| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 5,867
تشکر شده 4,701 بار در 1,727 پست
کتاب مورد علاقه : کویر تشنه..حسرت عشق..دی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز عشق میوه تمام فصل هاست و دست همه کس به شاخسارش می رسد . عشق همچون توفان سرزمین غبار گرفته وجود را پاک می کند و انگیزه رشد و باروری روزافزون می گردد عشق ما را می کشد تا دوباره حیاتمان بخشد عشق مانند بیماری مسری است که هر چه بیشتر از آن بهراسی زودتر به آن مبتلا میشوی عشق برای روح عادی یک پیروزی و برای روح بلند یک فداکاریست عشق چیزیست که به هیچ چیز دیگر شباهت ندارد عشق شاه کلیدی است که تمام دهلیزهای قلب را میگشاید عشق این توانائی را می دهد که بگوئید ، پوزش می خوا هم عشق یعنی ترس از دست دادن تو عشق تاریخچه زندگی است.... اما در زندگی مرد واقعه ای بیش نیست عشق همیشگی است این ما هستیم که ناپایداریم ،عشق متعهد است مردم عهد شکن، عشق همیشه قابل اعتماد است اما مردم نیستند عشق دردیست که فقط سه دارو دارد: گرسنگی ، انتظار ، انتحار عشق ، عشق می آفریند . عشق ، زندگی می بخشد . زندگی ، رنج به همراه دارد . رنج ، دلشوره می آفریند . دلشوره ، جرات می بخشد . جرات ، اعتماد می آورد . اعتماد ، امید می آفریند . امید ، زندگی می بخشد . زندگی ، عشق به همراه دارد . عشق ، عشق می آفریند . (جونگول قدیم) ![]() | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 12 بار در 8 پست
کتاب مورد علاقه : عشق یک طرفه | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییی زیبا بود | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: حرم آقا امام رضا(ع)،زير سايه رحمت خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : اوديسه2003 حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ولی نه من به ساز دنیا رقصیدم و نه دنیا به ساز من... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید كودكي تنهاو ساده سالها من بي تو بودم در ميان اين هياهوي جهان من بي تو بودم عمر كوتاهم گذشتو رفت در طوفان اين ثانيه ها از ميان خاطراتت رفتمو باز هم من بي تو بودم سر خود را مزن اینگونه به سنگ دل دیوانه تنها دل تنگ منشین در پس این بهت گران مدر آن جامه جان را مدران مکن ای خسته در این بغض درنگ دل دیوانه تنها دل تنگ... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید http://www.forum.98ia.com/blogs/35894-mahdidusti.html برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید only real madrid | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: پایتخت دود وگوگرد
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() ای روزگار نامناسب ...مردم ناسازگار | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: رو سرتو........
(View Stats)
تشکرها: 273
تشکر شده 1,311 بار در 300 پست
کتاب مورد علاقه : Twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز akheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: خانه آنجاست که دل آنجاست
(View Stats)
تشکرها: 99
تشکر شده 607 بار در 398 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من فقط با سازی میرقصم که خودم بخوام! هیچکس نمی تواند به عقب برگردد و زندگی را از نو شروع کند! اما هرکس میتواند از همین لحظه اغاز کند و پایان بسیار خوشی را برای خود رقم بزند! خداود وعده ی روزهای بدون رنج خنده ی بدون گریه ارامش بدون تشویش و افتاب بدون باران را به ما نداده است! بلکه وعده ی توانایی گذراندن روزهای سخت ارامش پس از گریه و روشنایی اه را به ما داده است! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| رقص |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |