| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : tehran
تشکرها: 5,020
تشکر شده 3,190 بار در 513 پست
کتاب مورد علاقه : nothing حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز رسانه رسمی آلمان اعلام کردند که یک مرد جوان به اتهام نوشیدن خون و خوردن گوشت دو نوجوان در حالی که آن ها زنده بودند به قتل رساندنشان به حبس ابد محکوم شده است . این مرد جوان 26ساله که((یان او))نام دارد پس از نوشیدن خون یک دختر 14و پسر13ساله و خوردن گوشت بدن آنان ،این دو نوجوان را به قتل رسانده است. همچنین این حادثه در خارج شهر (بودن فلد)در آلمان رخ داده است. این جوان توسط رسانه های کشور لقب خون آشام را گرفته است .قتل این دو نوجوان توسط این جوان خون آشام ،مردم آلمان را به شدت در هراس فرو برد. علاوه بر این .شواهد عینی نشان می دهد که این نوجوان پس از قتل یکی از دختر ان صورت او را با دندان هایش دریده و از گردن وی خون مکیده است. همچنین بر اساس گزارش پلیس این جوان در حالی که قصد داشت سومین قربانی خود را بگیرد توسط ماموران شناسایی و دستگیر شد. با این حال ،این مرد به اتهام قتل و انجام اعمال خشونت با علیه این دو نوجوان و آدم خواری به حبس ابد محکوم شد I'm a fire starter, make your blood run faster I melt hearts like water Yeah yeah oh woah yeah I'm a fire starter, I'm a sweet disaster I melt hearts like water Yeah yeah oh woah yeah I'm a fire starter http://allaroundtheworld.blogfa.com/ | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : جایی که اهنگ خارجی باشه!!
تشکرها: 268
تشکر شده 511 بار در 254 پست
کتاب مورد علاقه : چیزی تو فکرم نیست!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() ![]() چه طوری تونسته؟؟چرا نوجوونارو؟؟اونا باید بازم زندگی میکردن!!خدا به داد اخرت چنین ادمایی برسه!! بچه ها سایته منو دوستامه همه نوع خبری هم داره نوسازه!!!! ![]() سر بزنیییییییید!!!! ![]() www.allaroundtheworld.blogfa.com | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : تو قلب همه
تشکرها: 2,724
تشکر شده 1,159 بار در 475 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی نامه خودم (اگه ک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از کجا معلوم خبره راست باشه؟؟؟؟؟؟ ولی من خیلی خون آشام ها رو می دوستم.عسلن بدترین چیز این است که مدیون محبت کسی باشی که بی نهایت در حقش ظلم کردی | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اشغال ترین ادم ها بی رحم تریت ها هستند کسی که گوشت کسی رو بخوره یه حیوانه و باید مثل یه حیوان با اون رفتار بشه ![]() ویرایش توسط Majid z : ۹ آبان ۱۳۹۰ در ساعت ۰۶:۰۲ بعد از ظهر دلیل: غلط |
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : بهبهان
تشکرها: 201
تشکر شده 72 بار در 36 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نکنه خودت خون اشامی اخه کجای این وحشی ها دوست داشتنی اند چندش اورند | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
نقل قول:
اون یکی دیگه برا جلب توجه میگه من خون اشام ها رو دمست دارم یا نداره یا اگه داره خودش هم مثل اون ها نادان تشریف داره | ||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : اهل طاعونی این جزیره ی دربدرم
تشکرها: 16,123
تشکر شده 832 بار در 236 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه/وبار دیگر مجنو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه وحشتناک چه کسی میخواهد منو تو ما نشویم ...؟ خانه اش ویران باد من اگر ما نشوم تنهایم تو اگر ما نشوی خویش تنی http://www.forum.98ia.com/t173021.html | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : تو قلب همه
تشکرها: 2,724
تشکر شده 1,159 بار در 475 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی نامه خودم (اگه ک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : tehran
تشکرها: 5,020
تشکر شده 3,190 بار در 513 پست
کتاب مورد علاقه : nothing حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شما به بزرگیتون همدیگرو ببخشید من اشتباه کردم این مطلبو گذاشتم. | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 8,065
تشکر شده 60,385 بار در 3,611 پست
کتاب مورد علاقه : مي گل 1و2 حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دیمون توی سریال خاطرات خون اشاما رو میدوستم.... | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آشام, آلمانی, خون, داغ, شد, نقره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |