| |||
| | #251 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 3,742
تشکر شده 4,677 بار در 1,448 پست
کتاب مورد علاقه : فراتر از بودن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اه !ما چرا رو 57 گیر کردیم!!!! چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم خانه اش ویران باد ! من اگر ما نشوم، تنهایم تو اگر ما نشوی،- خویشتنی از کجا که من و تو شور یکپارچگی را در شرق باز بر پا نکنیم؟ از کجا که من و تو مشت رسوایان را وا نکنیم؟ . من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه بر می خیزند من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد ؟ >H.R.F.G< ویرایش توسط ghazal x1 : ۱۹ تير ۱۳۸۹ در ساعت ۰۶:۳۴ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #252 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جایی همین ورا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری / گندم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز موفق باشید ![]() ساکت که می مانی، می گذارند به حساب جواب نداشتن تو! عمرا بفهمند که داری جان می کنی تا حرمت ها را نگه داری... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید میدانی؟! دنیای عجیبی ست ... همین قدر که من از تو دورم ، بس است برای عجایبش ...! عجایب دیگر دنیا را نمی خواهم. | ||||||||
| | |
| | #253 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,081 بار در 5,605 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز رتبه سایت در روز گذشته (آلکسا) : 3,539 رتبه سایت در 7 روز گذشته (آلکسا) : 3,762 رتبه در سه ماهه ی اخیر : 5,071 رتبه در ایران : 56 لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #254 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پیشرفت سایت خیلی عالیه ایشالا به زودی جزو برترینها خواهد بود ممنون ادی از سایت عالیت | ||||||||
| | |
| | #255 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بحث و گفتگو تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: بهشت دنیا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فوق العاده اس ...واقعا خوشحالم !!اميدوارم پيشرفت سايت همينطور كه هست بيشتر از روز قبل باشه !!!خيلي عاليه ... | ||||||||
| | |
| | #256 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | .ELHAM., alonesachlie, Amir Mahan, Ati__377, Elnaz, Esperichoo, farshid23, golyas.com, harimeshgh, Maedeh, maheabi, MICROOOB, nemesis, prance, smart.b, Y.a.k.h, yasam, zb7373, شبنم |
| | #257 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال گفتگوی آزاد | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشحالم از اینکه رتبه خوبی پیدا کرده من همیشه یه سوال برام مطرح بود نمیدونم جاش اینجاس یا نه ولی میپرسم خوب بودن رتبه چه اثراتی در پی داره؟ |
| | |
| | #258 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: my dreams
(View Stats)
تشکرها: 21,093
تشکر شده 6,745 بار در 1,408 پست
کتاب مورد علاقه : Phantom of the Opera in Paris | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون... امیدوارم این روند همچنان ادامه پیدا کنه... حالا راه تو دوره دل من چه صبوره کاشکی بودی و می دیدی زندگیم چه سوت و کوره | ||||||||
| | |
| | #259 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: Alborz
(View Stats)
تشکرها: 4,898
تشکر شده 5,149 بار در 830 پست
کتاب مورد علاقه : Unknown حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عالی حرف نداره کارمون! یه پله صعود هورااااا به امید قهرمانی........ ![]() ![]() ![]() مخلص ادمین خان ،، یه سریم به ما بزنید بد نییاااااااااااااااااااااا ااااااااا ![]() [RIGHT] یادگاران نودهشتیا : [/عمه اشرف عزیزم فرهاد همیشه تنها امیرماهان (Mamadi) و..... ..... ..... | ||||||||
| | |
| | #260 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
100% هرچه رتبه بره بالاتر سایت پیشرفت می کنه و این یعنی سایت معروف تر میشه . کافیه توی گوگل واژه ی "آلکسا" رو سرچ کنید تا متوجه بشید . | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| alexa, آلکسا, در, رتبه, سایت, معتبر, نودهشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |