| |||
| | #17011 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: کانادا
(View Stats)
تشکرها: 15,286
تشکر شده 9,987 بار در 2,417 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر و گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من فرزندی از فرزندان کوروش هستم که از دودمان ماد و پارس و زاده شده در انشان هستم. برای میهنم جان میدهم و در برابر متجاوزین به کشورم تا آخرین قطره خون ایستادگی خواهم کرد. بر گفتار و کردار و اندیشه نیک استوارم. منــم کـــوروش منــم بابـــک منــم فرهـــاد منــم آذر منـــم آن رستـــمِ دستـــان منــــم آن بـبـرِ تنگستــان بــه نــام هـورمـزدایـم بـه اسـمِ پــاکِ ایـــرانـــــم قســـم تــا آخـرِ دنیــا کـه بــر ایـن خـاک دُژبـانــم قسـم بــر تختِ جمشیــدم بــه آبــیِ خلیــج فــــارس قســم بــر روحِ خرمّدیــن قســم بــر قــومِ پــاک پــــارس دوبـــاره مـی بــرم بــرعـرش تــو را ای مــامِ بـی همتــا دوبـاره مـی کنــم تـــاجـــى تــــو را مــن بـــر سَـرِ دنیـــا | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #17012 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: وسط زمین
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام "تمام محبتت را به پای دوستت بریز نه تمام اعتمادت را" امام علی(ع) و خدایی که در این نزدیکیست،لای گلهای حیاط، بر سر طفل یتیم، سر سجاده تو،ته چشم مادر ،و چنان نزدیکست که نمی پنداری ~Sh!dEh~ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #17013 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 61
تشکر شده 55 بار در 23 پست
کتاب مورد علاقه : ........ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوستان خوبین ؟!!!!!! | ||||||||
| |
| | #17014 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تو خونمون
(View Stats)
تشکرها: 399
تشکر شده 893 بار در 328 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در نگاهت چیزیست که نمیدانم چیست... مثل ارامش بعد از یک غم مثل پیدایش یک لبخند مثل بوی نم بعد از باران در نگاهت چیزیست که نمیدانم چیست... من به ان محتاجم...! | ||||||||
| |
| | #17015 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جای خوب
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تمنای وجودم- پرشان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام............. | ||||||||
| |
| | #17016 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی دور از همه....
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تو چی فکر می کنی؟:) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
منکه ناراحت نشدم.... امیدوارم تو هم ناراحت نشده باشی.... کل کل خوبی بود... سلام کسی اینجا هست؟؟؟ 'در آغوش خودم هستم ... من خودم را در آغوش گرفته ام ! نه چندان با لطافت ... نه چندان با محبت ... اما وفادار ... وفادار ...! من ، تو ; ما یادت هست ؟ تمام شد … حالا : تو ، او ; شما من هم به سلامت . . . گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است داشتن ِ بعضی ها تنهاترت می کند . . . | |||||||||
| |
| | #17017 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: بابل
(View Stats)
تشکرها: 2,488
تشکر شده 2,906 بار در 1,036 پست
کتاب مورد علاقه : غزال،یاسمین،الهه عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام...کسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونی دلتنگی یعنی چی؟ دلتنگی یعنی اینکه: بشینی به خاطراتت فکر کنی اونوقت یه لبخند بیاد رو لبت ولی چند لحظه بعد شوری اشکهای لعنتی شیرینی اون خاطره ها رو از یادت ببرند برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #17018 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی دور از همه....
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تو چی فکر می کنی؟:) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ...............................مثل اینکه کسی نیست.... | ||||||||
| |
| | #17019 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| |
| | #17020 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: توی قصه ها باید دنبال بگردی
(View Stats)
تشکرها: 2,640
تشکر شده 3,763 بار در 1,514 پست
کتاب مورد علاقه : اغوش سرد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلااااااام مااومدیم کسی هست نیست ............. بهعشقدلم همیشه ولم ![]() ![]() ![]() ![]() بچه ها به رمانم سر بزنید خوش حال میشم http://www.forum.98ia.com/t424203.html ایش الله خدا حفظت کنه یا ازوسطت نصفت کنه | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 20, خانواده, شماره, نودهشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |