| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,081 بار در 5,605 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
الان هم یک سری سایت های اسپم راه اندازی شدند که نتایج جستجوی گوگل رو توی سایت خودشون میذارن و اینطوری بازدید میارن . 100% با این طور سایت ها مواجه شدید . توی نتایج جستجوی گوگل یه سری نتایج رو میاره و وقتی واردش میشید هیچی توش نیست و فقط وقتتون رو هدر دادید . دوستانی که تولبار رو نصب می کنند ، اینجا اعلام کنند و اینکه باید همیشه روی مرورگرتون باشه . این پست ها و دیگر پستها هم به مرور پاک میشن و فقط آمار سایت در آلکسا باقی می مونه . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | |||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تشکر منم نصبش کردم. سالهای مبهم | fatima_59 اطلاعیه ی فوق مهم بخش کتاب ( حتما بخوانید ) دیدار ماه آینده جمعه 26 خردادماه ساعت 2:30 مترو کهریزک سلام دیدار دیروز خیلی خوب و جالب بود ما طبق روال گذشته به بخش سالمندان سر زدیم ولی بعد از کمی صحبت با مددکاران بخش ،راهنمایی شدیم به بخشهای جوانان ، بخش ارغوان 1 که معلولین جسمی- حرکتی هستند و بخش یاس که از دوبخش نینا و آریا تشکیل شده ویژه بیماران ام اس البته ما فقط فرصت کردیم به یاس سر بزنیم و از بخش نینا که خانما بستری بودند دیدن کنیم من پرس و جو کردم دیدم یه کتابخانه کوچک در غذا خوری این بخش هست که کلا 20 جلد کتاب داره البته خیلی از کتاباش سر گرم کننده نبودند ولی جلب بود که مهر و مهتاب خانم حمزه لو بینشون بود . به ذهنم رسید که ماه آینده هر کدوم از خانما که مایل بودند با یک جلد کتاب در این دیدار شرکت کنند طبق حساب کتاب من اگر 50 نفر بشیم به تعداد 50 نفری که در این بخش بستری هستند کتابخانه خوبی میتونیم درست کنیم که برای هر نفر یک کتاب داشته باشه . دوست داشتین خبر بدید میاین یا نه ؟ http://www.forum.98ia.com/t466818-2.html#post4974935 | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: کرج
(View Stats)
تشکرها: 36,229
تشکر شده 49,642 بار در 4,066 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من تولبار رو نصب کردم ولی سرعتم خیلی پایین اومد میدونید چرا؟؟؟ ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 17,326
تشکر شده 30,827 بار در 6,459 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من قبل از عيد نصبيدم،اما گفتي اعلام كن،اعلاميدم ![]() | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,081 بار در 5,605 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم نصب کردم فقط یه سوال من با فایرفکس کار میکنم ولی مال اینترنت اکس نصب شده؟؟؟ inanmak yolun yaris'de |
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,083 بار در 14,665 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم نصب کردم کار دیگه که نباید بکنیم؟! منظورم ثبت نامی گزارشی چیزیه ... تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
منم موزيلام،از اينجا دان كردم: Alexa Internet - Toolbar Privacy Policy فك كنم يكين | |||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول: | |
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نمي دونم من كه از اون دان كردم،كاملا صحيح سلامت داره كار ميكنه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| alexa, آلکسا, در, رتبه, سایت, معتبر, نودهشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |