
| | #18076 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: HamIn jAha
(View Stats)
تشکرها: 2,225
تشکر شده 2,334 بار در 1,501 پست
کتاب مورد علاقه : HamKhonE...An nimE DigaR va ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی خوشگله تـــــــو را به رخ تمام شقایق ها میکشم و میگویم... آری تا گل من هست زندگیــــ ـ ـ ـ باید کرد ... لمس واژه ی عشق (ساحلی کاربر انجمن) http://www.forum.98ia.com/t492087.html ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #18077 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: سلسله جزاير خندان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-دهل | بدون امتیاز : 0 امتیاز فداش شم امضاش هم مثل خودش شیرین | ||||||||
| | |
| | #18078 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 3,223
تشکر شده 2,735 بار در 1,600 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #18079 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-دهل | بدون امتیاز : 0 امتیاز فداش بشم عشق آجی دیگه فقط بخنده دنیا رو میده به آجی | ||||||||
| | |
| | #18080 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: گیلان
(View Stats)
تشکرها: 1,277
تشکر شده 1,182 بار در 653 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیییییییییییییلی قشنگه... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امضاء, به, راجع, راجعبه, قبلی, نظرت, چیه؟, کاربر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |