| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام خواننده ایرانی را می پسندید؟ | |||
| ابی | | 25 | 13.74% |
| گوگوش | | 38 | 20.88% |
| داریوش | | 26 | 14.29% |
| حسین تهی | | 19 | 10.44% |
| محمد نوری | | 9 | 4.95% |
| منصور | | 9 | 4.95% |
| رضا صادقی | | 30 | 16.48% |
| محسن چاووشی | | 26 | 14.29% |
| رأی دهندگان: 182. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : کرج
تشکرها: 39
تشکر شده 121 بار در 22 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز کدام خواننده ایرانی را می پسندید؟ سلاخی می گریست به قناری کوچکی دلباخته بود | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
تشکرها: 147
تشکر شده 1,972 بار در 509 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فقط چاوشی مشكلات را با مداد بنويس و پاك كن را در اختيار خدا بگذار . ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز فقط منصوررررررررررررررررررر |
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : تکه ای از بهشت
تشکرها: 230
تشکر شده 1,549 بار در 270 پست
کتاب مورد علاقه : One Hundred Years of Solitude حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم به گوگوش رأی دادم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی که قلب آنجا نیست
تشکرها: 79,180
تشکر شده 295,041 بار در 19,811 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منصور فقطططططططططططططططططططططط | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : مشهد الرضا
تشکرها: 0
تشکر شده 8 بار در 2 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز محسن چاووشی مگه قشنگترومحشرترازصداش هم هست؟! تازه همشهریه خودمون هم هست هواشو داریم میگی نه نگاه کن می دانی!؟ چه می دانی که انسان بودن وماندن چه دشواراست.چه زجری می کشد آن کس که انسان است ازاحساس سرشار است. | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : هند.بنگلور
تشکرها: 1,229
تشکر شده 1,717 بار در 141 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من ميگم گوگوش من فقط عاشق اینم که عمری از خدابگیرم اونقدرزنده بمونم تابه جای توبمیرم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : ایران زمین
تشکرها: 0
تشکر شده 16 بار در 6 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز فقط داریـــــــــــــــــــوش اگر غم لشگر انگيزد که خون عاشقان ريزد منو ساقي بهم سازيمو بنيادش براندازيم | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت : پاریس
تشکرها: 14,342
تشکر شده 42,713 بار در 3,963 پست
کتاب مورد علاقه : خداوند الموت و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ابی علم پزشکی ثابت کرده که شکستن دل واقعیته؛ یعنی وقتی دل کسی می شکنه، تو قلبش اتفاقی می افته مثل یه خونریزی کوچیک یا یه جراحت.. که حتی می تونه منجر به سکته قلبی بشه.... سعی کن دل هیچکسی رو نشکنی... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر آسمانی آبی تر از دریا
تشکرها: 254
تشکر شده 3,466 بار در 343 پست
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پس سیاوش قمیشی کوش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نویسنده این تایپیک کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وای از اون روزی که من دوباره بی تو بمونم بی تو و قشنگیات ترانه هامو بخونم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ایرانی, خواننده, را, می, پسندید؟, کدام |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |