| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : ........
تشکرها: 3,783
تشکر شده 4,667 بار در 811 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() حقیقت تلــــــخ....بهتر از دروغای شیــــــرینه.. ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **shiny**, *Galaxy*, *RaHa2*, *ReiHaNe*, atei_69, farnaz58, hannii, Hodaa37, joo joo bala, Khatereh712, m-pezhvak, mahnaz.love, maneou, marjan.AA, montazere, nazila_sh, nilor, nina20, sabouraneh, sepideh_h, Shifteh, sunshine.h, zahra891, الیــــسا, ایسل66, جو جو, دارابي, ساغرجون, نــازگــل, نماز67, پرمیس, ܓܨ سارا ܓܨ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : زمین
تشکرها: 545
تشکر شده 396 بار در 279 پست
کتاب مورد علاقه : گرگ ومیش-لرزش حالت من : | ممنون خیلی قشنگه | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر آسمون کبود
تشکرها: 2,282
تشکر شده 3,768 بار در 1,136 پست
کتاب مورد علاقه : ربکا حالت من : | من عاشق بارونم دوست دارم وقتی بارون میاد زیرش قطرات بارون قدم بزنم اون موقع حس می کنم به خدا نزدیکترم همه می دانند همه می دانند که من و تو از آن روزنه سرد و عبوس باغ را دیدیم و از آن شاخه ی بازیگر دور از دست سیب را چیدیم همه می ترسند همه می ترسند ، اما من و تو به چراغ و آب و آیینه پیوستیم و نترسیدیم ... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : شهر دل شکستگان ๏̯͡๏
تشکرها: 3,448
تشکر شده 16,877 بار در 2,330 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | من عاشق بارونم بشنو از من كودك من پيش چشم مرد فردا زندگاني خواهتيره خواه روشن هست زيبا, هست زيبا, هست زيبا ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : کوچه ی مهربونی
تشکرها: 5,022
تشکر شده 340 بار در 167 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | خیلی زیبا بود ......مرسی | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 115
تشکر شده 483 بار در 364 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | من عاشق بارونم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : zanjan
تشکرها: 119
تشکر شده 277 بار در 179 پست
کتاب مورد علاقه : دختری با گوشواره مروا حالت من : | عاشق بارونم خیلی قشنگ بود میسی ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : بین شکوفه های گیلاس...
تشکرها: 12,370
تشکر شده 5,577 بار در 3,456 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد و حس حالت من : | ممنون عزیز بارون رو خیلی دوست دارم | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
تشکرها: 5,376
تشکر شده 4,011 بار در 1,267 پست
حالت من : | ممنون خلیییی قشنگ بود ![]() ![]() ♥ღ♥ღ ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ عــَزیـزم اونـی که بـا دیـدَنـت کـَفـ میکـنه دلسـتـرهـ ِ ، نـَ مـَن ... !! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : بالای ابرا تو یه اتوپیا!
تشکرها: 3,788
تشکر شده 2,006 بار در 828 پست
کتاب مورد علاقه : دا،شاه ماهی حالت من : | باریکلا بنی جووون خیلی قشنگ بود مرسی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, العاده, الهی, باران؛, رحمت, زیبا, عکس, فوق, هایی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |