| |||
| | #10001 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: سوسیانا
(View Stats)
تشکرها: 1,952
تشکر شده 2,887 بار در 1,581 پست
کتاب مورد علاقه : چشمهایی به رنگ عسل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بد نیست............. سحر زیبای جانها بود سحر ایین دلها بود سحر چون اشک غمخواری به روی اسمان ها بود سحر دریایی از مهر است سحر گل بودو تنها بود سحر زیبای من برخیز که نامت عشق جانها بود (اعتماد به نفس رو داشتی؟؟) ---------------------------------------- اینجاکه رسیدی اول وآخردنیای من است اینجاپایتخت خاک خورده ی تاریخ است بگواینجامهدتمدنهاوپاکی هاست بگواینجاپیغمبری به زیر خاک خفته است بگو:خداوندم ،دراینجاجهان دیگری زادست آری .!پس زنده بادوپاینده شوش (که از هر طرف نامش را بخوانی شوش است)![]() | ||||||||
| | |
| | #10002 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بازی آخر بانو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چقدر خودشیفته ای تو ![]() شوخی کردم خوبه همیشه آخرش خوب تموم میشه . اگه الآن خوب نیست ، یعنی هنوز آخرش نرسیده ... چارلی چاپلین رمانایی که من دوست دارم![]() آن نیمه دیگر... | anital کاربر انجمن (موضوعش جدیده،حتما بخونید) ویرایش توسط asemane nili : ۱۰ مرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۴:۳۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #10003 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: zir asemon khoda
(View Stats)
تشکرها: 1,783
تشکر شده 947 بار در 529 پست
کتاب مورد علاقه : در امتدادحسرت.غزال...... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوبه............ وقتی صدای خرد شدنت زير پای باران نوای دل انگيزی شد چه فرقی می كند برگ سبز كدام درختی........ ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #10004 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: سوسیانا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : چشمهایی به رنگ عسل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوبه........... | ||||||||
| | |
| | #10005 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: khozestan
(View Stats)
تشکرها: 688
تشکر شده 564 بار در 323 پست
کتاب مورد علاقه : parsa حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب بيد!!!!!!!!!!!! ***.........حسرت.........***![]() | ||||||||
| | |
| | #10006 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان/زیرچترمحبت خدا.......
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان دا-هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوس ندارم............زیادی لطف داره به جاستین.......... ![]() | ||||||||
| | |
| | #10007 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : چشمهایی به رنگ عسل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه بار گفتم حال بهم زنه................ | ||||||||
| | |
| | #10008 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان/زیرچترمحبت خدا.......
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان دا-هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه بار گفتم اوووووووووووووووع............ | ||||||||
| | |
| | #10009 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : چشمهایی به رنگ عسل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واسه سومین بار حال بهم زن ادم دلش میخواد بیاره بالا............ | ||||||||
| | |
| | #10010 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: khozestan
(View Stats)
تشکرها: 688
تشکر شده 564 بار در 323 پست
کتاب مورد علاقه : parsa حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داداش داشتيم ...........دلت مياد پسر به اين خوبي؟!نكنه حسودي ميكني.........دومس دارم!!!!!!!!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امضاء, به, راجع, راجعبه, قبلی, نظرت, چیه؟, کاربر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |