| |||
| | #381 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: لهستان
(View Stats)
تشکرها: 21,702
تشکر شده 2,968 بار در 1,703 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد ح حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز موفق باشید همیشه رتبه 98یا هر چند که باشه محبوب دل همه ی ماست خسته نباشید عزیزان | ||||||||
| | |
| | #382 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: لس انجلس...
(View Stats)
تشکرها: 5,553
تشکر شده 7,252 بار در 1,413 پست
کتاب مورد علاقه : غریب اشنا...چشم هایی به حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا 85 فعالیت کم نبوده اینکه 82 بود مشکل خاصی بوده که شدم 85؟ نه پلک هام روی هم میرن نه دست می کشم از گریه نه می خوام برف بیاد، بارون نه چتری رو سرم وا شه امشب چشای من مثل ابر های بهاره نخند به حال من که حالم گریه داره | ||||||||
| | |
| | #383 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: گیلان - رشت
(View Stats)
تشکرها: 14,804
تشکر شده 10,338 بار در 3,812 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داریم پیشرفت می کنیما . ممنون ادمین خان | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #384 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,081 بار در 5,605 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | |||||||||
| | |
| | #385 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
یک خرس قهوه ای مخملی خریده ام برای دختری که ندارم ... و یک عینک برای پدر که چشم هایش دیگر نمی بیند و حالا می روم برای او که نیست گل نسرین بچینم شاد یا غمگین زندگی، زندگی ست و اگر فردا برای شکار پلنگ به دریا رفتم تعجب نکنید ![]() | |||||||||
| | |
| | #386 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,081 بار در 5,605 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #387 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Let it go! Cant pick one حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز محمد تو غصه نخور من تولبارو دارم الانم زنگ میزنم به همه برو بکس بیان نصب کنن می کشونیم بالا 98 ایا رو![]() بشه ها تو فایرفاکس بسی زیباتر نصب می شه تولبار! یاد م نیس یکی گفت نیشه انگار Perfection is reached, not when there is no longer anything to add, but when there is no longer anything to take away. "Antoine de Saint-Exupery " ******* My weblog : I've got pain in my tongue | ||||||||
| | |
| | #388 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 2,908
تشکر شده 3,969 بار در 678 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام به مدیران عالی رتبه سایت ..خندون باشید و تشکر بسیار ویژه از ادمین عزیز به خاطر زحمات و پی گیری های خوبش ............. با امید پیشرفت روز افزون سایت ........ اگر گاهی ندانسته به احساس تو خندیدم و یااز روی خودخواهی فقط خودراپسندیدم اگرازدست من درخلوت خود گریه ای کردی اگربد کردم و هرگزبه روی خود نیاوردی اگر زخمی چشیدی گاه گاهی از زبان من اگررنجیده خاطر گشتی ازلحن بیان من حلالم کن . . . . و بعد از آن دعایم کن. . . ! | ||||||||
| | |
| | #389 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه ماهنامه ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام به محمد و با عرض خسته نباشید بهش که خیلی سایت عالی داره باعث افتخاره که رتبۀ سایت مون در کشورمون با وجود این همه سایت خارجی تقریبا بالاست امیدوارم روز به روز پیشرفت کنیم | ||||||||
| | |
| | #390 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: Home
(View Stats)
تشکرها: 29,185
تشکر شده 5,733 بار در 1,617 پست
کتاب مورد علاقه : Fire without smoke حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() بعدشم که نصب نمیشد تولبار.تا اینکه دیشب یکم دستکاریش کردیم درست شد خودش ![]() انشالله که روزبه روز بهتربشه رتبه ی سایت ![]() مرسی به خاطر زحماتتون وسایت عالیتون برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط yasam : ۲۸ شهريور ۱۳۸۹ در ساعت ۰۸:۴۱ بعد از ظهر | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| alexa, آلکسا, در, رتبه, سایت, معتبر, نودهشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |