| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین میانه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ارباب حلقه ها و هری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به شادی و می منت باشد خوشی و سلامت نیز ببباشد ![]() من تبریک گفتما ولی گفتم بیام یه سر دیگه هم بزنم ![]() چی می گم اصلا a-r-sokot روزگار غریبی ست نازنین ، به اندیشیدن خطر مکن !! افسانه ی ققنوس | diena کاربر انجمن در خواست دوستی نمی دم اصرار نکن ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون کبود......
(View Stats)
تشکرها: 1,661
تشکر شده 998 بار در 507 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلااااااا م خونواده جدید مبارررررک..... | ||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر سقف خدا...
(View Stats)
تشکرها: 2,040
تشکر شده 3,656 بار در 2,010 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
آقای آرشام کم پیدایی؟؟ من و انتظار و کابوس تنهایی .. من و حس اینکه هر لحظه اینجایی دارم آینه ها رو گم میکنم کم کم .. تو رو هر طرف رو میکنم میبینم نگو از تو چشمام چیزی نمیخونی .. تو که لحظه لحظه حالم رو میدونی ![]() اگه این بهارم بر نگردی خونه .. دیگه چیزی از من یادت نمیمونه منو رها کن از این فکر تنهایی .. تو نرفتی .. نه ! تو هنوزم اینجایی دارم از خودم با فکر تو رد میشم .. دارم عاشقی رو با تو بلد میشم ![]() | |||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین میانه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ارباب حلقه ها و هری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 17,279
تشکر شده 33,187 بار در 3,491 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره،برباد رفته و... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز هستین؟نیستین؟ ![]() خوبین؟! ![]() سلام ...سر زلف تو نباشد سر زلف دگری از برای دل ما قحط ِ پریشانی نیست... | ||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: ........
(View Stats)
تشکرها: 1,954
تشکر شده 4,498 بار در 794 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سیلامممممممممممممممممم بچه ها ![]() میبینم خانواده جدیدو راه انداختن ایول ![]() | ||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به به شد 20..... نيلو جون مرسى جملات اولت رو خيلى... .. دوس داشتم خانواده دوست داشتنى من..سلام كلى دوستون دارم.... تا جند وقت نميام بجه هاى نودهشتيا واقعا دوستون دارم و دلم واستون تنك ميشه ممنون از همه واسه ب وجود آوردن اين محيط آرامش بخش :** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید |
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر سقف خدا...
(View Stats)
تشکرها: 2,040
تشکر شده 3,656 بار در 2,010 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
سلام دخمل خودم خوبی؟؟ ![]() سلام چطوری اجی جون؟؟ ![]() نقل قول:
| ||||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 17,279
تشکر شده 33,187 بار در 3,491 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره،برباد رفته و... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مازندران- بابل
(View Stats)
تشکرها: 780
تشکر شده 1,377 بار در 604 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شماره 20!!!!!!چقدر زود میگذره..... روزی که به دنیا امدم صدایی در گوشم طنین افکند که تا اخر عمر با من خواهد ماند. گفتم کیستی؟گفت غم. خیال میکردم غم نام عروسکی است که میتوان با ان بازی کرد. اما حالا فهمیدم که من خود عروسکی هستم بازیچه ی دست غم. | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 20, خانواده, شماره, نودهشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |