| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 18,461
تشکر شده 32,226 بار در 3,819 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +13 امتیاز تُپ تُپ تُپلی ارباب خوابیده تپلی دختر نمی ده تپلی دخترش کجه تپلی مال کرجه تپلی دامن می دوزه چین داره چین دار چشمک می زنه به مرد پولدار ![]() ![]() ![]() سلام سلام صد تا سلام خدمت شما دوستای گلم ![]() ![]() ایشالا احوال همگی که خوبه؟ ![]() الحمدالله.شکر خدا منم خوبم بد نیستم ![]() خب ایندفعه یه کتاب دیگه دارم برای اونایی که شمک دارن و نمی دونن چطوری شمکشونو کوچیک کنن ![]() این کتابو هنوز خودم نخوندمش گفتم همینطوری که واسه شماها میزارم خودمم بخونم شاید بدرد خودمم بخوره ![]() بچه های گل و گلاب خودتون قوانینو میدونین که ![]() الحمدالله نیازیم به تذکر من و مدیرای بخش نیست ![]() هر کی می خواد این کتابو تو وبلاگ یا سایت های دیگه قرار بده حتما حتما باید با ذکر منبع باشه وگرنه هیچکس حق برداشت این کتابو تو این سایت نداره چون خودم دارم زحمت تایپشو می کشم پس حقم دارم که شرطو شروط بزارم![]() من تقریبا تو همه سایت ها عضوم و اگه بفهمم کسی این کتابو بدون هیچ منبعی بزاره تو سایت های دیگه من می دونمو اون ![]() بچه های خوبی باشید و شیطونی و اذیتم نکنید ![]() غیر از این کتاب یه کتاب دیگه ای هم همزمان دارم میزارم پس قول قول نمی دم که هر شب براتون بزارم ولی قول میدم زود به زود براتون بزارم ![]() امیدوارم این کتابم خوب باشه و از خوندنش خسته و کسل نشید ![]() ایشالا به درد همه هم بخوره ![]() ![]() خب بریم به معرف ی کتاب بپرداز یمعنوان:روشهای کوچک کردن شکم نویسنده:شهناز چوپانکاره تعدا صفحات:112 چاپ اول:1388 اگه وقت کنم فردا یه قسمتی از این کتابو براتون میزارم ![]() هر سوالی درباره این کتاب داشتید می تونید پی ام بزنید ولی اینجا اسپم ندید ![]() هرگاه دلت هوایم را کرد، به آسمان بنگر و ستارگان را ببین که همچون دل من در هوایت می تپند ویرایش توسط بهارجون : ۷ آبان ۱۳۹۰ در ساعت ۰۵:۳۵ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | **yasamin**, *parvaz*, Aji_TanNaZ, alonegirl, AsalBanu, AVESTA, cole, faez_er, farah2, farnaz21, farnaz58, hala, honey_x, Hoopoe, leilyk, mamorin, Mina, mina68, Nahid_m, niloofarane, OoPs, redroom, saaad, safo, sahar sss, sanaz2000, sanaz_, sania555, Star-crossed, UnKnOwN_Sh, °•ღ بـــامـــزی ღ•°, آنیتا, رز وحشی, سمن ناز, شهرناز, فشداشفشقهد, ققنوس98, نیلوفر دختر دریا, پاسارگارد |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 107,925
تشکر شده 197,177 بار در 18,567 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | پست مفید : +4 امتیاز با تشکر لطفا شروع کتاب را در تاپیک زیر اعلام کنید آمارکتابهای در جریان سایت از فونت Tahoma و سايز 2 استفاده كنيد و در بین خط ها لطفا فاصله نندازید تا ساختن فایل PDF راحتتر باشه. کمتـر از 20 خط در هر پست قرار ندهید! برداشتن مطالب از این سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد! ممنون دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
حالت من : | پست بسیار مفید : +11 امتیاز مقدمه هر چه بیشتر به مطالعه درباره ی خوراکی و برنامه ی تغذیه می پردازیم بیشتر متوجه نوعی بیماری می شویم که نه تنها در کشور ما بلکه در سراسر جهان پیر و جوان فقیر و غنی بدان مبتلا می باشیم این بیماری چاقی یا اضافه وزن است شما باید کنترل زندگی خود را در دست داشته باشید و نه دیگری هر گاه اراده کنید می توانید زندگی شادی بخشی را برای خود فراهم سازید چگونه؟با مثبت بودن با دانستن اینکه کنترل وزن شما در درست خودتان است و نه اینکه فقط به یک دلیل دلسرد شوید درست اندیشیدن دارای اهمیت است همانطور درست خوردن با گرسنگی نه لاغر خواهید شد و نه لاغر خواهید ماند ولی با درست خوردن لاغر می شوید و لاغر خواهید ماند با خوردن واقعی و درست با پیروی از رژیم پیشنهادی من امکان دارد که بیشتر از گذشته غذا بخورید اما تفاوت عمده در این است که همراه با خوردن نگران اضافه وزن خود نخواهید بود و هم اینکه مواد مصرفی به شما اسیب جسمانی وارد نخواهد کرد با پیروی از رژیم پیشنهادی من هر گز از خوردن محروم نمی شوید و از رژیم خود نیز مایوس و دلسرد نخواهید شد و برای همیشه نیز از مصرف هیچ ماده ای محروم نخواهید گشت سه وعده در روز غذا خواهید خورد سه وعده ی درست و واقعی و به طور واقعی سلامت شما به دست خواهد امد و اضافه وزن خود را نیز از دست خواهید داد همزمان با کاهش وزن نه تنها احساس بهتری خواهید داشت بلکه بهتر به نظر خواهید امد و بهتر فکر خواهید کرد با پیروی از این رژیم از مصرف هیچ نوع غذایی محروم نخواهید شد و زندگی خود را دچار اختلال نخواهید کرد. فصل اول نقش تغذیه در تناسب اندام یک رژیم غذایی خوب چه می کند؟ یک رژیم خوب نه تنها کالری های اضافی بدن را در حد تعادل کاهش می دهد بلکه فهرست غذای مناسبی را برای رژیم گیرنده فراهم می سازد این چنین رژیمی شامل حرکات ورزشی و تغییراتی در نحوه ی زندگی شماست بدین خاطر این چنین رژیمی دائمی و پایدار خواهد بود در این رژیم قولی مبنی بر معجزه اسا بودن ان داده نمی شود و هیچ چیز هم کم نمی شود یک رژیم مناسب و صحیح به شما نشان خواهد داد که چگونه وزن مناسب و صحیح به شما نشان خواهد داد که چگونه وزن مناسب خود را حفظ کنید بدون اینکه شما را از لذت خوب خوردن و لذت بردن از ان منع کند یک رژیم خوب باعث می شود در هر هفته 1 کیلو به طور مرتب از وزن شما کم شود بدون اینکه در ابتدای شروع رژیم کاهش وزن خیلی زیاد باشد زیرا کاهش وزن زیاد به معنی از دست دادن اب بدن است بهترین رژیم پیشنهادی رژیم کم نمک کم شیرینی کم چربی همراه با کربوهیدرات و مواد تفاله دار به مقدار بسیار می باشد چرا نمک خوب نیست؟ به طور قطع نمک باعث سبب بالا رفتن فشار خون و سایر بیماریهای قلبی و عروقی می گردد جذب بیش از اندازه نمک سبب ارتقاء ابقاء مایعات در بدن شده و در میان زنان فشار و درد پیش از شروع عادت ماهیانه و نفخ شکم افزایش می یابد همچنان سبب اضافه وزن می گردد مقدار نمک مورد نیاز هر فرد بالغ روزانه 2تا3 گرم می باشد مواد تفاله دار یا باقی مانده دار چه هستند؟ مواد تفاله دار موادی هستند که اصطلاحا به ان فیبر می گویند این مواد حجیم زبر و غیر قابل هضم در دستگاه گوارش می باشند مانند سبوس گندم سبوس برنج دانه انارو........این مواد را می توان غذاهای واقعی طبیعی نیز توصیف نمود این مواد به علت عدم قابلیت جذب و هضم در دستگاه گوارشی عینا و به طور کامل پس از مصرف دفع می گردند بدین خاطر بایستی که مواد تفاله دار به مقدار زیاد مصرف گردد این مواد فقط در گیاهان وجود دارد و نه در گوشتهای قرمز ماکیانها سبوسی که زیاد پودر نشده باشد بهترین مواد تفاله دار است حبوبات سبزیجات برگ دار و میوه های پوست دار و کمپوت نشده منبع خوبی از مواد تفاله دار می باشند توجه داشته باشید که من می گویم کم نمک کم شیرینی و کم چربی و نمی گویم بدون نمک بدون شیرینی و بدون چربی و بیش از این در این باره تاکید نمی کنم خط مشی مشخص کننده این رژیم: 1:غذاهای متنوع بخورید 2:وزن دلخواه خود را ثابت نگهدارید 3:از مصرف بیش از اندازه چربیها چربیهای اشباع شده و کلسترول خودداری فرمایید 4:غذاهایی بخورید که از نشاسته کافی ترکیبات قندی کربوهیدرات ها و فیبر(مواد باقی مانده دار)برخوردار باشد 5:در مصرف مواد قندی ساده زیاده روی نکنید 6:از مصرف بیش از اندازه سدیم(نمک)اجتناب ورزید 7:اگر نوشیدنی مصرف می کنید مقدار ان ان را به حد اعتدال برسانید رژیم کم نمک 1:خطر افزایش فشار خون را کم می کند 2:تورم(ادم)را کم می کند که به علت ابقای مایعات در بافتهای بدن ایجاد می شود 3:سبب از بین رفتن پف الودگی ورم و نفخ شکم و هیجان و پیش از دوران عادت ماهیانه در زنان می شود 4:سبب می شود که مزه و بوی طبیعی مواد غذایی پدیدار و احساس شود 5:وزن را کم می کند رژیم مصرفی کم مواد قندی ساده 1:از افزایش مقدار اسیدهای چرب در خون جلوگیری می نماید 2:خطر کم شدن قندرا کاهش می دهد 3:میزان انسولین خون را به ارامی افزایش یافته و در نتیجه از افزایش چربی خون و اشتهای کاذب جلوگیری می نماید 4:خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می دهد 5:وزن را کم می کند رژیم کم چربی 1:خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد 2:خطر تصلب شرایین(چربی دار شدن دیواره های سرخرگی)و حمله های قلبی و تپش بیش از اندازه ی طبیعی قلب و سکته مغزی را کاهش می دهد 3:ابقای مایعات در بافتها را کاهش می دهد 4:از خوردن بیش از اندازه(اشتهای کاذب جلوگیری می کند 5:وزن را کم می کند رژیم سرشار از کربوهیدرات 1:خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می دهد 2:در مجموع تهیه ی ان ساده و کم خرج می باشد 3:جلوی اشتهای کاذب را گرفته و شما را خیلی زود سیر می کند 4:میل خوردن چربیها و قندهای ساده را از بین می برد 5:به بیماران مبتلا به دیابت(مرض قند)کمک می کند تا انسولین مورد نیاز انان کارایی بیشتری داشته باشد 6:وزن را کم می کند رژیم سرشار از مواد باقی مانده دار یا تفاله دار 1:خطر ابتلا به سرطان روده ی بزرگ و مقعدرکتوم را کاهش می دهد 2:خطر ابتلا به بیماری بواسیر(هموروبید)واریس(گشاد شدن وریدها)دی ورتیکول فتق دیافرا گم(حجاب حاجز)فلبیت و سنگ کیسه صفرا را کاهش می دهد 3:از ابتلا به یبوست و اسهال جلوگیری می کند 4:سبب پایین اوردن میزان جذب چربیها در بدن و در نتیجه باعث کم شدن کلسترول خون می شود 5:خطر اتبلا به بیماریهای قلبی را کاهش می دهد 6:به بیماران مبتلا به دیابت کمک می کند تا انسولین مورد نیاز بدنشان کارایی بیشتری داشته باشد 7:وزن را کم می کند رژیم لاغری کوچک کردن شکم برای اینکه جوان شوم-برای اینکه زندگانی با نشاطی پیدا نمایم برای اینکه از بیماری و مرگ فرار کنم- با پیری مبارزه کردم یک مبارزه اصولی این کتابی که در دست شماست رمان و قصه نیست بلکه یک کتاب علمی و عملی است حالا ببینید چگونه شکم خود را کوچک کردم بزرگی شکم برای من دردسر عجیبی بود به هر جا وارد می شدم قبلا شکمم وارد می شد با اینکه چربی کم می خوردم معذلک روز بروز پیه های شکم من زیاد تر می شد بزرگی شکم علامت سرمایه داری و مفت خوری است و برای کسیکه چون من در هفت اسمان یک ستاره ندارد وصله ناجوری بود هر وقت با شکم گنده خود برای خریدی به مغازه ای مراجعه می کردم صاحب مغازه به تصور اینکه با ادم ثروتمند و خر پولی مواجه شده است قیمت جنس را چندین برابر می گفت گداهای کوچه و خیابان همین که شکم پر گوشت مرا می دیدند مشتری های لاغر خود را رها کرده بسراغ من می شتافتند از طرف دیگر برای کسی که باید پای پیاده دنبال کارهای روزانه خود باشد با کشیدن طبل بزرگ کار اسانی نبود بزرگی شکم و پر خوری که از عوارض ان بود نفخ بعد از غذا دست بدست هم داده قدرت حرکت و کار را از من سلب کرده بودند فشاریکه این شکم به ریه و قلب وارد می ساخت و بلای عظیم تری بود که هر ان مرگ را در جلوی چشم من مجسم می ساخت و خطر سکته کردن بیش از هر چیز فکر مرا ناراحت کرده بود از این رو به فکر کوچک کردن شکم افتادم بهترین دستور برای کوچک شدن و لاغر شدن انحصار صبحانه بخوردن میوه ها مخصوصا میوه های کم قند و کم چربی بود اگر بخواهید لاغر شوید و شکم شما کوچک شود باید مدتی صبحانه خود را به میوه اختصاص دهید و تا ظهر غذای دیگری نخورید بهترین میوه برای این کار مرکبات و انواع الو و گوجه و گلابی است بقیه میوه ها نیز دراین مورد مفیدند وقتی شما چند روز صبح مثلا لیمو یا پرتقال خوردید و تا ظهر غای دیگری نخوردید مشاهده خواهید کرد که پیههای شکم شما اب شده و می توانید ورزش نمایید دیگر ورزش برای شما عذاب الیم نیست و نفس تنگی هم به شما دست نمی دهد چرا خوردن میوه صبح لاغر می کند؟ قبلا باید بدانیم همان طوریکه نباتات در روز نشو و نما کرده و شب می خوابند سلولهای بدن ما هم همین عمل را دارند حیوانات هم مانند روز با کمک نور افتاب و مواد غذایی پرورش می نمایند روز قد می کشند روز بزرگ می گردند روز عضلات خود را فربه می سازند پس غذایی که روز جذب بدن شما شود به بدن شما می چسبد و ان چه شب جذب شود می سوزد و بقیه ان دفع می گردد از طرف دیگر تنها قندها و چربی ها هستن که می توانند در بدن ایجاد پیه و ذخیره نمایند وقتی شما صبح میوه ی مثلا ترش بخورید غذایی خورده اید که دارای بهترین ویتامین ها و فلزاتی که در عمل ساختمان و ترمیم سلولها نظیر ندارد و چون در این میوه قند و چربی نیست برای سوخت و ساختمان از ذخیره های بدن استفاده خواهید نمود فقط با خوردن غذا لاغر شوید این دستور که متکی به غذا خوردن است با دستورهای دیگر فرق فاحشی داشته و اثر حتمی و موثر دارد من به شما توصیه می کنم غذا بخورید تا لاغر شوید ولی دیگران می گویند امساک نمایید و از این راه خود را ضعیف و ناتوان سازید ومستعد گرفتن امراض که یکی از انها چاقی است گردید شبها غذای سبک بخورید یا هیچ نخورید ولی صبحانه و ناهار شما اگر مفصل باشد عیبی ندارد این بدترین دستورهاست و نه تنها لاغر نمی شوید بلکه ضررهای بسیار دارد و سرانجام شخص را چاق می نماید اما طبق این دستور شما صبح از بهترین غذاها یعنی میوه استفاده کنید و ناهار و شام هر چه می خواهید بخورید حالا اگر می خواهید واقعا لاغر شوید بر عکس انچه تا به حال شنیده اید برنج و سایر مواد نشاسته ای و پر چربی را شب میل کنید و صبح جز میوه چیز دیگر نخورید که گفته اند صبح میوه طلا است فراسیون یا افنان سر مقوی تب بر خلط اور مقوی معده تصفیه کننده و خون و ملین است بر ضد برنشیت نزله اسم سرفه های مزمن سینه را هم نرم می کند در مورد گریپ تجویز می شود دستگاه هاضمه را مفید است اثر این گیاه بر روی قلب بسیار مفید و طپش و التهاب قلب را بر طرف می کند و همچنین تخمدان ها را تقویت می کند با همه مزایایی که دارد اثر لاغر کننده این گیاه را باید در نظر گرفت و مسلم است اشخاص چاق و فربه ان را باید به این منظور مصرف کنند عده ای از نویسندگان کتابهای بهداشتی برای رژیم لاغری و کم کردن وزن اشخاص چاق نوشابه ای را تجویز می کنند که طرز تهیه ان چنین است چهل گرم تا پنجاه گرم شاخه های گلدار فراسیون را مدت 15 روز در یک لیتر شراب سفید روسیون(در نواحی شرقی پیرنه و در فرانسه است)بخیسانید بعد با پارچه ی نازکی ان را صاف کنید و هر روز ناشتا یک گیلاس کوچک از ان بنوشید اگر صرف این نوشابه صبح ناشتا برای شما مشکل است قبل از صرف صبحانه ان را مصرف کنید هیکل رعنا و خوش اندام سابق خود را بدست خواهید اورد بشرطی که از مصرف مواد چربی و قندی و نشاسته ای خودداری کنید سبزیها و میوه های شفابخش و گوشت بی چربی و لبنیات و ماست بخورید و از راهپیمایی غافل نشوید این گیاه را به نام کورا و به عربی علقما هم می گویند اگر کسی سی گرم گلهای فندق را در یک لیتر اب بجوشاند جوشانده ای بوجود می اورد که برای اشخاص چاق مفید است و علیه چاقی مصرف می گردد سالاد دندان شیر یکی از وسائل جولیگیریاز چای مفرط است دندان شیر علاوه بر املاح معدنی ویتامین (آ و ب و ث)مواد چربی تانن اسید مالیک و سلولز می باشد سیب دارای مواد اهنی اهک کلسیم فسفر منیزیم پتاسیم سدیم و سیلیس می باشد مصرف سیب را برای اشخاصی که مبتلا به مرض چاقی هستند تجویز می کنند همان طوریکه دکتر لگرن در کنگره سیب شناسی گفته است و همچنین دکتر گیلورهاوزر امریکایی غذا شناس نامی جهان در کتاب های خود از سیب درختی توصیف زیادی کرده سیب نقش بزرگی را در قسمت تغذیه ی بدن و معالجه بیماریها به عهده دارد و انجام می دهد که اهمیت ان غیر قابل تردید می باشد.سیب تازه یا خشک به همه از بیمار و تندرست بدهید زیرا سیب میوه ای لذیذ و مغذی است سیب را با پوست بشویید و در ماشین های اب میوه گیری بیاندازید و اب شیرین و خوشمزه ان را بنوشید ابغوره درمان چاقی است افراط در خوردن ان برای زنان ابستن خوب نیست خوردن انگور در شب خیلی تاکید شده است سیب زمینی سرشار از ویتامین(ب وث) و دارای مواد چربی است سبزی سالم و مغذی است برای مصرف اشخاصی که زیاد چاق شده اند و نباید چربی و روغن بخورند تجویز شده است سیب زمینی از سبزیهایی است که خیلی سهل الهضم می باشد. پوره هایی که از سیب زمینی درست می شود باید کاملا اب دهان امیخته گردد و اهسته اهسته ان را فرو داد والا کاملا با بزاق دهان امیخته نشود در شکم تخمیر شده تولید دل درد و نفخ شکم خواهد کرد سیب زمینی دارای مقدار فراوانی املاح پتاس می باشد و بجای نان ان را بطور کباب یا بخار پز یا بصورت پخته در خاکستر مصرف نمایند سیب زمینی که بعضی قسمت هایش سبز شده یا جوانه بزند مسموم است نباید خورد برای مبارزه با چاقی اشخاصی که وزنشان زیاد شده و می خواهند لاغر شوند و چربی و پیه بدنشان از بین برود باید هر روز صبح ناشتا اب سه لیمو را گرفته و با چهار قاشق کوچک قهوه خوری شکر مخلوط کرده و صرف نمایند اگر چهار یا شش هفته این کار را به طور مرتب انجام دهند نتیجه محسوس بچشم دیده و به این نوع معالجه ی سهل و ساده اعتقاد زیادی پیدا خواهید کرد پرتقال بهترین درمان لاغری است دارای ویتامین(ث-پ ود)می باشد برای معالجه چاقی و گرفتن رژیم لاغری یک عدد پرتقال و سه لیمو را به برشهای نازکی ببرید و ان را مدت 10 دقیقه در نیم لیتر اب بجوشانید دو قاشق سوپخوری عسل را به ان اضافه نمایید و دوباره 5 دقیقه ان را بجوشانید بعد ان را صاف کنید و بگذارید سرد شود و هر روز سه گیلاس کوچک از ان را مصرف نمایید خیار دارای ویتامینهای(ا-ب-ث)و کلروفیل و ده نوع املاح معدنی است در رژیم لاغری و تخلیه ی سموم بدن ان را تجویز می نمایند چون اب خیار به تنهایی خیلی بی مزه ست در رژیم لاغری با یستی با اب سیب و هویج مخلوط نموده و خورد هویج خنک و اشتها اور و مصرف ان برای اشخاص چاق توصیه شدهاست و مبتلایان به مرض قند از خوردن ان ممنوع شده اند دارای ویتامین های(ا-ب-ث)می باشد ترتیزک یا شاهی یا بولاغ اوتی ید دارد اشخاص چاق را لاغر می کند زیره هم لاغر می کند اگر اب برگ های کلم قرمز را بگیرید و با دو برابر وزن ان با شکر بپزید شربت مفید و عالی برای سینه تهیه خواهید کرد اگر این شربت را با دو برابر ان توسرخ مخلوط و اضافه کنید در رژیم لاغری موثر است و به همین جهت است که بعضی پزشکان رژیم غذایی در مورد لاغری مصرف کلم قرمز را توصیه می کنند انهایی که مستعد چاقی هستند کاهو و سالاد های دیگر را فقط با کمی اب و مقداری خیلی کم نمک مصرف نمایند استعمال طولانی ان مضر است در رژیم لاغری باید غذایی مصرف کرد که دارای 67 گرم مواد سفیده ای باشد تا این غذا قوت و جوانی عضلات صورت و بدن را حفظ و نگهداری نماید خوردن پنیر خشک و گوشت خشک شخص را لاغر می کند کلورین مواد زائد رااز بدن خارج کرده از پیوره و چاقی زیاد جلوگیری می کند و مانع مسمومیت گشته و سموم را از انساج بیرون می ریزد غذاهایی که کلورین دارد عبارتند از نارگیل اب چغندر خیار هویج پنیر تخمیر شده گردو شبریز کاهو و غیره. پایان صفحه23 ادامه دارد................. | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | *parvaz*, alonegirl, AVESTA, azarsana, cole, faez_er, farnaz58, gherti, honey_x, mah_2334, mamorin, Nahid_m, niloofarane, OoPs, pr.delafrouz, roza23, safo, sahar sss, sanaz2000, Sokout, Star-crossed, uranoos, ~2ne2~, °•ღ بـــامـــزی ღ•°, آنیتا, امپراطور1, بی بی گل, شهرناز, علی رضاایران, فافامه, نیلوفر دختر دریا |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | پست بسیار مفید : +9 امتیاز مواد موثر در لاغری شربت لاغری سر شیر و چربی شیر اغلب دارای مقدار زیادی کالری است و مسلم است غذاهایی که دارای کالری زیاد می باشد برای اشخاص چاق یا کسانی که بخواهند وزن خود را کم کنند خوب نیست و حتی اگر سر شیر و چربیی روی شیر را بگیرید باز هم همان شیر رو گرفته دارای مقدار زیادی مواد چربی خواهد شد بهمین دلیل است که اشخاص چاق و سنگین وزن در تقویت کردن با شیر باید احتیاط لازم نموده و تا انجا که ممکن است چربی شیر معمولی تازه را کاملا بگیرند و ان را با شیر خشک بی چربی مخلوط شود مقدار مواد سفیده ای کلسیم رینوفلادین و ویتامین های دیگر دسته(ب)در ان دو برابر می شود شیر مقوی از تشنجات گرسنگی جلوگیری کرده و اگر کسی ان را در فواصل غذا و یا هنگام صرف غذا بنوشد احساس بهبودی و سرزندگی و نشاط خصوصی در خود خواهد نمود دو قسمت اب لیمو با برگه سیب یک قسمت روغن اراشید با عسل سیر نمک مخلوط نموده بخورید ماست ماست بهترین غذا برای رژیم های لاغری است بهترین وسیله اسان که کوچکترین زحمتی ایجاد نکند پیروی از رژیم لاغری بوسیله ماست است تا معده را راحت و سیر نگهدارد و در عین حال ماست غذایی است که مواد چربی زیادی ندارد و اشخاص بزرگسال که اغلب نمی توانند قند شیر را هضم کنند به خوبی می توانند شیر را به صورت ماست مصرف کرده و هضم نمایند این نکته قابل توجه است که یک لیتر ماست دارای سی و چهار گرم مواد سفیده ای و یا 139 کالری حرارت است در رژیم لاغری باید غذایی مصرف کرد که دارای 67 گرم مواد سفیده ای باشد تا این غذا قوت و جوانی عضلات صورت و بدن را حفظ و نگهداری نماید. با مصرف ماست در رژیم لاغری هر قدر زیاد وزن خود را سبک کنید و لاغر شوید بیشتر پوست و موهای سر و چشمان شما لطافت و برق گرفته و اثار تندرستی کامل شما را نشان خواهد داد زیرا شما با مصرف ماست انواع ویتامین های(ب)را مصرف کرده و به این وسیله به پوست و موهای سر و چشمان خود غذای مقوی می رسانید ماست بی چربی را مصرف کنید تا طعم طبیعی ان را چشیده و همیشه چابک و چالاک باشید اگر از ماست بی چربی خوشتان نمی اید و می خواهید مطبوع و لذیذ باشد مقدار کمی مخمر ابجو با دارچین جوز هندی و یا ملاس سیاه به ان بیفزایید ولی مواظب باشید که در موارد مصرف ادویه هیچوقت زیاده روی نکنید و همیشه مقدار کمی از ان را مصرف نمایید مخلوط ماست با مواد دیگر در اینجا چند نمونه ان را که شاید عده ی زیادی ان را ندانند شرح می دهیم به مقدار مساوی ماست مقوی را با اب گوجه فرنگی مخلوط کنید و به این مخلوط ماست و اب گوجه فرنگی کمی نمک دریایی و برای چاشنی ان از سسی که دوست دارید در ان بریزید و بعد انرا کاملا به هم بزنید تا خوب مخلوط شود و این مخلوط را در لیوان ریخته و در یخچال بگذارید تا سرد شود و یا ببندد این غذای مطبوع و لذیذ را در موقع ناشتایی و یا قبل از صرف شام به عنوای غذای اشتها اور صرف کنید نیم کیلو گوشت گوساله را به قطعات کوچک چهار گوش در اورید و در دیگ کوچک که سنگین و کلفت باشد دو قاشق سوپخوری روغن نباتی را اب کنید و دو پیاز را خرد کرده و در ان بریزید سپس قطعات گوشت را در گرد جوانه گندم غلطانیده و نمک به ان بزنید و در دیگ بگذارید و زیرو رو کنید تا کمی سرخ شود سپس یک لیوان ماست را روی اتش گذاشته قلقل کرده بجوشد بعد سر میز گذاشته نوش جان نمایید چگونه باید از میوه در موقع ناشتا استفاده نمود؟ همانطوری که اشاره شد چون مخلوط شدن میوه با سایر مواد غذایی مناسب نیست لازم است از میوه به تنهایی استفاده نمود مخصوصا در ناشتا به جای خوردن میوه بعد از غذا باید قبل از غذا از ان استفاده کرد ولی به شرطی که از خوردن غذای قبلی تقریبا سه ساعت گذشته باشد(مثلا سه ساعت بعد از صرف ناهار یا شام) در سه موقع از شبانه روز می توان میوه خورد: 1:صبح به محض از خواب برخاستن اقلا نیم ساعت قبل از صرف صبحانه 2:ساعت 5یا6بعدازظهر یعنی اقلا سه ساعت بعد از صرف ناهار 3:شب قبل از خوابیدن به شرطی که سه ساعت بعد از صرف شام رعایت شده باشد توصیه می شود از خوردن پرتقال نارنگی و گریپ فروت قبل از خوابیدن خودداری گردد زیرا وجود ویتامین ث در میوه های یاد شده سبب بی خوابی می شوند بنابراین بهتر است از میوه های فوق الذکر در صبح یا بعدازظهر استفاده شود مواظب اب میوه ها باشید متخصص امور تغذیه اب میوه را یک نوشیدنی معمولی نمی دانند میوه محتوی عالی ترین جوهر غذایی است که برای سلامتی انسان حائز کمال اهمیت است معمولا در میوه از ویتامین ها و نمک های معدنی ان صحبت می شود با خوردن یک لیوان اب میوه خیلی غلیظ هرگز یک کمیت قابل توجهی از ویتامین ها جذب بدن نخواهد شد زیرا اکثر ویتامین ها در مرحله ی تهیه شدن اب میوه از بین خواهد رفت زیرا حیات ویتامین های میوه در خارج از محیط طبیعی انها(خارج از میوه)بغایت کم دوام و موقتی است از طرف دیگر مقدار زیادی از مواد حیاتی میوه که به اصطلاح در گوشت میوه باقی می ماند پس از گرفتن اب میوه به دور انداخته می شود بالاخره موقع گرفتن اب میوه مقدار ترشی میوه افزایش میاید به حدی که برای شیرین کردن اب میوه مقداری قند داخل ان می کنند. بنابراین حتی اگر اب میوه توسط خودتان تهیه شود از خوردن ان خودداری نمایید زیرا خارج از واکنش ان روی سایر مواد غذایی و نیز صرف نظر از شکلی که یک میوه ی کامل در جریان یک غذا وارد معده می شود اب میوه مسیرهای گوارشی را به علت ترشی زیاد تحریک می کند و خود ترشی میوه سایر ویتامینی را خراب کرده و از بین می برد(مانند سرکه) بنابراین باید از مصرف اب میوه که در خارج از منزل تهیه شده است خودداری نمود و چنانچه اب میوه در منزل تهیه شده باشد یک کمی اب باید به ان اضافه نمود و برای شیرین نمودن ان از قند مصنوعی مناسب استفاده کرد از مصرف پروتئین چربیها با قندها باید خودداری کرد قاطی کردن پروتئین چربی(مانند گوشت ماهی و چربی ها)با نان برنج و پاته و سیب زمینی و نظائر ان باید منسوخ شود زیرا هر یک از انها روی دیگری اثر منفی بجا خواهد گذاشت و محیط انزیم دار را که برای گوارش مواد غذایی دیگر لازم است از بین خواهد برد نتیجه حاصل از مخلوط شدن پروتئین چربی با قندها شبیه ان چیزی است که ذکر می شود تخمیر شدن نشاسته در معده و روده ی بزرگ سوخت غیر کافی پروتئین در بدن که نتیجه ی ان ایجاد تفاله هضم نشده غذا است گندیدگی ضایعات در روده بزرگ پخش سمومات به تعداد زیاد در داخل خون تمام این واکنش های غیر طبیعی خوب کار نکردن دستگاه گوارش که سبب بی نظمی و اغتشاش در تمام اعضا بدن می شوند باعث برجستگی غیر عادی شکم وبادکردگی دائمی ان نیز می شوند دستورات مختلف برای داشتن یک شکم صاف کسانی که شکم باد کرده دارند و همیشه از نفخ شکم می نالند باید به توصیه های زیر توجه نموده و ان را با دقت به کار ببندند خوردن میوه منحصرا در ناشتا مخلوط نکردن پروتئین-چربی ها با مواد قندی احتراز از مصرف مشروبات گاز دار مانند ماءالشعیر اب معدنی سودا و نظایر ان ورزش شکم به مدت یک ربع ساعت صبح ها مبارزه با یبوست مزاج با مصرف نان سبوس دار و نان با سبوس و خوردن فیبرهای غذایی به مقدار زیاد بعضی از برجستگی های غیر عادی شکم(بادکردگی)علت و منشاء عصبی دارند(ولی تنها دلیل برای این امر نمی باشد) رها کردن بدن کمک به صاف شدن شکم می کند ولی البته این به تنهایی کافی نیست بلکه باید اصول تغذیه رعایت شده و از مخلوط کردن مواد مختلف غذایی نظیر انچه تاکنون گفته شده است پرهیز نمود پروتئین ها ترکیبات بنیادی هستند که در تعداد بی شماری از خوراکیهای حیوانی و یا گیاهی وجود دارند مانند گوشت ماهی تخم مرغ و لبنیات مصرف پروتئین ها برای بدن ضروری است و انرژی تولید شده از انها در بدن خیلی کم است قندها یا هیدرات های کربن از موادی تشکیل شده اند که به گلوکز تبدیل می شوند قندها در غذاهایی که منشا انها خواه از قند(مانند میوه ها و عسل)و خواه از نشاسته(مانند ارد غلات سبزی ها)تشکیل شده وجود دارند در افراد جوان قندها در همان زمانی که داخل معده می شوند جذب می گردد طبقه بندی قندها به نسبت تغییرات انها در میزان قند خون انجام می گیرد(اندازه گیری میزان قند خون) به این ترتیب:قندهای خوب را که دارای میزان قند خون کم هستند می توان از قندهای بد که میزان قندخون انها زیاد است از یکدیگر متمایز کرد قندخون کم در مواد غذایی زیر وجود دارد 1:حبوبات با پوست 2:برنج سبوس دار 3:رشته های خمیری سبوس دار 4:نان با گندم سبوس دار 5:نخود فرنگی تازه 6:لوبیای سفید 7:میوه ی تازه 8:عدس 9:نخود 10:لوبیا چیتی 11:فروکتور 12:بادام زمینی 13:نان جو سبوس دار صد در صد قند خون زیاد در مواد غذایی زیر وجود دارد: 1:مالتوز 2:گلولز 3:پوره سیب زمینی 4:عسل 5:کورن فلکس 6:شکر سفید 7:نان سفید 8:برنج سفید 9:سیب زمینی 10:ذرت 11:چغندر 12:هویج 13:رشته های خمیری 14:بیسکویت 15:موز 16:کشمش چربی ها موادی هستند که می توانند منشا حیوانی یا گیاهی داشته باشند مانند چربی های گوشت ماهی کره روغن پنیر لبنیاتو......و بر عکس بعضی دیگر باعث کم شدن مقدار کلسترول می شوند مانند:چربی ماهی روغن زیتون و......... فیبرهای خوراکی تمام سبزیجات تازه مانند سالادها اندیو تره فرنگی اسفناج لوبیا سبز و..........در این دسته قرار می گیرند هم چنین در بعضی از سبزیجات خشک میوه ها غلات در حالت خام مقدار زیادی فیبر وجود دارد مصرف فیبرهای خوراکی باید کافی باشد زیرا کمبود ان زیان اور خواهد بود. فیبرهای خوراکی غذاهای با منشا قند چربی دار قندها چربی ها مارچوبه شیر ارد مواد گوشتی سالاد کاهو گردو نان گوسفند گوجه فرنگی بادام زمینی بیسکویت گاو بادمجان مغز سیب زمینی گوساله کدو جگر برنج فراورده های گوشتی کرفس اردسویا رشته های خمیری گوشت پرنده کلم جوانه گندم گندم کوبیده ماهی گل کلم رشته با تخم مرغ لوبیا میگو لوبیا سبز نارگیل نخود فرنگی تخم مرغ تره فرنگی زیتون عدس کره ارتیشو بلوط نخود پنیر هویج شاه بلوط هویج روغن فلفل دلمه ای صدف شکر مارگارین قارچ عسل میوه ها ذرت سبزیجات خشک میوه ها خشکبارس طبقه بندی گلوسیدها برای ساده کردن تقسیم بندی گلوسیدها انها را به دو نوع گلوسیدهای بد(با عدد زیاد قند)وگلوسیدهای خوب(با عدد پایین قند)قسمت می نماییم و این تمایز در فصل های اینده علت چاقی را معلوم می کند گلوسیدهای خوب گلوسیدهای بد حبوبات قند نیشکر ارد گندم با سبوس قند لبو نان گندم سبوس دار شکر تصفیه نشده نان جو سبوس دار عسل سبوس شیرینیجات برنج سبوس دار ملاس جوانه ی گندم مرباجات باقلا تازه نوشابه های شیرین عدس ارد صاف شده میوه جات شیرینی با ارد سفید و شکر شلغم پنیر جوانه سویا بیسکویت بادمجان رشته(اسپاگتی و..........) کدو برنج سفید خیار پوره سیب زمینی گوجه فرنگی هویج تربچه ذرت قارچ پوره ذرت کلم گندم کوبیده گل کلم نشاسته تره فرنگی حبوبات پوست کنده ارتیشو ذرت بوداده فلفل سبز برنجک کاهو شکلات با کمتر از 60%کاکائو اسفناج ارد ذرت شکلات بدون شکر نخود لوبیا چیتی لوبیا سبز پایان فصل اول پایان صفحه 35 ادامه دارد........................ ویرایش توسط بهارجون : ۷ آبان ۱۳۹۰ در ساعت ۰۵:۴۰ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | پست بسیار مفید : +9 امتیاز فصل دوم عوامل چاق کننده چگونه چاق می شوند؟ بیان تفاضل مقدار کالری جذب شده در بدن و مقدار کالری مصرف شده نمی تواند دلیل کافی برای زیاد شدن وزن بدن شود به عبارت دیگر باقیمانده کالری در بدن بیانگر وجود چربی ذخیره نیست بنابراین زیاد شدن وزن بدن دلیل بیشتری دارد که ذیلا شرح داده می شود انسولین تولید چربی ذخیره یا تولید نشدن ان بستگی به ترشح انسولین دارد در شرح این فصل ابتدا لازم است مطالبی درباره ی این هورمون گفته شود انسولین هورمونی است که لوزالمعده ترشح کرده و در متابولیسم نقش حیاتی دارد وظیفه انسولین اثر گذاشتن روی گلولز است(یعنی قندی که در خون وجود دارد)به طوری که ان را وارد بافتهای بدن کند در این مرحله گلوکز یا برای رفع نیاز انرژی لازم و فوری بدن یا در صورت زیاد بودن مقدار ان برای تولید چربی ذخیره در بدن مورد استفاده قرار می گیرد برای اینکه معین شود در چه شرایطی و با چه نوعی از غذاها و بالاخره در چه اندازه و میزانی ذخیره ای از چربی در بدن ایجاد می شود فرض های مختلفی به شرح زیر مورد بررسی قرار خواهد گرفت گلوسید در معده اگر یک تیکه نان خورده شود نشاسته ی نان به گلوکز تبدیل شده و مستقیما وارد خون می شود بنابراین مقدار قند خون افزایش میابد در این موقع لوزالمعده شروع به ترشح انسولین می کند ترشح انسولین برای دو منظور است: 1:ثابت کردن گلوکز در بافت بدن خواه برای تولید انرژی در یک مدت کوتاه جهت رفع نیازهای حیاتی و فوری بدن گلیکوژن و یا برای انبار کردن ان در مدت طولانی به شکل یک ذخیره چربی پایین اوردن مقدار قند در خون اگر مقداری نان و کره خورده شود پدیده متابولیکی ان مانند پدیه متابولیکی قند در میوه است قند تبدیل به گلوکز می شود مقدار قند خون افزایش میابد و لوزالمعده شروع به ترشح انسولین می کند اما اختلاف اساسی با حالت قبلی در این است که چربی موجود در خون تغییر شکل داده و به اسید چرب تبدیل می شود چنانچه لوزالمعده در وضع عادی خود باشد مقدار ترشح انسولین برای اثر گذاشتن رذوی گلوکز دقیقا در ارتباط با کمیت گلوکز خواهد بود بر عکس چنانچه وضع لوزالمعده عادی نباشد مقدار ترشح انسولین برای اثر کردن بر روی گلوکز از حد لازم خواهد بود به این ترتیب از انرژی چربی(که در موقع عادی از بدن خارج شده است)به طرز غیر عادی به شکل چربی ذخیره در بدن انبار می شود از این امر معلوم می شود علت اینکه بعضی از اشخاص گرایش به چاق شدن دارند ولی بعضی از افراد هر چه که می خورند چاق نمی شوند فقط به حالت و وضع لوزالمعده انها در ترشح انسولین بستگی دارد بنابراین در افراد چاق میزان ترشح انسولین زیاد است چربی ها در معده مثلا اگر مقدار پنیر خورده شود متابولیسم چربی هیچگونه اثری در قند نخواهد داشت یعنی گلوکز در خون ازاد نمی شود در نتیجه لوزالمعده انسولین ترشح نمی کند سپس با فقدان انسولین به هیچوجه چربی در بدن ذخیره نخواهد داشت عدم ترشح انسولین به وسیله ی لوزالمعده دلیل بر ان نیست که دخول غذا را در معده بی فایده بدانیم زیرا در طول هضم غذا بدن از مواد غذایی که داخل معده شده است تمام مواد ضروری برای سوخت و ساز خود را به ویژه انرژی پروتئین ها اسیدهای چرب اصلی و نمک های معدنی را استخراج کرده و به مصرف اندامهای مختلف می رساند باید دانست که استدلال فوق الذکر به طور ساده بیان شده است زیرا در حقیقت ارئه مطلب کمی پیچیده است در عوض این اسندلال و توجیه ساده از ارگاتیسم نکته ی اساسی پدیده مورد بحث را مشخص می کند نکته اساسی که قواعد بنیادی ان باید از ابتدای شروع به کار شناخته شود با تمام اهمیتی که برای این فصل می توان از نظر مشخص شدن و دلیل ذخیره چربی در بدن قائل شد هنوز توضیحات داده شده کافی به نظر نمی رسد زیرا هنوز معلوم نشده است به چه علت افرادی که به اندازه کافی از غذاهای مختلف می خورند در مرحله ی اول می توانند وزن خود را کم کنند و در مرحله ی دوم وزن خود را در یک سطح مطلوب حفظ کنند یاداوری لوزالمعده را می توان رهبر متابولیسم دانست اگر لوزالمعده در وضعیت خوب باشد وظیفه خود را که عبارت از کم کردن مقدار قند خون است با ترشح انسولین به مقدار کافی انجام می دهد ولی چنانچه در وضع عادی نباشد یعنی انسولین بیش از اندازه معمول ترشح کند سبب انبار شدن غیر عادی مقدار از اسیدهای چرب شد(یعنی چربی های ذخیره در بدن) بنابراین لوزالمعده با ترشح زیاد انسولین سبب ازیاد وزن می شود و در فصل اینده معلوم خواهد شد که مصرف غذاهایی که به مقدار زیاد حاوی قند هستند در مدت طولانی سبب بدکار کردن لوزالمعده خواهند شد طرز اداره انبار چربی در بدن در فصل گذشته علت اثلی ایجاد چربی های ذخیره روشن شد و در حقیقت علت چاق شدن افراد ترشیح گردید اکنون معلوم شده است که وجود قند و چربی در یک غذا در حالتی که لوزالمعده نتواند به طور کامل به فعالیت خود ادامه دهد سبب اضافه وزن در انسان می شود در واقع به جای اینکه قندها به طور اعم مورد بررسی قرار گیرند باید قندهای بد از قندهای خوب تمیز داده شوند زیرا بیشتر کیفیت قندها است که سبب تولید ذخیره ی چربی یعنی اضافه وزن می شود نه فقط به علت وجود کمیت انها در بدن البته این مورد تا حالا به خوبی مشخص شده است ولی انچه که احتمالا تاکنون شناخته نشده است عدم اگاهی به مکانیزم علمی این پدیده و نیز عدم شناخت روش است که در اصول مربوط به کیفیت تغذیه تشریح می شود این روش به ما امکان ان را می دهد که وزن خود را در یک حالت متعادل حفظ نماییم مثلا اگر وزن یک نفر(مرد)87کیلو باشد ولی با توجه به بلندی قد وزن مطلوب او می بایست 72 باشد پس این شخص 15 کیلو اضافه وزن دارد بعضی از افراد خیلی تنومند بوده و یک وزن فوق طبیعی دارند ولی این حالت خیلی زیاد نیست در هر صورت این بدین معنی نیست که مواردی این چنین را دلیل این بدانیم که این متد جدید تغذیه روش موثری نیست بلکه خیلی هم مفید می باشد در عصر ما وزن بدن عده ای از افراد در سنین 20 تا 25 سالگی تا اندازه ای در حد مطلوب قرار می گیرد ولی کم کم بدون انکه توجه ای به ان شود وزن بدن انها رو به افزایش می رود علت این افزایش ظاهرا برای همه تقریبا یکی است یعنی کمی تحرک و تغییر رژیم غذایی اولین تغییر اشکار در رژیم غذایی افراد غالبا پس از ازدواج و توسعه ی زندگی اجتماعی انها صورت می گیرد که برای بانوان مادر شدن مفید می باشد هم چنین تغییر رژیم غذایی انها می تواند عامل شود اما عادت جدید در رژیم غذایی که در چارچوب زندگی حرفه ای و اجتماعی افراد بوجود امده است در بیشتر شدن حد(بلندی قد)اثر دارد اکنون برای رهایی از چندین کیلو اضافه وزن بدن حالت تکنیکی این پدیده دقیقا مورد توجه قرار داده می شود اسا روش جدید تغذیه که در این کتاب شرح داده شده است در قسمتی مبتنی است بر اینکه در اکثر حالات از امیختن چربی ها با قندهای بد اجتناب گردد برای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی چربی های خوب و بی ضرر بیشتر مصرف شود همچنین چربی ها را همراه با سبزیجات مختلف مخصوصا با فیبرها مورد مصرف قرار گیرند(در فصول اینده به جزئیات این مورد اشاره خواهد شد) ذیلا چند نمونه از غذاهایی که در ان قند بد وجود ندارد ارائه می شود شماره(1) محتوی چربی خوب+پروتئین(ساردین) محتوی چربی+فیبرها(املت قارچ) محتوی فیبرها(سالاد کاهو) محتوی چربی+پروتئین(پنیر) شماره2 محتوی فیبرها(سبزیجات و میوه های خام) محتوی چربی+پروتئین+فیبرها(ژیگوی لوبیا سبز محتوی فیبرها(سالاد کاهو) محتوی قند خوب+فیبرها(توت فرنگی) محتوی چربی خوب+پروتئین+فیبرها محتوی فیبرها(سالاد کاهو) محتوی چربی+پروتئین(پنیر) هیچ یک از این سه نوع غذا دارای قندهای بد نیستند بدیهی است برای این که خوردن این غذاها مطابق متد جدید باشد نباید انها را با نان خورد چنانچه پنیر از نوع پنیرهای سفید باشد هیچگونه شهدی نباید به ان اضافه شود(مگر این که بخواهند پنیر را شیرین کرده و مانند دارو مصرف کنند) یاداوری چون بعضی از پنیرها دارای مواد قند یهستند بهتر است پنیری انتخاب شود که زود اب ان را کاملا گرفته باشند به این ترتیب ماده قندی لاکتوز که یکی از قندها است از پنیر خارج می شود پنیر تازه که زود اب ان را گرفته نشده است محتوی مقداری لاکتوز است اکنون چگونگی تکنیک کم شدن وزن بدن را مورد بررسی قرار می دهیم پایان صفحه 44 ادامه دارد..................... | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز در فصل گذشته ملاحظه شذ چنانچه يك غذا فاقد قند باشد لوزالمعده انسولين ترشح نمي كند و در نتيجه چربي ذخيره در بدن ايجاد نمي شود ولي چون بدن براي حفظ تعادل حياتي خود چون نگهداشتن حرارت بدن در 37 درجه ي سانتي گراد و نيز براي حركت اندامها نياز به صرف انرزي دارد از اين رو بدن از چربي هاي ذخيره براي ازاد كردن انرزي لازم استفاده مي كند به اين ترتيب با يك تغذيه كلاملا عادي نيز(شامل ويتامين ها نمك هاي اسيدي و..........)بدن چربي ذخيره را كه سبب اضافه وزن مي شود از خود كم مي كند و به عبارت ديگر بدن با يك شيوه ي خاص چربي هايي كه از قبل در او انبار شده است مي سوزاند ولي نبايد چنين نتيجه گيري كرد كه اجراي اصول اين روش غذايي انسان را براي هميشه از خوردن خوراكيهاي نظير شيريني و غذاهاي سرخ كرده و ساير قندها منع مي كند قندهاي بد را مي توان جزيي از ساير غذاها دانست به شرطي كه ندرتا و هميشه جدا از چربي ها صرف شوند معذالك اين يك نكته ي انحرافي در روش غذايي است كه بايد موقع تغذيه مورد توجه قرار گيرد. در فصول ابنده معلوم خواهد شد كه به اساني مي توان اين روش را به كار بست و به ويزه بعد از جذب چربي هاي ذخيره ئ تثبيت شدن در بدن چگونه خواهيم توانست مقداري از قندهاي بد و چربي ها را مجددا داخل غذاهاي خوذ كنيم اما در عين حال بايد محتاط بود و غذاي خوب انتخاب كرد. روش متد غذا خوردن بايد تاكيد كرد كه مطالعه ي انچه كه گذشت ئ نيز خوب فهميدن مطالب براي اجراي اصول اين متد كاملا ضروري است در حقيقت شناخت بعضي از مكانيسم ها همچنين تهي كردن مخيله براي هميشه از نظيريه هايي چون اضافه كالري ها حائز اهميت است اين متد در دو زمينه توصيه مي شود: 1:كم كردن وزن 2:حفظ و نگهداري تعادل وزني يعني مرحله تثبيت يا روش مراقبت كم كردن وزن((فازا)) در شروع به اجراي يك طرح مخصوصا يك طرح حائز اهميت زياد ابتدا بايد تعيين و فطعي شود بنابراين بايد مقدار وزن اضافي با توجه به اينكه هر بدني از يك حساسيت خاصي برخوردار است تعيين شود عوامل چندي مي تواند در تاثيري بدن انسان موثر باشند مانند جنسيت وزن طرز تغذيه در گذشته وزاثت و بهداشت به اين ترتيب پيش بيني كردن مقدار كاهش وزن يك نفر در هفته عملا غير ممكن است بعضي از افراد در هفته 1تا2 كيلو وزن خود را با اجراي اين متد كم مي نمايند و اين مقدار در بعضي ديگر مي تواند كمي كمتر يا بيشتر باشد هرگز قندهاي مضر مانند نان ارد سبزيجات نشاسته دار و ميوه را نبايد هم زمان با غذاهايدچربي دار مانند گوشت انواع چربي ها و روغن مصرف نمود از مصرف كليه مواد قند وچربي دار مانند شير شوكولات جگر سياه و فندق بايد اجتناب كرد و قند را طور كلي از ليست غذاهاي روزانه حذف نمود فقط بايد از اردهاي تصفيه نشده استفاده كرد فقط بايد از نان سبوس دار و يا نان هايي كه با ارد تصفيه نشده تهيه شده اند منحصرا براي صبحانه استفاده نمود مصرف سيب زميني و مخصوصا خوردن فريت مجاز نيست از خوردن برنج سفيد(برنج ماشيني)بايد خودداري نمود و به مقدار كم از برنج سبوس دار مصرف كرد از خوردن پاته هايي كه با ارد تصفيه شده تهيه شده اند بايد خودداري نمود از مصرف الكل تحت هر شكلي مانند الكل هاي اشتها اور شراب اب و الكل هاي محرك معده بايد صرف نظر كرد از خوردن قهوه ي پررنگ و قوي بايد احتراز كرد و از قهوه هاي بدون كافئين استفاده نمود. پايان ص47 ادامه دارد........ | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز روزانه باید سه بار و حتی الامکان در ساعت معین غذا خورد هیچگاه نباید از خوردن یک وعده غذا صرف نظر کرد مصرف مواد چربی دار مضر را باید محدود نمود و به جای ان از چربی های مفید استفاده کرد رعایت این مورد برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی مفید است در موقع غذا خوردن باید کوشش کرد از اب به مقدار کم استفاده نمود زیرا نوشیدن اب به مقدار زیاد اثر شیره ی معدی را کم می کند به محض قرار گرفتن پشت میز غذا خوری نباید اب نوشید غذا را باید با فرصت خورد غذا به مقدار لازم باید به بزاق اغشته شود و در طول صرف غذا باید از هر نوع اشتغال فکری اجتناب شود بهتر است اب میوه شخصا تهیه شود از مصرف اب میوه های صنعتی و خوردن سوداها که محتوی مواد قندی است باید خودداری کرد بعد از خوردن یک غذای قنددار(مثلا در صبحانه)باید سه ساعت تا خوردن یک غذای دیگر که محتوی مواد چربی دار است فاصله باشد بعد از خوردن یک غذای چربی دار باید 5ساعت برای صرف یک غذای قنددار تامل کرد از خوراکیهای فیبردار سالاد مارچوبه ارتیشو بادمجان و غیره باید به مقدار زیاد استفاده کرد نمونه هایی برای ناهار اب گوشت طاس کباب شلغم تره فرنگی و گل کلم پنیر نوشیدنی:اب چای جوشانده گیاهی سالاد و کالباس و یا سوسیس جوجه کباب شده نخود فرنگی پنیر نوشیدنی:اب چای جوشانده ی گیاهی تن با روغن ماهی ازاد استک تارتار فیله ی مرغابی سالاد سبزی قارچ و جعفری پنیر نوشیدنی:اب چای جوشانده ی گیاهی نوشیدنی:اب چای جوشانده ی گیاهی ماهی با سرکه تخم مرغ اب پز گوشت چرخ کرده کباب شده کتلت دسته دار کبابی شلغم بادمجان پنیر پنیر نوشیدنی:اب چای جوشانده ی گیاهی نوشیدنی:اب چای جوشانده ی گیاهی در صورت زیاد بودن کلسترول خون پنیر از لیست غذا حذف می شود به جای ان باید از سالاد فصل استفاده کرد یا از پنیرهای کم چربی استفاده نمود نمونه هایی از غذاها برای شام سوپ ماهی اش سبزی(در منزل تهیه شود) ژامبون مرغ نیمرو سالاد کاهو ماست پنیر نوشیدنی:اب جوشانده ی گیاهی ارتیشو با سالاد اش سبزی تخم مرغ و گوجه فرنگی دلمه ی گوجه فرنگی سالاد کاهو سالاد کاهو نوشیدنی:اب جوشانده ی گیاهی ماست نوشیدنی:اب جوشانده ی گیاهی اش سبزی سوپ پیاز مرغ سرد با مایونز خوراک تن ماهی سالاد کاهو سالاد کاهو پنیر ماست کیسه ای نوشیدنی:اب جوشانده ی گیاهی نوشیدنی:اب جوشانده ی گیاهی مارچوبه سالاد سوسیس خشک و گوجه فرنگی فیله ی ماهی سفید گراتین بادمجان اسفناج سالاد کاهو پنیر نوشیدنی:اب جوشانده ی گیاهی سالاد قارچ فصل سوم: کاهش وزن و ورزشهای لاغری کاهش وزن دو راه برای کاهش وزن وجود دارد:کم اب کردن اب بدن(دهیدراتاسیون)و کاهش چربی بدن به منظور رسیدن به اوج امادگی جسمانی از نظر سلامتی و ظاهر کلی جسمانی در این فصل همین راه دوم کاهش وزن مورد بحث ماست در زمینه کتابهای مربوط به رژیم غذایی کم چربی که بتواند به شما و (جیب شما)برای کاهش وزن کمک کند هیچ گونه کمبودی وجود ندارد اما برخی از معمولترین رژیمهای غذایی موجود در صورتی که به مدت طولانی دنبال شود ممکن است از نظر تندرستی زیان اور باشد تنها راه بی خطر برای کاهش وزن و حفظ وزن بدن در حد مورد نظر عبارت است از تمرین صحیح به همراه رژیم غذایی متعادل رژیم غذایی شما باید شامل مقادیر کافی کالری فیبر ویتامینها و مواد معدنی باشد تا در طی فعالیت به شما نیرو ببخشد و احساس تندرستی شما را پا برجا نگه دارد میزان دریافت غذای خود را می توانید بر حسب میزان کالریی که در طی تمرین مصرف می کنید تنظیم کنید ورزش کلید حل مشکل مشکلی که در مورد کاهش وزن وجود دارد تصورات غلط بسیاری است که در این زمینه دارد پزوهشهای اخیر بسیاری از افسانه های رایج و درپایی را که در مورد رژیم غذایی ورزش و کاهش وزن وجود داشت زیرو رو کرده است یکی از تصورات غلط ان است که ورزش موجب افزایش اشتها می شود این موضوع واقعیت ندارد و مطالعات نشان می دهد که بر خلاف این تصور ورزش اصولا موجب کاهش اشتها می شود اثری که ورزشهای شدید بر بدن دارد ان است که واقعا اشتها را تا چند ساعت پس از تمرین فرد می نشاند افزون بر این ورزش کردن با یک روش دیگری نیز به کاهش وزن کمک می کند به این معنا که تنش و اضطراب خود از عوامل شایع پر خوری است رژیم گرفتن به همین صورتی که غالبا ان را به مفهوم محدود کردن دریافت غذا با هدف کاهش وزن در نطر می گیریم یک مفهوم منفی در بر دارد زیرا این کار مستلزم محروم کردن خویشتن از چیزی است که ان را دوست داریم اجازه بدهید بدون انکه جنبه های تغذیه ای کنیم احتمالا در صورتی که برنامه ی تمرینات ورزشی خود را سنگین تر کنید موقعیت بیشتری در کاستن از وزن خود نصیبتان خواهد شد زیرا ورزش کردن دارای جنبه ی مثبت و فعال است ورزش کردن به معنی گذراندن وقت همراه با انجام دادن فعالیتی است و مانند رژیم گرفتن مستلزم محروم کردن خویشتن از فعالیت نیست تنها به دلیل روانشناختی نیست که من توصیه می کنم برای کاستن از وزن خود از تمرینات ورزشی استفاده کنید ورزش کردن کالری را می سوزاند هر چه بیشتر ورزش کنید کالری بیشتری می سوزانید و وزن بیشتری از دست می دهید عدم فعالیت ورزشی با چاقی رابطه ی مستقیم دارد پژوهشها نشان می دهد که می توان در شروع چاق شدن هر فرد یک مرحله ی کاهش ناگهانی در میزان فعالیت را پیدا کرد در مورد حیوانات نیز همین اصل صادق است: دامداران برای پروار کردن و فروختن دامه انها را می بندند تا حرکات انها محدود شود و در عین حال غذایی که به انها می دهند به همان میزان سابق یا حتی کمتر از ان است تصور غلطی که درباره ی کاهش وزن وجود دارد ان است که تمرینات ورزشی انقدرها هم نیاز به کالری ندارد که چربی زیادی بسوزاند اگر به طور سطحی به این موضوع نگاه کنیم شاید این حرف درست به نظر برسد طبق محاسبات ریاضی:شما باید 30 مایل قدم بزنید یا 11 ساعت والیبال بازی کنید تا یک پیوند چربی مصرف کنید بنابراین به نظر می رسد که یک ساعت پیاده روی یا والیبال بازی کردن موجب کاهش وزن قابل توجهی نخواهد شد خوب کاملا همینطور نیست هر روز اندکی وزن کم می کنید که بر روی هم جمع می شود و به تدریج به مقدار چشمگیری تبدیل می گردد ما در اینجا قصد داریم یک برنامه ی غذایی و ورزش سالم و موثر برای سراسر زندگی شما ارائه کنیم نه انکه موقتا و یک دفعه چند پوند از اب بدن شما را کمی کنیم اثر دراز مدت تمرین بدنی منظم و شدید چشمگیر است و میزان شوخت و ساز پایه یعنی مصرف کالری در حال استراحت را افزایش می دهد بنابراین به مدت چند ساعت پس از انکه شما از تمرین کردن دست کشیدید بنتان 15 درصد بیش از حد معمول کالری مصرف می کند و اگر این مقدار را به کالری های مصرف شده در طی تمرین اضافه کنید رقم قابل توجهی بدست خواهد امد نظریه ی نقطه ی تنظیم عامل مهم دیگر در کاستن از وزن نقطه ی تنظیم است نقطه ی تنظیم وزن خاصی است در صورتیکه شما سعی نکنید میزان دریافت کالری خود را محدود کنید بدنتان به طور طبیعی به محدوده ی این وزن خاص باز می گردد صرف نظر از تغییرات روزانه در میزان دریافت و مصرف کالری بدن شما علاقه دارد که میزان خاصی از چربی را ذخیره کند شما می توانید با افزایش تمرینات هوازی(مثل دوچرخه سواری و اسکیت)خود با یک مبنای منظم نقطه ی تنظیم خود را تغییر دهید و ان را پایین تر بیاورید تمرینات هوازی بدن شما را وامی دارد که به ذخیره کردن مقدار کمتری چربی رضایت دهد واین کاهش میزان چربی بدون وارد امدن فشاری بر تن و روان شما صورت می گیرد عکس قضیه نیز صادق است خوردن قندها و چربی ها نقطه ی تنظیم شما را بالا می برد و میزان چربی را که بدن شما می کوشد ذخیره کند افزایش می دهد اصول کاهش وزن درک اصول علمی موثر در کاهش وزن در کوشش برای کاهش وزن موثر واقع می شود قبلا دانستید که کم کردن یک پوند(3500کالری)از چربی بدن مستلزم ان است که مقدار دریافت شما 3500 کالری کمتر از میزان معمول باشد ممکن است به نظر برسد که بدین ترتیب فرایند کاهش وزن بیش از حد کند پیش خواهد رفت اما عوامل دیگری نیز در این فرایند دخیل هستن کاهش اب و چربی در دو هفته نخست استفاده از یک رژیم غذایی کم کالری تا 70 درصد از میزان کاهش وزن اولیه به صورت کاهش اب بدن است وقتی که بدن قابل دسترس ترین سوخت خود یعنی گلیکوژن ذخیره شده در ماهیچه ها را می سوزاند به ازای هر گرم گلیکوژن سه تا چهار گرم اب ازاد می کند بنابراین در دو هفته ی نخست استفاده از رِم کالری ممکن است هر هفته سه یا بیش از سه پوند وزن کم کنید این مقدار کاهش وزن بسیار چشمگیر است و شما را تشویق می کند که به رژیم گرفتن ادامه دهید پس از هفته دوم استفاده از رژیم کم کالری بدن شما سوزاندن چربی ها را اغاز می کند از انجا که میزان کالری موجود در هر پوند چربی بسیار بیشتر از یک پوند گلیکوژن است کم کردن چربی به زمان طولانی تر نیاز دارد از این پس دشوارترین بخش رژیم کاهش وزن اغاز می شود زیرا پس از دو هفته میزان کاهش اب بدن کمتر می شود در این دو یا سه هفته وفادار ماندن به رژیم غذایی مورد نظر چندان ساده نیست سرعت کاهش وزن رو به افول می گذارد و به حد تنها یک تا دو پوند در هفته می رسد و همین خود برای دلسرد کردن فرد از ادامه ی تصمیم کافی است اما وسوسه نشوید که برای سریعتر کردن روند کاهش وزن گرسنگی بکشید رژیم خیلی کم کالری فاقد تنوع غذایی ویتامین و مواد معدنی لازم برای حداکثر فعالیت است پس از پایان رسیدن دو یا سه هفته ی نخست رزیم ورزش کردن دارای اهمیت بیشتری می شود زیرا از این زمان به بعد بدن شما تبدیل پروتئین موجود در بافتهای بدون چربی به انرژی را اغاز می کند و در واقع ماهیچه ها را برای تولید انرژی می سوزاند در هنگام تبعیت از رژیم کم کالری اگر ورزشی نکنید توده ی ماهیچه ای شما کاهش خواهد یافت ورزش کردن ماهیچه های شما را سفت و اندازه ی انها را ثابت نگه می دارد در صورتیکه چند روزی از رژیم غذایی مورد نظر خود فاصله بگیرید می توانید مطمئن باشید که با ورزش کردن مصرف کالری شما ادامه می یابد و افزایش وزن پیدا نخواهید کرد در صورتیکه افزایش وزن پیدا کردید باید بدانید که چربی بدنتان زیاد شده است نه ماهیچه های ان بنابراین فعال باقی بمانید. پایان صفحه59 ادامه دارد.............. | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز تطابق هاي سوخت و ساز بدن ادمي ساز و كار جالبي براي حفظ بقاي خود دارد كه مي تواند هدف شما را كه همان كاستن از وزن خويش است ناكام بگذارد اگر شما به جاي تطابق يافتن با يك رزيم غذايي متعادل تلاش كنيد كه با ايجاد محدوديت شديد در ميزان دريافت كالري وزن خود را كاهش دهيد بدنتان اين محدوديت شديد را به عنوان تهديدي براي بقاي خويشتن به حساب خواهد اورد و در پاسخ به اين تهديد سرعت سوخت و ساز خود را كاهش داده و به حفظ انرزي خواهد پرداخت بدين ترتيب مشاهده خواهيد كرد علي رغم انكه تقريبا هيچ چيز نمي خوريد وزنتان كم نمي شود زيرا بدنتان سرعت سوخت و ساز خود را شديدا كاهش داده است همچنين رزيم غذايي كالري توانايي بدن را در حفظ چربي بيشتر مي كند كه با هدفهاي شما در تضاد است بنابراين تنها ورزش است كه مي تواند براي كاهش وزن راهگشا باشد تمرين كالري مصرف مي كند نقطه ي تنظيم بدن شما را پايين مي اورد و به برنامه ي امادگي جسماني شما شادي و نشاط مي بخشد داشتن چنين برنامه اي بدون شك براي رسيدن به اوج قابليتهاي ورزشي ضروري است كم نشدن وزن اگر پس از ان كه با يك برنامه ي ورزشي تطابق پيدا كرديد وزنتان كاهش نيافت نگران نباشيد ورزش كردن ممكن است موجب افزايش قوام ماهيچه ها يا افزايش توده ي ماهيچه اي گردد كه اين افزايش اندازه ي ماهيچه هاي تواند به صورت ثابت ماندن وزن بدن يا حتي افزايش ان خود را نشان مي دهد بنابراين رزيم غذايي و برنامه ي ورزشي خود را به همين صورت حفظ كنيد پس از اينكه رشد ماهيچه اي شما به سطح پايداري رسيد عاقبت كاهش چربي بدن اغاز خواهد شد هيچ كس نتوانسته است براي كاهش وزن راهي بهتر از رزيم غذايي كم كالري(مشتمل بر دست كم سه يا چهار وعده ي غذايي در روز)همراه يك برنامه ي ورزشي رو به افزايش پيدا كند گرسنگي كشيدن به تنهايي به هر صورتي كه باشد موجب كاهش وزن نخواهد شد تمرينات هوازي تمريناتي كه چربي را به سريعترين روش ممكن مي سوزاند تمرينات هوازي است كه از ان جمله مي توان دو ميداني دو چرخه سواري اسكيت اسكي صحرا نوردي قايقراني شنا را نام برد در عين حال ورزشهاي ديگر را هم كه نياز به مصرف سريع و ناگهاني انرزي بي هوازي دارند فراموش نكنيد از اين گروه مي توان تنيس راكت بال فوتبال بسكتبال و واليبال را نام برد گرمازدايي يك راه مصرف كالري ان است كه دماي اصلي بدنتان را بالا ببريد به اين كار گرمازايي مي گويند براي اين كار مي توانيد بدنتان را سرد نگه داريد كه در نتيجه موجب لرزيدن مي شود و بدن شما دستوري مبني بر سوزاندن كالري براي گرم كردن بدن را صادر مي كند شنا كردن در اب سرد و ايستادن در يك اتاق خنك با تهويه مطبوع نيز موجب توليد گرما مي شود بهترين برنامه ريزي براي تغذيه براي تنظيم برنامه ي تغذيه دو قاعده ي مهم وجود دارد كه رعايت ان از سوي هر كس اعم از جوان يا پير و تندرست يا بيماري ضروري است اول انكه هر يك از نيازمنديهاي بدن بايد به اندازه ي مناسب و كافي به ان برسد دوم انكه به استثناي پخت و پز درست و از روي قاعده مواد غذايي بايد تا حد امكان به همان شكل طبيعي خورده شوند در انتخاب مواد غذايي همواره بجاي مواد منجمد يا كنسرو شده بايد اولويت به مواد غذايي تازه داده شود و مواد غذايي تصفيه نشده بكار رود و از مصرف مواد غذايي تصفيه شده پرهيز گردد برخي مواد غذايي بهترين منابع تامين يكايك نيازهاي بدن مي باشند و صورت ريز اينگونه مواد كه مواد مغذي را به صورت بسيار فشرده در خود دارند پايه اي براي رزيم غذايي هر روز به دست مي دهند بدين قرار: 1:يك ليتر شير كه ممكن است شيركامل و مرحجا شير داراي گواهي بهداشتي(نه شير هوموزنيزه)باشد يا شير پس چرخ(مانده ي شير يا دوغ پس از استخراج كره بر حسب نحوه ي گرفتن كره)يا ماست و شير مقوي يا شير بي چربي(كه بايد با غذاي حاوي چربي نوشيده شود)و يا مخلوطي از اين شيرها كه جمعا يك ليتر شود هرگاه تندرستي جدا مورد نظر باشد روزانه مقدار 227گرم ماست بايد جزء رزيم غذايي در نظر گرفته شود 2:نان كامل و غلات كامل بعنوان پروانه ي وزن و فعاليت بايد به مصرف برسد جوانه ي گندم در غذاهاي پختني بكار رود و يا پا به پاي غلات خورده شود هرگاه نياز بدن به ويتامين هاي گروه (بي) زياد باشد روزانه مخمز ابجو يا جگر يا هر دو خورده شود لسي تين دانه اي به عنوان منبع كولين و اينوزيتول مصرف شود مقدار زياد فسفر موجود در مخمر و لسي تين بايد با مخلوط كردن كامل انها به نسبت هر يك پوند معادل 435/59 گرم در يك چهارم فنجان لاكتات كلسيوم و يك قاشق چايخوري كربنات منزيم با يكي ديگر از نمكهاي منزيم متعادل گردد يا مخمرهايي خريداري شود كه كلسيوم و منيزيم لازم قبلا به انها افزوده شده است مخمر ابجو و مخمر تورولا هر دو بسيار عالي اند 3:چند منبع اطمينان ويتامين اي:ميوه ها و سبزيهاي سبز و زرد جگر خامه كره يا مارگارين كپسولهاي ويتامين اي براي بزرگسالان وقتي نياز بدنشان بسيار باشد يا غذا تامين نشود و يا در هر دو صورت روغن جگر ماهي براي كودكان 4:مركبات كامل كه بهتر است با سفيدي درون پوست خورده شود در حدود 227گرم اب پرتقال يا دارابي تازه ي صاف نشده يا در حدود 340گرم اب پرتقال يا دارابي منجمد يا كنسرو شده در صورت تهيه ي نوع منجمد دقت شود قند به ان افزوده نشده باشد 5:منبع قابل اطمينان ويتامين دي طبيعي:روغن جگر ماهي براي كودكان روغن ماهي غليظ نشده بصورت كپسول براي بزرگسالان ترجيح دارد 6:نمك يد دار فقط مصرف شود و هرگاه از رزيم غذايي كه سديم پيروي مي شود يك منبع اطمينان بخشي تامين يد جستجو گردد 7:يك يا دو قاشق غذاخوري روغن نباتي مايع كه با دستگاه فشار سرد گرفته شده باشد براي سس سالاد و براي پخت و پز يا چاشني سبزيهاي پخته به كار مي رود روغن لوبياي چيتي(سويا)يا بادام زميني يا روغن تخم گل رنگ يا ذرت يا مخلوطي از اين روغن ها با 2تا4 قاشق غذاخوري ارد بي نمك گردوئيها(كه حاوي 50درصد روغن مي باشد)ترجيح دارد روغنها را در يخچال نگه داري كنيد 8:سبزيجات نپخته بصورت سالاد هنگام ناهار يا شام يا هر دو سه نوع يا بيشتر سبزي چخته كه حاوي يكي از سبزيهاي برگي مانند برگ چغندر يا ترشك باشد سبزيهاي پر نشاسته را وقتي بكار بريد كه نيازتان به كالري اضافي بالا باشد 9:دو يا بيشتر ميوه علاوه بر اب ميوه ايكه مي خوريد ميوه هاي زرد بر ميوه هاي بي رنگ و ميوه هاي نپخته بر خانه پز و خانه پز منجمد بر كنسرو شده و بدون شكر بر شكر دار ترجيح دارد 10:دو خوراك يا بيشتر گوشت يا گوشت پرنده يا ماهي يا تخم مرغ يا پنير يا جانشين هاي پروتئيني گوشت گوشتهاي غده اي مانند:جگر خوش گوشت دل و قلوه دو بار در هفته و يا بيشتر برخي گونه هاي غذاهاي دريايي چند بار در هفته هر گاه كلسترول خون بالا باشد خوردن گوشت گاو و گوسفند به سه خوراك در هفته محدود شود در صورت تمايل ماهي و پرنده هر كدام بمقدار 5خوراك در هفته مصرف گردد منابعي مطمدن براي رفع نيازهاي بدن: 1:ويتامين اي:ميوه هاي رنگين و خامه و كره يا مارگارين و تخم مرغ و جگر روغن جگر ماهي يا كپسول ويتامين اي 2:ويتامين گروه بي:مخمر يا جگر يا جوانه گندم يا هر دو نان كامل و غلات كامل برچسب نانها را بخوانيد و اطمينان حاصل كنيد مواد رنگين كننده به نان قهوه اي رنگ افزوده نشده باشد ويتامين هاي بي به طور جداگانه:در شير(_بي2)در برگهاي سبز(بي2اسيد فوليك)در انواع گوشت(نياسين)و در لسي تين(اينوزيتول و كولين) 3:ويتامين ث:مركبات يا اب مركبات مقدار كمي در هر يك از ميوه ها و سبزي هاي خام و تازه وجود دارد كه ممكن است در صورت نياز با قرص اسيد اسكوريك تكميل شود 4:ويتامين دي:روغن جگر ماهي يا كپسول ويتامين دي طبيعي و شير حاوي ويتامين دي 5:ويتامين اي:جوانه گندم روغن تصفيه نشده لوبياي چيتي(سويا)و ديگر روغنهاي نباتي كپسولهاي الفا توكوفرول استات طبيعي 6:ويتامين ك:بوسيله ي باكتريهاي روده توليد مي شود انسان تندرست در صورت برخورداري از رزيم غذايي مناسب از حيث شير و اسيدهاي چرب اشباع نشده و در صورتيكه انتي بيوتيك مصرف نكرده باشد نيازي به مراقبت ويزه از اين نظر ندارد خوردن ماست بر شمار باكتريهاي روده مي افزايد 7:بيوفلا و نوئيدها:مركبات به ويزه ذرات ابدار و سفيدي پوست ان مقادير عمده ي ويتامين سي مي تواند به بدن ياري رساند اما بطور معمول ضرورت چنداني ندارد 8:اسيد لينولئيك يا اسيدهاي چرب اشباع نشده مهم:روغنهاي نباتي مانند روغن تخم گل رنگ و ذرت و سويا و بادام زميني و تخم پنبه گردوئيها و ارده ي 9:كلسيوم:شير(كامل يا بي چربي)شير پس چرخ ماست يا شير مقوي يا هر دو پودر استخوان يا قرص كلسيوم يا قرص كلسيوم و حاوي منيزيم يا هر دو 10:فسفر:شير تخم مرغ پنير گوشت همه ي مواد غذايي ناپالوده و ناپرورده 11:اهن:جگر مخمر جوانه ي گندم گوشت زرده ي تخم مرغ نان كامل و غلات كامل 12:يد:نمك يددار و پودر اشنه ي دريائي 13:منيزيم:ميوه غلات و سبزيها به ويزه سبزيهاي برگي سبز بشرط انكه در پرورش انها كود شيميايي بكار نرفته باشد يك چهارم تا يك دوم قاشق چايخوري پودر(يا 2يا3 قرص)كربنات منيزيم يا كلرو منيزيم يا دولوميت يا سولفات منيزيم(نمكهاي اپسوم)به تنهايي يا مخلوط با كلسيم. پايان صفحه 66 ادامه دارد........ | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز 14:پتاسیوم:میوه سبزی گوشت ماهی گردو یا غلات ناپالوده هر گاه منبع اطمینان بخشی برای ید در اختیار باشد کلرور دو پتاسیم را می توان به نسبت مساوی با نمک طعام معمولی مخلوط و همه جا از ان مصرف نمود glgl 15:مواد معدنی (کمیاب):غذاهای دریایی جگر سبزیهای برگی سبز و زرده ی تخم مرغ معمولا منابع اطمینان بخشی به شمار می روند مواد غذایی ناپالوده که در زمین برخوردار از شرایط زیست شناسی ،پرورش یافته باشد قرص مواد معدنی کمیاب با شکلهای مختلف اشنه ی دریایی 16:پروتئین ها:شیر مقوی یا نوشابه ی نیرو بخش مخمر انواع شیر تازه یا کنسرو شده یا شیر خشک ماست یا شیر پس چرخ پنیر گوشت گوشت شکار گوشت پرنده ماهی تخم مرغ لوبیای چیتی و ارد لوبیای چیتی 17:قسمت عمده ی غذا:میوه سبزی نان کامل و غلات کامل 18:مایعات:شیر اب میوه سوپ نوشابه های غیر الکلی هر مقدار که اب میل داشته باشید: باید توجه داشته باشید که مقدار مواد مغذی ضروری بسته به عواملی چون وزن فعالیت و درجه ی تندرستی می باشد هر کدام از نیازهای بدن باید با احتیاجات فردی مطابقت داشته باشد وجود همه ی مواد مغذی ضروری در یک رژیم غذایی کافی نیست زیرا هر گاه تامین یا حفظ حداکثر تندرستی مورد نظر باشد همه ی این مواد مغذی باید در یک زمان به بدن برسد این نیاز را به اسانی می توان با شیر مقوی یا نوشابه ی نیرو بخش که در یک مخلوط کن الکتریکی یا دستی تهیه می شود براورد ساخت برای تهیه ی این نوشابه مواد ذیل را با نسبتهایی که معین شده مخلوط نموده بهم بزنید: 2 زرده ی تخم مرغ یا 2 تخم مرغ کامل(در غیر اینصورت پخته ی ان ترجیح دارد) 1قاشق غذاخوری لسی تین دانه ای 1قاشق غذاخوری روغن نباتی مایع یا مخلوطی از چند نوع روغن نباتی مایع یک،یک دوم قاشق چایخوری لاکتات کلسیم یا 4قاشق چایخوری گلوکنات کلسیم یا یک قاشق چایخوری پودر استخوان یک چهارم فنجان ماست یا یک قاشق غذاخوری کشت اسیدوفیل 2 فنجان شیر کامل یا شیر بی چربی یک چهارم تا یک دوم فنجان مخمر که با کلسیم و منیزیم تقویت شده باشد یک چهارم تا یک دوم فنجان شیر خشک غیر زود حل یا یک دوم تا یک فنجان شیر خشک زود حل 1قاشق چایخوری وانیل یا یک دوم قاشق چایخوری دارچین یا جوز هندی یک دوم فنجان اب پرتقال منجمد بدون افزودن اب کربنات منیزیم اکسید منیزیم یا سایر نمک های منیزیم همه ی این مواد را در ظرفی ریخته بقیه ی شیر را تا یک لیتر اضافه کنید سر انرا بپوشانید و در یخچال نگهدارید و پیش از مصرف بهم بزنید به نوشابه ی نیرو بخش اجزا دیگری نیز می توان افزود:یک چهارم فنجان ارد لوبیای چیتی و جوانه گندم یا یکی از انها بر مقدار پروتئین می افزاید یک قاشق چایخوری اشنه ی دریایی دانه ای شکل ید را تامین می کند موز یا براده یا نرمه ی اناناس یا هر گونه اب میوه ی منجمد بدون افزودن اب عطر و طعم های گوناگون به ان می دهد و بر کالریهای ان می افزاید هرگاه شیر برای کسی قابل تحمل نباشد انواع اب میوه یا ماست خالص را در واقع هضم شده شیر در جریان عمل کشت است می توان بجای شیر بکار برد هرگاه همه ی این مقدار نوشابه فورا در خانواده به مصرف می رسد یک چهارم قاشق چایخوری نمک منیزیم برای هر نفر باید به ان اضافه شود اما در صورت نگهداری ان منیزیم برای هر نفر باید به ان اضافه شود اما در صورت نگهداری ان منیزیم عطر و مزه ی مخلوط را تغییر می دهد بنابراین منیزیم را می شود بصورت قرص خورد یا به مقدار خوراک نوشابه ی هر کس جداگانه افزود هر گاه نوشابه ی نیرو بخش کم کالری مطلوب باشد تنها می توان شیر بی چربی تازه یا خشک و مخمر و کلسیم و منیزیم و ماست را با یک قاشق چایخوری روغن مخلوط نمود و میوه یا اب میوه را حذف کرد کسانی که از ناراحتی های هضم رنج می برند یا دچار بیماری می باشند در اغاز نباید بیش از یک چهارم فنجان نوشابه ی نیرو بخش در هر وعده غذا یا در میان غذا یا هر دو بنوشند و حتی این مقدار کم را نیز با نی بیاشامند تا هوا پا به پای ان بلغ نشود هرگاه این نوشیدنی قابل تحمل باشد رفته رفته می توان بر مقدار خوراک ان افزود افرادیکه دچار عفونتهای حاد یا اولسر و یا تحت فشار شدید می باشند خوبست مقدار دو سوم از این شیر مقوی را(شاید با افزودن 50 میلی گرم اسید پانتوتنیک و 1500 میلی گرم ویتامین سی)در هر 2یا3ساعت از روی ساعت حتی اگر شب هنگام بیدار شوند بیاشامند و چنانچه این مکمل ها سایر نیازهای بدنشان را به مواد مغذی تامین می کند بطور موقت می توانند از خوردن هر گونه غذا خودداری کنند با این وجود تنها یک فنجان نوشابه ی نیرو بخش با صبحانه بر نیرومندی عمومی شان به مراتب می افزاید از جهات دیگر غذایی که می خورید باید مطابق قرار باشد نظر به اینکه صبحانه مقدار انرزی را در سراسر روز تعیین می کند باید سرشار از پروتئین و حاوی مقداری چربی و مواد قندی و نشاسته ای باشد هر چند مفصل بودن صبحانه ضرورت ندارد نهار هم باید از حیث پروتئین سرشار و از نظر مواد قندی و نشاسته ای متعادل و دارای قدری چربی باشد شام یا شام دیرگاه شاید بتواند با ظرافت بیشتری داده شود اما از نظر کالری نباید بیشتر از صبحانه یا نهار باشد همه ی غذاها باید لذت بخش تهیه شوند صورت غذاهای سه گانه را شاید بتوان تا حدودی بشرح زیر تنظیم نمود صبحانه پرتقال یا دارابی یا اب مرکبات تازه یا یک قرص ویتامین سی با دیگر اب میوه ها یا میوه ها معادل تقریبی 114 گرم جگر یا کتلت گوشت یا استیک یا گوشت گاو بی چربی چرخ کرده یا قلوه یا کباب مخلوط یا ماهی یا گوشتهای دیگر یا تخم مرغ با کالباس یا سوسیس یا املت پنیر یا خاگینه یا تخم مرغ و نان برشته و پنیر ذوب شده یا جوانه گندم مخلوط با ارد سبوس دار یا هرگونه غلات کامل که در شیر پخته و شیر خشک به ان افزوده شود و یا یکی از این دو یا کیک پنجره ای یا کیک خانگی یا کماج تازه که با اجزا پروتئین تهیه شده باشد نان کامل برشته یا نان اگر مطلوب باشد پنیر یا ارده ی بادام زمینی که در صورت تمایل بجای کره یا مارگارین بکار رود شیر یا نوشابه ی شیری و به ویژه نوشابه ی نیرو بخش قهوه هر گاه برای شما ضروری است به ویژه قهوه ی بی کافئین و شاید با افزودن شیر گرم بجای اب به گونه های قهوه ی زود حل در صورت مصرف کپسول یا قرصهای ویتامین ای و سی و دی و ی و ویتامینهای گروه بی و همچنین کلسیم و منیزیم و مواد معدنی کمیاب یا انزیم و اسید کلریدریک یا یکی از انها هنگام ضعف عمل هضم انها را بلافاصله پس از غذا مصرف نمایید ناهار تخم مرغ یا پنیر یا گوشت یا ماهی یا پرنده یا سوپ خامه یا ساندویچ ارده ی طبیعی بادام زمینی یا گونه های دیگر ساندویچ پروتئین سالاد سبز با سس روغن دار یا سبزیهای پخته با چاشنی روغن(یا مایونز)یا سوپ پر سبزی شیر کامل یا بی چربی یا ماست یا شیر پس چرخ یا شیر مقوی نان کامل یا مارگارین در صورت تمایل میوه در صورت تمایل کپسول یا قرص هرگاه معمولا می خورید میان غذای صبح یا میان غذای عصر یا هر دو شیر یا شیر مقوی یا ماست یا شیر پس چرخ یا میوه یا اب میوه گردوئیها یا پنیر یا هر دو در صورت نیاز به کالری بیشتر شام یا شام دیرگاه سوپ یا میوه یا کوکتیل ماهی در صورت تمایل گوشت یا ماهی یا پرنده یا جانشین های گوشت همچون تخم مرغ و چنیر یا کیک چنجره ای با زامبون و خامه یا با ماهی تن سالاد سبزیهای سبز که با روغن نباتی مایع ناپالوده مخلوط شده باشد یک یا چند سبزی چخته که به ویزه حاوی یک نوع سبزی برگی سبز باشد شیر یا شیر پس چرخ یا ماست یا نوشابه ی نیرو بخش میوه و پنیر و گردوئیها در صورت تمایل کپسول یا قرص هرگاه معمولا می خورید پیش از خواب شیر یا نوشابه ی شیری یا ماست دستور فوق برای رِم غذایی تنها به منظور راهنمایی و تعین حدود کلی ان می باشد برای اینکه حداکثر ازادی در انتخاب مواد غذایی وجود داشته باشد مواد غذایی بسیاری در این صورت نام برده شده است که معمولا یک نفر قادر به خوردن انها نیست با این همه حدودی که ذکر شد می تواند مبنای تهیه ی برنامه ی غذایی برای هر کس صرف نظر از سن یا درجه ی تندرستی قرار گیرد صبحانه ی من معمولا از میوه یا اب میوه ی تازه و تخم مرغ و نوشابه ی نیرو بخش و قهوه ی بی کافئین تشکیل می شود صبحانه مطلوب شوهرم میوه تازه یا ماست است که روی ان پرتقال منجمد(بی افزودن اب)ریخته شود و یکی از انواع غلات کامل که با جوانه ی گندم و شیر خشک پخته شده باشد جز در مواردی که به مهمانی دعوت شده باشم ناهار من فقط از سالاد و شیر مقوی یا ماست تشکیل می شود و اگر وقت برای خوردن نباشد تنها یک لیوان ماست یا نوشابه ی نیرو بخش می نوشم از غذاهای سرپایی بعداز ظهر بسیار لذت می برم و بطور معمول میوه یا یک لیوان ماست یا شیر می نوشم شام دیرگاه ما شاید کمی تنگ نظرانه است چرا که فقط از سوپ شیر یا پنیر محلی و سالاد و شیر و میوه یا ماست یا میوه و نان خانگی ترکیب می شود در میهمانیها هم که ترتیب می دهم فقط گوشت یا جانشین های گوشت و یک سبزی پخته و سالاد پر سس روغن و نان کامل و شیر و میوه عرضه می کنم گاهگاهی نیز فرنی یا کیک پنیر یا برخی دسرهای دیگر تهیه می کنم تمرینات بدنی 1:خطر بیماریهای قلبی را کاهش می دهد 2:سبب از بین رفتن اشتهای کاذب می شود 3:احساس نشاط و شادابی را افزایش می دهد 4:به ترک سیگار کمک می نماید 5:به شخص کمک می نماید تا از بیماری و درد و رنج تصلب شرایین و دیابت رها گردد 6:سبب افزایش طول عمر می شود 7:سبب تسریع گردش خون و در نتیجه خون رسانی بهتر به مغز می شود 8:شخص را از دردها و ناراحتیهایی که در اثر قشارهای عصبی ایجاد می شود رهایی می بخشد 9:سبب کاهش وزن می گردد چگونه دوباره دارای یک شکم صاف شویم برجستگی غیر عادی شکم(بطن) برامدگی بد منظر شکم کم و بیش به علت اختلالات معدی ناشی از عادات بدغذایی است حتی اگر چربی ذخیره هم بنابر شیوه ای منظم در بدن تولید نشود اختلاط بدغذاها سبب اختلاط در امر گوارش می شود در نتیجه می توان گفت برجستگی غیر عادی شکم تظاهر محرز یک اشفتگی معدی است البته نباید چنین پنداشت که امیختگی های بدغذایی سبب ایجاد همه ی دردها تاثرات و بیماریها است نه بلکه باید گفته شود که ظهور یکی از بیماریهای ذکر شده به احتمال قوی ارتباط زیادی با اختلاط بد غذایی دارد به انهایی که وزن بدنشان زیاد است و می خواهند اضافه وزن بدن را از بین ببرند و به کسانی که اضافه وزن ندارند ولی مایلند همیشه در حال تعادل وزنی باقی باشند هم چنین به خانمهایی که استعداد چاق شدن مخصوصا در ناحیه شکم دارند توصیه می شود اصول و قواعدی را که در این کتاب ذکر شده را به دقت مطالعه کنند مخصوصا به انهایی که تنها دلواپسی و مشغله ی فکریشان برجستگی غیر عادی شکم است جدا سفارش می شود فصول زیر را حتما مطالعه کرد و توصیه ها را به کار ببندند طبقه بندی خوراکیها کم شدن میزان قند خون قند مانند زهر است خوردن میوه در ناشتا میوه ها برای سلامتی انسان از جمله مواد غذایی عالی محسوب می شوند ولی به شرطی که میوه به تنهایی خورده شوند نه قاطی با خوراکیهای دیگر چنانچه میوه که معمولا دارای ترشی است همراه مواد نشاسته ای مانند برنج نان سیب زمینی و غیره............و یا حتی با گوشت خورده شود سبب اختلالات شدید معدی خواهد شد طرز ظاهر شدن اختلالات معدی نزد همه یکسان نیست بعضی از افراد که دارای حساسیت زیاد هستند به محض عدم رعایت اصول گفته شده دچار ناراحتیهایی نظیر اسهال کولیت و ناراحتیهای کبدی می شوند ولی بعضی دیگر از افراد این علامات و نشانه های بیماری بلافاصله ظاهر نمی شود زیرا بدن انسان که از قدرت مقاومت زیاد برخوردار است از وسیله های جبران کننده بر مقابله با اینگونه ناراحتی ها استفاده می کند ولی در هر حال نمی توان ادعا نمود که عدم رعایت اصول مورد نظر هیچگونه اثرات منفی در بدن انسان بجا نخواهد گذاشت بلکه ناراحتی عمیقتر شده و بعدها به شکل خاصی ظاهر می شود بعضی از افراد در صورت خوردن میوه بعد از صرف غذا دچار نفخ شدید و ناراحت کننده می شوند طبیعتا این گونه از افراد باید در خوردن میوه بعد از صرف غذا خودداری نمایند و به عبارتی دیگر این عادت بدغذایی را از بین ببرند یکی از دلایل برجستگی غیر طبیعی شکم استفاده از میوه بلافاصله بعد از صرف غذا است تغییر و تبدیل ماهیت میوه در بدن خیلی سریع انجام می گیرد به عبارت دیگر میوه باید در مدت زمانی کم هضم گردد بعد از خوردن میوه در مدت زمانی بسیار کوتاه میوه به روده ی بزرگ می رسد و در انجا حل می شود و همین ناحیه است که ویتامین ها ی موجود در میوه به اعضای بدن منتقل می شود تا حالا فهمیدیم چنانچه میوه در خاتمه ی غذا خورده شود عمل تغییر و تبدیل ان متوقف می شود ولی مجبور است در اخرین مرحله خودش را به روده ی بزرگ برساند مشکل این است که طبیعت میوه طبیعی است بی حوصله یعنی میوه نمی تواند مدت مدیدی در گوشه ای از جهاز هاضمه محبوس باقی بماند از این رو شروع به اشفته کردن محیط خود می نماید به این ترتیب که:ابتدا محیط انزیم دار که برای یک گوارش خوب لازم است خراب می کند می دانیم که ترشی میوه سبب خراب شدن پتیالین انزیم مسئول برای تغییر ماهیت دادن نشاسته می شود همچنین روی شیره معدی اثر گذاشته سبب اختلال در تولید پپسین که انزیم اصل برای تغییر شکل و ماهیت گوشت است می شود تمام محتویات معده با رسیدن بی موقع میوه دچار اشفتگی می شود تمام محتویات معده با رسیدن بی موقع میوه دچار اشفتگی می شود حاصل این اشفتگی کند شدن روند گوارش است که اثراتی به شرح زیر خواهد داشت: نشاسته و گوشت به اندازه ی کافی در معده هضم نمی شوند و تغییر شکل شیمیایی انها به طور ناقص انجام می گیرد و سبب اغتشاش در ادامه ی روند گوارش می شود میوه که بنا به طبیعت خود باید سریعا از معده عبور کند در حضور مواد غذایی که به اهستگی هضم می شوند در معده زندانی می شود و در چنین محیطی گرم و مرطوب تغییر شکل داده و شروع به تخمیر شدن می کند میوه محتوی فرکتوز است و سریعا تبدیل به الکل می شود کسانی که در خوردن میوه بعد از غذا افراط می کنند امکان دارد به بیماری کبدی خاص معتادان به الکل مبتلا گردند ولو اینکه هرگز در دوران زندگی خود قطره ای الکل مصرف نکرده باشند. دراز و نشست یک نوع تمرین متداول برای ارزیابی قدرت استقامت عضلات شکم است تاکنون در این رابطه تحقیقات بیشماری صورت گرفته و مطالب زیادی هم نوشته شده است ولیکن نقطه نظرهای گوناگونی که در این زمینه ارائه شده موجب گردیده است تا حرکت دراز و نشست به اشکال گوناگونی به اجرا دراید مثلا دراز و نشست با پای کشیده دراز و نشست با پای جمع در زاویه90درجه دراز و نشست با قرار دادن وزنه یا مقاومت روی سینه و........انجام می شود انواع تمرین درازو نشست وضعیت شروع به حالت دراز کش و به پشت روی زمین قرار بگیرید بعد دستهایتان را در پشت گردن خود مهار کنید حرکت:حالا از وضعیت سکون(دراز کش به پشت) بالاتنه را از روی زمین تا وضعیت نشسته به طرف بالا بیاورید و سپس بطرف زمین برگردید مفاصل و عضلات دیگر الف:سر و مهره های گردنی در عمل تا شدن بالا تنه انقباض کوتاه شونده در عضلات خم کننده گردن ایجاد می شود ولیکن در عمل باز شدن بالا تنه انقباض طویل شونده ای در عضلات باز کننده گردن پدید می اید ب:مهره های پشتی و کمری در عمل تا شدن بالا تنه عضلات مستقیم شکمی عضله مورب شکمی و عضلات سینه ای منقبض می شوند و در مقابل عضلات ناحیه کمر و ستون مهره ها بحالت انبساط در می ایند در باز شدن بالا تنه عکس این اعمال در عضلات مذکور اتفاق می افتد ج:لگن خاصره در عمل تا شدن بالا تنه عضلات ایلئوپزا و مستقیم رانی انقباض کوتاه شونده انجام می دهند ولیکن در عمل باز شدن بالا تنه عضلات فوق یک انقباض طویل انجام می دهند. در مراحل اولیه تمرین دراز و نشست عضلات مستقیم و مایل شکمی بیرونی سبب خم شدن بالا تنه شده و عضله ایلئوپزا و سایر خم کننده های لگن خاصره سبب ثابت ماندن لگن خاصره در برابر کشش عضلات شکم می شوند در دو سوم اخر عمل دراز و نشست خم کننده های لگن خاصره عمل کننده اصلی خم شدن بالا تنه روی ران ها هستند در عمل دراز و نشست هدف تقویت عضله مایل شکمی است در این تمرین با یستی پاها بوسیله یار کمکی مهار شود تمرین برای اجرای هر چه بهتر و بیشتر حرکت دراز و نشست تمرین 1:در وضعیت درازکش و به پشت روی زمین قرار بگیرید در این حالت پاها بحالت کشیده و در امتداد سرتان باشد پاشنه پاها به یکدیگر چسبیده و پنجه پاها بطرف بیرون کشیده باشد کف دستها را روی ران ها قرار دهید بعد سرو شانه ها و قسمتهای فوقانی بالا تنه و پشتتان را از سطح زمین جدا کرده و بطرف بالا بیاورید بطوریکه سینه شما به سمت جلو جمع شود و کف دستها روی رانها سر بخورد سعی کنید نوک انگشتان هر دو دستتان را به زانوان برسانید دو مرتبه بعد از این عمل بحالت اول برگردید(یعنی به حالت دراز کش)این تمرین را تا مرز خستگی تکرار کنید 2:روی زمین بنشینید بالا تنه خود را صاف و مستقیم نگاهدارید در این حالت پاهایتان کشیده و نزدیک بهم باشد پاشنه پاها به یکدیگر چسبیده و پنجه ها بطرف بیرون کشیده باشد حالا پاهایتان را بحالت مستقیم(بدون خمیدگی زانوها)و با همدیگر از سطح زمین بطرف بالا بیاورید و سعی کنید پنجه های پاها با انگشتان دستها تماس پیدا کند سپس پاها را بطرف زمین بیاورید و بالا تنه را صاف و مستقیم نگاهدارید و دستها همچنان بحالت کشیده و صاف در جلوی بدنتان باشد این عمل را تا زمانیکه خسته شوید ادامه دهید. روشهای گیاهی برای لاغر شدن 1:بهترین دستور برای کوچک شدن و لاغر شدن انحصار صبحانه به خوردن میوه است مشروط به اینکه تا ظهر غذای دیگری نخورید ((طب المفید)) 2:زیره ی سیاه لاغر کننده ی بدنست اگر هر روز ناشتا بخورند شیره ی گیاه مریم برای مبارزه با چاق شدن نوشیده می شود دستور تهیه در یک فنجان اب جوش یک قاشق کوچک غذا خوری از این گیاه را بریزید و همه روزه یک فنجان از انرا در 2 نوبت بیاشامید ((درمان با گیاهان)) مقدار 30 گرم گلهای فندق را در یک لیتر اب بجوشانند و صاف کنند نوشیدن این جوشیده را اشخاص چاق برای مبارزه با چاقی میل کنند ابغوره برای درمان چاقی مفرط نافع است برای این منظور باید 1تا 2 قاشق غذا خوری ابغوره بعد از هر طعام خورده شود و مدتی ادامه یابد تا نتیجه مطلوب حاصل گردد بدیهی است در این مورد باید از غذاهای چرب و شیرینی و پر خوری نیز خودداری کنند کسانی که دچار چاقی و وزن اضافه شده اند همه روزه صبح ناشتا 3 عدد لیمو را فشار دهند و اب انها را همراه 4 قاشق قهوه خوری اب و کمی تا 6 هفته میل کنند اشخاص چاق باید از خود با گیلاس پذیرایی کنند زیرا این غذا ئی کم کالری است مصرف کنگر فرنگی در چاقی اثر مفید ظاهر می کندصورت در مانی:جوشانده ی 30تا40 در هزار برگ یا ریشه گیاه در اب به مقدار 3 فنجان در روز 20 دقیقه قبل از غذا چند توصیه جهت لاغر شدن 1:هر نوع غذایی می خواهید بخورید ولی صبحها زیاد ظهرها کم و شبها خیلی کم بخورید 2:اشامیدنی زیاد بخورید ولی سعی کنید همه ی این اشامیدنی ها اب خالی باشد 3:شراب نخورید 4:قند کم بخورید 5:باید در تمام عمر رژیم داشته باشید. فصل4 بر حرص خود برای غذا خوردن غلبه کنید پایان ص85 ادامه دارد................ ویرایش توسط بهارجون : ۲۰ دي ۱۳۹۰ در ساعت ۰۵:۱۲ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز فصل4 بر حرص خود برای غذا خوردن غلبه کنید بر حرص ولع خود برای غذا خوردن غلبه کنیم برای بسیاری از افراد دشوارترین جنبه مبارزه در برنامه کنترل وزن بر خورد با اشتیاق برای غذا خوردن است که اصطلاحا خوردن اجباری نیز خوانده می شود هر دو این مشکلات ناشی از نداشتن تغذیه ی صحیح در یک دوره ی زمانی طولانی و نیز عادات خود تخریبی مبتنی بر احساس است صحیح غذا خوردن سبب بروز اشتیاق به غذا می شود زیرا در پایان غذایی شما احساس رضایت نمی کنید مهم نیست که چقدر غذا خورده اید بعد از غذا باز هم به داخل یخچال نگاه می کنید و فکر می کنید: من واقعا گرسنه نیستم ولی هنوز می خواهم بخورم چنین تمایلی به خوردن اجباری از عادات قدیمی بر پایه ی احساس ناشی می شود از انجا که خوردن سبب ازاد شدن هورمون اندور فین می شود که ارامش ایجاد می کند افراد اغلب سعی می کنند نگرانی های احساسی خود را با خوردن التیام بخشند متاسفانه انها فقط مشکلات خوردن را به سایر مشکلاتی که دارند اضافه می نمایند در ارایه راه حلها اذغان می کنم که برای برخی از افراد عمل به انها ممکن است بسیار دشوار باشد ضمن اینکه تصور می کنم متوجه خواهید شد این کتاب راه حلهای عمیق و موثری برای این مشکلات دارد گمان می کنم مدتی طول بکشد تا این ارزشهای جدید در زندگیتان جا بیفتد مهمترین توصیه ی من این است که صبور باشید نه تنها در مورد برنامه تان بلکه در مورد خودتان اگر با هر بار مشاهده اینکه صحیح غذا نخورده اید از خود انتقاد کنید به خودتان بسیار صدمه می زنید وقتی که زیاد غذا می خورید به یاد داشته باشید که به این دلیل است که در جستجوی ایجاد تعادل و رضایت بیشتر در بدن و زندگیتان هستید بنابراین انتقاد از خود کمکی نخواهد کرد فقط از دستورات زیر پیروی کنید و ببینید که به تدریج نیازهای بدنی مغزی و روحی شما براورده خواهد شد اهمیت طعم در این کتاب رژیم متعادل را تنها بر حسب مقدار پروتئین چربی کربوهیدرات و غیره تعریف نمی کند بلکه در زمینه ی کیفیت بسیار مهم دیگری یعنی طعم غذا نیز بحث می نماید وقتی جوانه های چشایی به لقمه ای از غذا خوشامد می گویند مقادیر زیادی اطلاعات به دوشای شما تحویل داده می شود با اعتماد به اینکه بدن می داند که چگونه این اطلاعات را به کار بندد این برنامه به شما اجازه می دهد که غذای متعادل طبیعی را به راهنمای غریزه خود بخورید بدون انکه تغذیه را به دردسری روشنفکرانه تبدیل کنید شش نوع طعم در غذاها وجود دارد شیرین ترش شور تلخ تند و گس بدون شک شما با چهار نوع اول اشنا هستید ولی ممکن است دو مزه ی اخر جدید به نظر ایند تمام غذاهای ادویه دار تند هستند در حالی که طعم گس حالت خشک جمع کننده ای در دهان ایجاد می نماید مثال ان انار و لوبیاست در زیر مثالهایی برای همه این طعمها امده است: شیرین شامل:شکر عسل برنج اسپاگتی شیر خامه کره گندم و نان ترش شامل:لیمو پنیر ماست الو و سایر میوه های ترش و سرکه شور شامل:هر غذایی که نمک به ان اضافه شده باشد تند شامل:فلفل قرمز فلفل تازه زنجبیل و هر نوع ادویه با طعم تند تلخ شامل:گیاهان سبز تلخ کاسنی فرنگی (اندیو)کاسنی اسفناج و گیاهان سبز بزرگ گس شامل:لوبیا عدس انار سیب گلابی و کلم کلیدهای رسیدن به رضایت خوردن بدن می تواند طعم شیرینی ر ا در محلول رقیق شده به نسبت 1به200 نمک را در محلول رقیق شده به نسبت 1به400 ترشی را در محلول 2 به 130000 و تلخی را در محلول 1به2 میلیون تشخیص دهد این حساسیت عالی را طبیعت به این دلیل تقویت کرده است که غذا بتواند نیازهای طبیعی بدنتان را برطرف کند مهمتر اینکه تحقیقات نشان داده است که افرادی که زیاد می خورند استانه طعم بالایی دارند به این معنا که حساسیت انها به طعم غذا کمتر از انهایی است که پرخوری نمی کنند طعم در واقع ممکن است در میزان سوخت و ساز بدن شما تاثیر داشته باشد در حقیقت سوخت و ساز بدن ممکن است تا حد 25درصد از طریق استفاده از انواع ادویه تغییر یابد بنابراین داشتن رژیمی متعادل از نظر شش نوع طعم مختلف بسیار به ارضای اشتهای مفرط حتی در مواردی که ریشه ی اساسی دارند کمک خواهد کرد زیرا غذا نه تنها بر بدن بلکه بر وضعیت روانی و ذهنی جسم اثر دارد طعم مستقیما در احساسات نفوذ دارد به تمام عبارات و اصطلاحاتی که در زبان به احساسها اشاره می کنند توجه کنید برای مثال طعم شیرین ممکن است لایه سفید زبان را افزایش دهد و این سفیدی با کیفیتهای طبیعی شیرین ارتباط دارد ما همگی عباراتی مثل عشق شیرین و خاطرات شیرین را به کار می بریم ولی همین شیرینی ممکن است زننده و انحصار طلبانه و حریصانه شود و این بی تعادلی با خوردن غذاهای خیلی شیرین تشدید شود همین طور طعم ترشی زیاد تولید خشم و حسادت می کند مثل انگور ترش در حالی که میزان عادی ان تولید نشاط می نماید ضمن اینکه مقداری مناسب از طعم تلخ تولید هوشیاری فرح بخش می نماید زیادی تلخ تولید بی رضایتی در زندگی می کند اندوه که به نظر می رسد کاملا رضایت را از زندگی دور می کند تلخ است به همین طریق هر یک از این شش طعم را پایان صفحه 89 ادامه دارد.............. | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تایپ, روشهای, شهناز, شکم, چوپانکاره, کردن, کوچک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |