| |||
| | #1001 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: کرج
(View Stats)
تشکرها: 36,229
تشکر شده 49,642 بار در 4,066 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نمیدونم شاید ولی عشق نه!!! تو کتم نمیره ![]() | ||||||||
| | |
| | #1002 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: اسمان
(View Stats)
تشکرها: 160
تشکر شده 4,932 بار در 1,251 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز امضای قشنگیه دنیا که شروع شد زنجیرنداشت ،خدا دنیا را بی زنجیر افرید . ادم بود که راساخت ،شیطان کمکش کرد . دل زنجیر شد ،زن زنجیر شد ،دنیا پر از زنجیر شد . وهمه ادمها دیوانه زنجیری !خدا دنیا را بی زنجیرمی خواست نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است . ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #1003 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
مال كيه؟ آباد باش ای ایران آزاد باش ای ایران از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران پونه-17ساله ![]() | |||||||||
| | |
| | #1004 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: کرج
(View Stats)
تشکرها: 36,229
تشکر شده 49,642 بار در 4,066 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #1005 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,273
تشکر شده 2,368 بار در 1,041 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز امضات به خودت نمی خوره زندگی ، جزیره ای است در اقیانوس تنهایی جزیره ای با تخته سنگ های امید درختان رویا گلهای تنهایی و نهر های قشنگ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید گروه های من : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #1006 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ته قلب تو
(View Stats)
تشکرها: 318
تشکر شده 153 بار در 68 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه، غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز امیدوار بودن به خدا در لحظات نا امیدی. بالکل قشنگه. هیچکس همراه نیست.... تنهای اول | ||||||||
| | |
| | #1007 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 18,464
تشکر شده 32,226 بار در 3,819 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی بامزه است............. هرگاه دلت هوایم را کرد، به آسمان بنگر و ستارگان را ببین که همچون دل من در هوایت می تپند | ||||||||
| | |
| | #1008 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جاهایی...
(View Stats)
تشکرها: 2,037
تشکر شده 4,408 بار در 1,608 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز موافق نیستم! برعکس گفته خانه ات سرد است؟ خورشیدی در پاکت میگذارم و برایت پست میکنم ستاره ای کوچکی در کلمه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم | ||||||||
| | |
| | #1009 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 18,464
تشکر شده 32,226 بار در 3,819 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بایدم بگین بر عکس گفتم چون این یه واقعیته شما هم که می خواین دستتون رو نشه این حرفو زدین امضاتون هم ای بدک نیست | ||||||||
| | |
| | #1010 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: tOo Qalbet ! :-"
(View Stats)
تشکرها: 2,469
تشکر شده 2,038 بار در 960 پست
کتاب مورد علاقه : پریچهر،رکسانا،یلدا،گ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نخیر! اسپانیا نه ! فقط و فقط پرتغاااال این مال امیر![]() مال بهار جون هم حقیقته که تلخه واسه بعضیا 1 از خودم... ![]() 2 از این ادما خسته ام ! ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امضاء, به, راجع, راجعبه, قبلی, نظرت, چیه؟, کاربر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |