| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,082 بار در 5,605 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز رتبه سایت در روز گذشته (آلکسا) : 14,865 رتبه در سه ماهه ی اخیر : 15,246 رتبه در ایران : 256 لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * Star, asal, asma66, ELAHE, elahe.goddess, elahe70, farahi, farshid23, fatima_59, gara bala, ghazalehmz, harimeshgh, mahdiyeh, Mahtab70, NARGES S, nEyNey, Qeen, R.A.S.O.O.L, REAL LOVE, SAGHIIIII, sama33, samane7, shabnamm, shadi.d.h, Sokout_shab, Star-Crossed-Lover, باران, ستاره یخی, شبنم, مهدی68, مهستی, ناهور, پروانه!, یگانه |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز در چند روز گذشته سایت بازدید بسیار بالایی داشت (حدود 100 هزار در روز) ، که توی آلکسا هم تاثیر مثبت گذاشته . رتبه سایت در روز گذشته (آلکسا) : 12,431 رتبه در سه ماهه ی اخیر : 14,983 رتبه در ایران : 251 ![]() | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: قلب همه ی کسایی که دوستم دارن
(View Stats)
تشکرها: 138
تشکر شده 248 بار در 98 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() منم نصبیدم به امید پیشرفت هر چه بیشتر سایت ![]() ![]() neyleylim sen yoksan eğer dünyanın servetin Neyleylim sen yoksan eğer ahretin cennetini Neyleylim sen yoksan eğer sahilleri, kırları Neyleylim sen yoksan eğer yazı, kışı bahar روی دل آدم ها هرگز حسابی وا نکن ، از در نشد از پنجره زوری خودت رو جا نکن . آدمک های شهر ما بازیگرای قابلا وقتش بشه یواشکی رو قلب هم پا میزارن . تو قتل گاه آرزو آدمکشی زرنگیه ، شیتونک مغازه ی ما دلداده دروغیه ! ı | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 31,923
تشکر شده 15,211 بار در 1,689 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی وقته نصب کردم ولی از روی آدرس بار برداشتمش،سرعتم رو کم می کنه!ربط نداره؟ گر یک نخست ز زندگانی گذرد مگذار که جز بشادمانی گذرد هشدار که سرمایه سودای جهان عمر است چنان کش گذرانی گذرد | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز رتبه سایت در 7 روز گذشته (آلکسا) : 12,126 رتبه در سه ماهه ی اخیر : 14,960 رتبه در ایران : 258 ![]() | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: ته ته تهران اللیکوم!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : قورباغه رو قورت بده! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تبریک!!!!!!!!! ![]() از تمامی مدیران زحمتکش کمال تشکر رو داریم!اینم گل خدمتشون ![]() با ارزوی موفقیت بیشتر و رتبه های بهتر گاهی دلم می خواهد وقتی بغض می کنم ، خدا از آسمان به زمین بیاید ! اشک هایم را پاک کند ، دستانم را بگیرد و بگوید : " اینجا آدم ها اذیتت می کنند ؟!؟ ... بیــــــــــــا بــــــــرویم ! " | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #47 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
من هم همينطور تبريك ميگم و آرزوي موفقيت سايت رودارم ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز رتبه سایت در 7 روز گذشته (آلکسا) : 8,648 رتبه در سه ماهه ی اخیر : 14,165 رتبه در ایران : 218 ![]() در این چند روز آمار سایت رتبه ی بسیاری خوبی در آلکسا داشته که در تصویر بالا می بینید . با تشکر از دوستانی که تولبار رو نصب کردند . | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم نصبیدم ! ![]() البته از همون اول نصبونده بودم یک خرس قهوه ای مخملی خریده ام برای دختری که ندارم ... و یک عینک برای پدر که چشم هایش دیگر نمی بیند و حالا می روم برای او که نیست گل نسرین بچینم شاد یا غمگین زندگی، زندگی ست و اگر فردا برای شکار پلنگ به دریا رفتم تعجب نکنید ![]() ویرایش توسط rana-021 : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۹ در ساعت ۱۲:۱۹ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز رتبه سایت در 7 روز گذشته (آلکسا) : 7,374 رتبه در سه ماهه ی اخیر : 13,772 رتبه در ایران : 193 ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| alexa, آلکسا, در, رتبه, سایت, معتبر, نودهشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |