| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: آبادان
تشکرها: 206
تشکر شده 544 بار در 195 پست
کتاب مورد علاقه : اشعار سهراب سپهری حالت من : | کاش یه جایی هم درست می کردن که مردا نباشن ![]() | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | چه جای باحالیه خوش به حال مرداشون |
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 139
تشکر شده 157 بار در 80 پست
حالت من : | پیامبر فرمود:در خلوت پاک موندن با ارزش نیست حالا حکایت ایناست مراسم مذهبی انجام میدن بدون اینکه زنی باشه.روزنامه ایی.تلویزیونی و...که ببینن توی اون شرایط گناه میکنن یا نه؟به نظرم باید نسلشون منقرض بشه تا آدمای نخود عقلی مثل اینا نباشن..... به هرحال ممنون از عکسا و اطلاع رسانیت | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان
تشکرها: 162
تشکر شده 120 بار در 93 پست
کتاب مورد علاقه : یک قدم تا عشق حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: بوووووووووووووووووووق
تشکرها: 13
تشکر شده 19 بار در 13 پست
کتاب مورد علاقه : بوووق | خيال باطل نكنيد مردا همه جا هستن | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: سحابي چشم خدا
تشکرها: 954
تشکر شده 1,512 بار در 430 پست
| مثل جداییه نادر از سیمین | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تو اتاقم
تشکرها: 15
تشکر شده 174 بار در 83 پست
کتاب مورد علاقه : کتابای مودب پور حالت من : | خاک بر سرشون چه قدر اینا بدبختن | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: بندرعباس
تشکرها: 1,364
تشکر شده 1,682 بار در 288 پست
کتاب مورد علاقه : كليدر حالت من : | اينم شد آخه زندگي؟؟؟؟؟ مطمئنم همشون پشيمونن . خدایا.. رنگ دستهایم به سرخی سیب نیست... بوی گندم هم که نمی دهم ... بهشت را نمیخواهم ... آدمم را پس بده... امروز دگر به چهره ی او تاریکی مرگ نقش بسته است نازش نکنید تا بخوابد دستش نزنید او شکسته است ... | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 9,343
تشکر شده 834 بار در 200 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | زن یعنی فرشته.........جای که فرشته نباشه معلومه زندگیشون چه جوریه | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 10,998
تشکر شده 813 بار در 482 پست
| چه کار مذخرفی. اینجوری که اصلا تنوعی نداره | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ای, بدون, جزیره, زنان, عکس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |