| |||
| | #101 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Dalane Behesht \ Barzakh ama behesht \ R حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز چه قشنگه... عکس های قدیمی رو میترسم نگاه کنم از معصومیت کودکانه ی خودم خجالت میکشم زهرا 20 دانشجوی پزشکی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #102 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: غرب تهران
(View Stats)
تشکرها: 6,344
تشکر شده 2,555 بار در 928 پست
کتاب مورد علاقه : حکایت زمستان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آخی خیلی قشنگ بود آره درسته همین که گفتی فقط دوست خداست ترسم آن روز که از قله فرود آید مرد 313 آدم نتوان پیدا کرد 313 آدم به سرانجام آیند این جماعت همه با بقچه ی حمام آیند . . . فرض کن حضرت مهدی(عج) به تو ظاهر گردد ظاهرت هست چنانیکه خجالت نکشی؟ باطنت هست پسندیده صاحب نظری؟ خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟ لقمه ات در خور او هست که نزدش ببری؟ پول بی شبهه و سالم ز همه داراییت داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟ حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟ با چنین شرط که در حافظه دستی نبری! واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران می توان گفت تو را شیعه اثنی عشری؟! . . کلیپ عبرتهای بنی اسرائیل وظهور امام زمان(عج)حتما ببینید ! Downlod | ||||||||
| | |
| | #103 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر خلیج فارس
(View Stats)
تشکرها: 3,756
تشکر شده 8,996 بار در 1,452 پست
کتاب مورد علاقه : خوابی در هیاهو | بدون امتیاز : 0 امتیاز واضح نیست... منمنظورش رو گرفتم ولی نه کاملا | ||||||||
| | |
| | #104 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 2,482
تشکر شده 2,408 بار در 97 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز در این جهان هر ذره ای جهانیست در بردارنده راز کل جهان هستی و هر جزئی کلی است و هر کلی جزئی - هیچ چیز نه کوچک است و نه بزرگ ونه با ارزش و نه بی ارزش چراکه ارزش ساخته ذهن ماست - همه ذرات جهان با یکدیگر در ارتباط هستند و همه یک وجود واحدند هر چند که در ظاهر از هم جدا هستند .در جهان منیت وجود ندارد آنچه که وجود دارد همه جهان است که نامش هستی یا خداست - اوست که تعیین کننده است. ای وای اگر صیاد من غافل شود از یاد من قدرم نداند... | ||||||||
| | |
| | #105 (لینک مستقیم) |
| خبرنگار نودهشتیا ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز صیاد هیچوقت از یادمان غافل نمیشه. زندگی در اعماق عادت ها هیچ فرقی با مرگ ندارد؛ تو مرده ای فقط معنای مرگ را نمی دانی! |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #106 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تبریز
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب انگلیسی بود حسش نبود ترجمه کنم نفهمیدم بگذار عشق مال ِ کسانی باشد که سفاهت ِ عاشق پیشگی دارند... من و تو شجاعت عاقل بودن داریم... آنقدر که بدانیم ٬ وقتی عشق از در می آید رنج است که با آن خروار خروار بر سر آوار می شود... ![]() | ||||||||
| | |
| | #107 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: لس انجلس...
(View Stats)
تشکرها: 5,553
تشکر شده 7,252 بار در 1,413 پست
کتاب مورد علاقه : غریب اشنا...چشم هایی به حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه پلک هام روی هم میرن نه دست می کشم از گریه نه می خوام برف بیاد، بارون نه چتری رو سرم وا شه امشب چشای من مثل ابر های بهاره نخند به حال من که حالم گریه داره | ||||||||
| | |
| | #108 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر خلیج فارس
(View Stats)
تشکرها: 3,756
تشکر شده 8,996 بار در 1,452 پست
کتاب مورد علاقه : خوابی در هیاهو | بدون امتیاز : 0 امتیاز قشنگه... شعر یا معنی هست | ||||||||
| | |
| | #109 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال عکس ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشگله به من یاداوری میکنه که مسلمونم به كاربراي اين انجمن بايد گفت : خودت با خودت سلام و حال و احوالو خداحافظي كن ... اينجا هيچ كس تحويلت نميگيره ... اين جمع پر از خاطراته يخ زده اس.. من aseman.shab م .. |
| | |
| | #110 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: لس انجلس...
(View Stats)
تشکرها: 5,553
تشکر شده 7,252 بار در 1,413 پست
کتاب مورد علاقه : غریب اشنا...چشم هایی به حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امضاء, به, راجع, راجعبه, قبلی, نظرت, چیه؟, کاربر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |